Libnet.ro
UNICEF

10:00

Klaus Iohannis i-a chemat din nou pe ministri la Cotroceni la o sedinta de gestionare a pandemiei de COVID-19

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis i-a chemat din nou pe ministri la Cotroceni la o sedinta de gestionare a pandemiei de COVID-19

Presedintele Klaus Iohannis a convocat miercuri, de la ora 15:00, o noua sedinta de evaluare a modului de gestionare a pandemiei de COVID-19, la care au fost invitati sa participe premierul Ludovic Orban, ministrul Sanatatii Nelu Tataru si secretarul de stat in MAI Raed Arafat. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis, despre restrictiile din perioada sarbatorilor de iarna: Nu putem vorbi de o relaxare, e putin probabil ca pana la finalul lui decembrie sa se renunte la restrictii

Klaus Iohannis a declarat, miercuri seara, in cadrul unei conferinte de presa, ca in perioada sarbatorilor de iarna, restrictiile impuse din cauza pandemiei nu vor fi ridicate, dar nici nu se vor.

Firea, despre Klaus Iohannis: Se manifesta ca un presedinte disperat de partid care vede ca pierde teren

Liderul PSD Bucuresti, Gabriela Firea a postat un mesaj dur pe retelele de socializare dupa ce Klaus Iohannis a atacat din nou Partidul Social Democrat, intr-o declaratie de presa sustinuta marti seara, la Cotroceni.

Klaus Iohannis: Vaccinarea anti-COVID se va face la locul de munca pentru personalul sanitar, centre mobile si centre drive-thru pentru restul populatiei (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni, la Palatul Cotroceni, ca vaccinul anti-Covid a devenit speranta noastra de a ne reintoarce cat mai curand la o viata normala. Acesta a mai precizat locurile unde se.

VIDEO Klaus Iohannis: Vaccinurile, odata aprobate, sunt sigure, eficiente si reprezinta singura solutie viabila de a pune capat pandemiei

Vaccinurile, odata aprobate de organismele internationale de profil, sunt sigure, sunt eficiente si reprezinta singura solutie viabila de a pune capat acestei pandemii, a afirmat luni presedintele Klaus Iohannis, dupa o sedinta la Palatul Cotroceni cu ministrii Apararii, Sanatatii si de Interne si care a avut ca subiect central campania de vaccinare anti-coronavirus.

VIDEO Klaus Iohannis: La alegerile din 6 decembrie, indepartarea PSD de la butoanele puterii poate sa fie, in sfarsit, definitiva

Presedintele Klaus Iohannis a acuzat marti seara PSD ca este principalul vinovat pentru faptul ca Romania a intrat complet nepregatita intr-o criza sanitara fara precedent si a afirmat ca, la alegerile din 6 decembrie, indepartarea PSD de la butoanele puterii poate sa fie, in sfarsit, definitiva.

Iohannis, campanie fatisa pentru PNL: Singurul vinovat pentru dezastrul din sanatate este PSD

Presedintele Klaus Iohannis a atacat din nou Partidul Social Democrat, intr-o declaratie de presa sustinuta marti seara la Cotroceni. Potrivit sefului statului, PSD este de vina pentru situatia in care se afla Romania la 30 de ani de la Revolutia din 1989.

Conferinta de presa la Palatul Cotroceni: Klaus Iohannis va raspunde la intrebarile jurnalistilor de la ora 18.00

Presedintele Klaus Iohannis va sustine, miercuri seara, o conferinta de presa, la Palatul Cotroceni, anunta Administratia Prezidentiala. Seful statului va raspunde la intrebarile jurnalistilor incepand.

Klaus Iohannis va sustine o declaratie de presa la ora 19.00, la Palatul Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis va sustine marti, la ora 19. 00, o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni, anunta Administratia Prezidentiala. Reprezentantii Presedintiei nu au precizat pe ce tema va face.

Klaus Iohannis, declaratii de presa la ora 17.00, dupa sedinta de la Cotroceni pe tema campaniei de vaccinare anti-COVID-19

Presedintele Klaus Iohannis va sustine, luni, la ora 17. 00, o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, informeaza Administratia prezidentiala. Declaratiile sefului statului au loc la finalul sedintei pe.

Presedintele Klaus Iohannis, sedinta la Palatul Cotroceni pentru clarificarea tuturor aspectelor legate de vaccinarea anti-COVID. Vor participa ministrii Apararii, Sanatatii si de Interne

Luni, presedintele Klaus Iohannis urmeaza sa se intalneasca la Palatul Cotroceni, cu ministrii Sanatatii, Apararii si de Interne. Tema sedintei priveste stabilirea tuturor aspectelor cu privire la.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )