Libnet.ro
UNICEF

11:30

KLAUS IOHANNIS: Este timpul sa aducem impreuna normalitatea in Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS: Este timpul sa aducem impreuna normalitatea in Romania

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca, dupa trei ani marcati de criza statului de drept in care PSD a aruncat Romania, dupa o guvernare care a esuat in toate domeniile esentiale, a venit momentul ca normalitatea sa revina in tara noastra. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis - asteptat sa anunte numele premierului

Presedintele Klaus iohannis este asteptat sa anunte, marti, numele premierului, care va avea termen 10 zile pentru a merge cu lista Guvernului in Parlament.

Klaus Iohannis si-a prezentat programul prezidential. Viziunea pe care eu o propun romanilor este aceea de a construi impreuna Romania normala

Presedintele Klaus Iohannis a publicat pe site-ul de campanie programul prezidential impreuna pentru Romania normala, un document de peste 80 de pagini in care vorbeste despre recastigarea increderii in institutiile statului, despre respectarea statului de drept, despre educatie, sanatate si solidaritate sociala, despre sustinerea antreprenorilor, dar si despre dezvoltarea infrastructurii si a digitalizarii.

Cum arata Romania normala a candidatului Klaus Iohannis: Administratie moderna si continuarea luptei anticoruptie (program prezidential)

Presedintele Klaus Iohannis isi propune, in cazul castigarii celui de-al doilea mandat la Palatul Cotroceni, continuarea luptei anticoruptie, consolidarea statului de drept si a parteneriatelor strategice ale Romaniei, dar si modernizarea administratiei publice locale. in programul electoral impreuna pentru o Romanie normala, Iohannis face o scurta radiografie a ultimilor ani in care persoane cu dosare penale, care aveau nevoie de legi si institutii slabite pentru a se salva, au ajuns sa guverneze Romania. in acest context dificil generat de majoritatea PSD, Iohannis spune ca cea mai mare reusita a mandatului sau a fost faptul ca Romania si-a pastrat cursul pro-european si democratic.

Klaus Iohannis a facut anuntul. Cine este premierul desemnat. Informatia, confirmata oficial de un politician de top

Presedintele Klaus Iohannis anunta cine va fi noul premier al Romaniei, marti, la ora 17:00. Liderul UDMR, Kelemen Hunor, sustine insa ca seful statului le-a spus deja liderilor de partid pe cine are de gand sa numeasca in fruntea Guvernului. Anuntul ar fi fost facut in timpul negocierilor de la Palatul Cotroceni cu partidele politice.

Presedintele invita toti romanii la lectura, printr-un joc inedit. Klaus Iohannis: Hai sa readucem Romania printre marile culturi ale Europei, cele care citesc (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a lansat, miercuri, un apel catre cetatenii Romaniei, invitandu-i sa citeasca mai mult, pentru ca statisticile de moment plaseaza romanii pe ultima treapta a Europei la nivel de c.

Klaus Iohannis: PSD a promis ca va curge numai lapte si miere. Suntem in razboi cu PSD pentru ca au atacat Romania (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, la intalnirea cu membrii si simpatizantii PNL Vrancea, ca liberalii se afla in razboi cu PSD si ca isi propun sa ii invinga pe acestia in urmatoarele.

Klaus Iohannis a facut anuntul momentului: Ludovic Orban este noul premier

Klaus Iohannis va face, la ora 17, anuntul privind nominalizarea pentru postul de premier. Numele a fost deja transmis liderilor opozitiei, dar acestia nu au vrut sa il faca public pana in acest.

Care este numele premierului desemnat. Anuntul presedintelui Klaus Iohannis

Guvernul Dancila a picat la motiunea de cenzura din data de 10 octombrie, iar la Cotroceni au fost consultari in mai multe zile intre presedintele Klaus Iohannis si liderii partidelor parlamentare. Ludovic.

Ce a aparut pe pagina lui Klaus Iohannis in urma cu putin timp

Presedintele Klaus Iohannis a reiterat marti pe Facebook anuntul desemnarii lui Ludovic Orban in scaunul de premier. Am decis sa-l desemnez premier pe domnul Ludovic Orban. Este presedintele PNL, cel mai mare .

Azi avem premier. Presedintele Klaus Iohannis il va desemna pe Ludovic Orban. Pe cate voturi se bazeaza PNL

Klaus Iohannis va discuta azi, la Cotroceni, cu Ludovic Orban PNL), Kelemen Hunor UDMR) si Dan Barna USR), ultima etapa a consultarilor pentru desemnarea noului premier. Favorit este Ludovic Orban. insa liderul PNL nu are deocamdata majoritate parlamentara: ALDE, UDMR, PMP si USR vor vota un guvern liberal cu anumite conditii, insa fara ProRomania Ludovic Orban nu poate ajunge la Palatul Victoria. Cheia e din nou la Victor Ponta.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )