Libnet.ro
UNICEF

13:45

Klaus Iohannis, felicitat de Juncker si Tusk pentru presedintia rotava a Consiliului UE: Ati incheiat peste 90 de dosare importante, e impresionant

B1 B1,
Klaus Iohannis, felicitat de Juncker si Tusk pentru presedintia rotava a Consiliului UE: Ati incheiat peste 90 de dosare importante, e impresionant

Predintele Klaus Iohannis a avut, vineri, o conferinta de presa comuna cu presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, si cu presedintele Consiliului European, Donald Tusk. continuă pe B1

Klaus Iohannis solicita o lege pentru Diaspora

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine o declaratie de presa, miercuri, 19 iunie, de laora 15:00, la Palatul Cotroceni.

Klaus Iohannis solicita o lege pentru Diaspora: Umilintele la adresa romanilor sa nu se repete!

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine o declaratie de presa, miercuri, 19 iunie, de laora 15:00, la Palatul Cotroceni.

Klaus Iohannis: Presedintia romana a Consiliului UE a avut rezultate mult mai bune decat se asteptau toti

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri ca Presedintia romana a Consiliului Uniunii Europene a incheiat 90 de dosare legislative, aratand ca multi au fost surprinsi de acest lucru, deoarece se.

KLAUS IOHANNIS: Presedintia romana a avut rezultate mult mai bune decat se asteptau toti

Presedintele Klasu Iohannis a afirmat astazi, la Bruxelles, in cadrul unei declaratii comune cu presedintele Comisiei Europene Jean Claude Juncker si cu presedintele Consiliului European Donald Tusk, ca presedintia romana a UE a fost surprinzatoare pentru ca a avut rezultate mult mai bune decat se asteptau toti.

Klaus Iohannis, declaratie comuna cu Juncker si Tusk la Bruxelles. Voi tine minte toata viata summitul de la Sibiu

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, sustine la Bruxelles o conferinta de presa alaturi de seful Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, si presedintele Consiliului European, Donald Tusk, cu ocazia finalului reuniunii Consiliului European. Acesta din urma a multumit presedintiei romane la consiliul UE si spune ca va tine mine toata viata summitul de la Sibiu.

KLAUS IOHANNIS: Presedintia Romaniei la Consiliul UE a fost una foarte buna

Presedintia Romaniei la Consiliul UE a fost una foarte buna, numarul de dosare finalizate cu succes fiind foarte mare, a declarat, joi, presedintele Klaus Iohannis inaintea reuniunii Consiliului European de la Bruxelles.

Klaus Iohannis, despre posibilitatea de a deveni noul sef al Consiliului European. Vom incepe o negociere

Presedintele Klaus Iohannis, prezent joi la Bruxelles, a dezvaluit ca nu exclude posibilitatea de a deveni seful Consiliului European. Daca acest lucru s-ar intampla, i-ar lua locul polonezului Donald Tusk. Iohannis, dezvaluiri despre sefia la Consiliul European Presedintele Romaniei a fost prezent, in cursul zilei de joi, la Consiliul European. Klaus Iohannis a fost intrebat .

Klaus Iohannis: Presedintia Romaniei la Consiliul UE a fost una foarte buna

Presedintia Romaniei la Consiliul UE a fost una foarte buna, numarul de dosare finalizate cu succes fiind foarte mare, a declarat, joi, presedintele Klaus Iohannis inaintea reuniunii Consiliului European de la.

Klaus Iohannis la Bruxelles: Am incheiat 90 de dosare, ceea ce arata intensitatea si calitatea muncii noastre

In ciuda asteptarilor mici, Romania a reusit sa incheie 90 de dosare, performante ce reflectaatat intensitatea muncii noastre, cat si calitatea, a declarat presedintele Klaus Iohannis, in cadrul.

Klaus Iohannis, referitor la functia de presedinte al Consiliului European: Sa speram ca vom avea un nume in scurt timp

Aflat la Bruxelles pentru a participa la reuniunea Consiliului European, Klaus Iohannis a raspuns intrebarilor adresate de jurnalisti. La aceasta sedinta se vor alege functiile-cheie pentru viitoarea.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )