Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis, dupa dialogul cu Donald Trump: Este prima data cand am facut acest pas

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, dupa dialogul cu Donald Trump: Este prima data cand am facut acest pas

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a fost primit marti, la Washington, de omologul sau american, Donald Trump, in cadrul vizitei de lucru pe care o efectueaza in SUA. Klaus Iohannis a anuntat, marti, ca. continuă pe Antena3

Visa Waiver. Anuntul lui Klaus Iohannis, dupa intalnirea cu Donald Trump

Presedintele Klaus Iohannis si omologul sau american, Donald Trump, au adoptat marti o declaratie comuna in care Statele Unite ale Americii isi reitereaza sprijinul pentru eforturile Romaniei de a deveni.

Klaus Iohannis, replica ironica pentru Viorica Dancila: Simpatica doamna premier, trebuie sa mai studieze un pic arhitectura statului

Klaus Iohannis, dupa dialogul cu Donald Trump a avut o replica acida pentru Viorica Dancila care in cursul zilei de martia criticat modul unilateral ale presedintelui de a se raporta la parteneriatul.

De ce merge Klaus Iohannis in SUA. Cand a fost prima intalnire cu Donald Trump si ce s-a intamplat atunci

Klaus Iohannis va fi primit de Donald Trump in SUA, la Casa Alba, pe 20 august. De ce ii va face o vizita liderul tarii noastre presedinelui SUA? Cand a fost prima intalnire a celor doi si ce s-a intamplat atunci? De ce merge Klaus Iohannis in SUA? Presedintele SUA, Donald Trump, il va primi .

IN URMA UNEI REUNIUNI GUVERNAMENTALE: Donald Trump este optimist cu privire la pacea in Afganistan

Donald Trump si-a exprimat satisfactia fata de o reuniune foarte buna cu privire la situatia din Afganistan impreuna cu cei mai apropiatia consilieri ai sai si membri ai Executivului si da asigurari ca are in vedere, impreuna cu talibanii, un acord de pace care sa puna capat razboiului care a inceput in 2001, relateaza AFP.

Presedintele Klaus Iohannis, declaratii de presa dupa intalnirea cu Donald Trump: Am discutat despre cresterea prezentei militare americane in Romania

Klaus Iohannis a discutat cu Donald Trump despre importanta cresterii prezentei militare americane in Romania iar liderul de la Casa Alba s-a aratat foarte deschis, a declarat marti, la Wahington, presedintele Iohannis, care a aratat ca o alta tema a discutiei a fost legata de legislatia off-shore privind gazele din Marea Neagra.

UPDATE Klaus Iohannis a fost primit de Donald Trump la Casa Alba Trump: Avem o relatie foarte buna cu Romania, mai buna ca oricand

Presedintele Klaus Iohannis a fost primit marti, la Washington, de omologul sau american, Donald Trump, la Casa Alba, la ora locala 14,00 21,00 ora Romaniei). UPDATE 22:20 Discutiile tete-a-tete, care erau prevazut pentru o jumatate de ora, s-au incheiat dupa aproximativ o ora. UPDATE 21:30 Avem o relatie foarte buna cu Romania, mai buna ca oricand, a declarat Donald Trump, in Biroul Ovala, alaturi de Klaus Iohannis, despre care a spus ca are respect pentru ceea ce face el si pentru ceea ce se intampla in Romania.

Klaus Iohannis se intalneste, la Washington, cu Donald Trump. Mizele vizitei presedintelui in SUA

Presedintele Klaus Iohannis va fi primit marti, la Washington, de omologul sau american, Donald Trump, in cadrul vizitei de lucru pe care o efectueaza in SUA. Potrivit agendei oficiale, Klaus Iohannis va sosi la Casa Alba la ora 14,00 21,00 ora Romaniei), unde va fi intampinat de presedintele SUA, Donald Trump, si va semna in Cartea de Onoare. Dupa acest moment vor avea loc, in Biroul Oval, convorbirile tete-a-tete ale celor doi presedinti, urmate de discutii cu participarea membrilor delegatiilor oficiale.

Klaus Iohannis, dupa intalnirea cu Donald Trump: Am adoptat o declaratie comuna pentru progresul parteneriatului strategic (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, intr-o declaratie de presa sustinuta dupa intalnirea de la Casa Alba cu Donald Trump, ca a semnat alaturi de omologul sau american o declaratie comuna privind.

Donald Trump este convins ca exista o conspiratie pentru a distorsiona datele economice si a exagera posibilitatea unei recesiuni in SUA

Presedintele american Donald Trump a sustinut, in cadrul unor conversatii private, ca oponentii sai conspira impotriva lui si distorsioneaza datele economice, pentru a-i afecta sansele de a fi reales la alegerile prezidentiale din 2020, a scris publicatia New York Times, duminica.

IOHANNIS LA CASA ALBA Donald Trump: Viitorul Romaniei este foarte, foarte stralucit

ACTUALIZARE - Declaratie comuna: SUA reitereaza sprijinul pentru eforturile Romaniei de a deveni eligibila pentru intrarea in Visa Waiver, transmite Agerpres. ----------- *ACTUALIZARE - Donald Trump i-a daruit lui Klaus Iohannis o sapca inscriptionata cu sloganul: Make Romania Great Again ----------- *ACTUALIZARE - Presedintele Klaus Iohannis si-a exprimat speranta, marti, ca la intalnirea cu omologul sau american, Donald Trump, discutiile vor viza si lupta anticoruptie din Romania, in contextul in care in acest domeniu exista rezultate bune. ------------ *ACTUALIZARE - Presedintele american Donald Trump a afirmat, marti, la intalnirea cu omologul sau roman: Este o onoare sa fim aici alaturi de presedintele Romaniei. Avem o relatie foarte buna cu Romania, mai buna decat oricand. Avem relatii comerciale foarte bune. Sunt foarte multi romani in SUA, oameni extraordinari, care au succes. E o comunitate foarte mare, sunt foarte multe afaceri romanesti aici. Si sa stiti ca americanii iubesc romanii. ------------- *ACTUALIZARE - Donald Trump reafirma Parteneriatul dintre SUA si Romania si isi exprima sustinerea pentru eforturile Romaniei de a intra in programul Visa Waiver, se arata intr-o declaratie data publicitatii de Casa Alba. ------------- Presedintii Romaniei si Statelor Unite ale Americii vor adopta marti, la Washington, o declaratie comuna care priveste intarirea relatiilor dintre cele doua state, transmite Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )