Libnet.ro
UNICEF

15:32

Klaus Iohannis, la inaugurarea noului Ambulatoriu integrat al Spitalului Judetean Suceava: O administratie responsabila a reusit sa gaseasca resursele necesare. PSD ne-a oferit constant doar fantasmagorii!

B1 B1,
Klaus Iohannis, la inaugurarea noului Ambulatoriu integrat al Spitalului Judetean Suceava: O administratie responsabila a reusit sa gaseasca resursele necesare. PSD ne-a oferit constant doar fantasmagorii!

Presedintele Klaus Iohannis a participat miercuri dimineata la inaugurarea Ambulatoriului de specialitate al Spitalului Judetean Suceava. Seful statului a afirmat ca proiectul de reorganizare si lansare a unui. continuă pe B1

Klaus Iohannis va veni la inaugurarea noului ambulatoriu de specialitate al Spitalului Judetean Suceava

Presedintele Klaus Iohannis va participa, miercuri, la inaugurarea noului ambulatoriu de specialitate al Spitalului Judetean Suceava. Cladirea se afla in continuarea pavilionului administrativ din spatele Unitatii de Primiri Urgente si cuprinde demisol, parter si patru etaje.

Klaus Iohannis a plantat un copacel in curtea Spitalului Judetean Suceava. Flutur: Am exersat si pe centura cu lopata

Prezent la inaugurarea Spitalului Judetean Suceava, presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a fost invitat de catre organizatorii evenimentului sa planteze un platan in curtea unitatii medicale. Operatiunea a fost executata de patru persoane.

Lista completa a noului Guvern Ludovic Orban. Nume surpriza la ministere! Cu ce propuneri a mers la Klaus Iohannis

Lista completa a noului Guvern Ludovic Orban. Nume surpriza la ministere, cele maximum 16, comparativ cu 24 cate are Guvernul Dancila. Cu ce propuneri a mers la presedintele Klaus Iohannis? Lista completa a noului Guvern Ludovic Orban Guvernul Gancila, al patrulea din istoria post-decembrista demis in urma motiunii de cenzura, va fi condus de o .

Dan Barna anunta ca merge la Cotroceni, pentru o noua runda de consultari cu Klaus Iohannis: Ce conditii pune liderul USR pentru sustinerea noului Guvern

Presedintele USR, Dan Barna, a anuntat ca va purta discutii cu liderii partidului in privinta votarii unui partid de tranzitie, inainte de consultarile de marti cu Klaus Iohannis. Totodata, Barna.

Klaus Iohannis, noi consultari cu partidele parlamentare. Presedintele va anunta, marti, numele noului prim-ministru

Klaus Iohannis va avea o noua runda de consultari cu liderii partidelor, luni si marti, la Palatul Controceni. Marti, Iohannis este asteptat sa anunte si numele viitorului prim-ministru, cel mai probabil.

Ora 17.00. Klaus Iohannis anunta noul premier al Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis va anunta numele propunerii de premier la ora 17. Seful statului a avut luni si marti o noua runda de consultari cu partidele in ceea ce priveste viitorul premier si o posibila structura politica a noului Cabinet.

Azi avem premier. Presedintele Klaus Iohannis il va desemna pe Ludovic Orban. Pe cate voturi se bazeaza PNL

Klaus Iohannis va discuta azi, la Cotroceni, cu Ludovic Orban PNL), Kelemen Hunor UDMR) si Dan Barna USR), ultima etapa a consultarilor pentru desemnarea noului premier. Favorit este Ludovic Orban. insa liderul PNL nu are deocamdata majoritate parlamentara: ALDE, UDMR, PMP si USR vor vota un guvern liberal cu anumite conditii, insa fara ProRomania Ludovic Orban nu poate ajunge la Palatul Victoria. Cheia e din nou la Victor Ponta.

Lovitura in negocierile pentru noul Guvern. Klaus Iohannis a amanat consultarile cu liderii partidelor parlamentare

Lovitura in negocierile pentru formarea noului Guvern. Presedintele Klaus Iohannis a amanat negocierile cu liderii partidelor parlamentare. intalnirea ar fi trebuit sa aiba loc luni,insa se pare ca a.

BOMBA ZILEI: Directorul Spitalului Judetean, ARESTAT pentru luare de mita!

Tribunalul Tulcea a decis, miercuri, arestarea preventiva pentru 30 de zile a medicului ginecolog Deniz-Taniure Dumitrache, director medical al Spitalului Judetean de Urgenta SJU) din Tulcea, care a fost prinsa.

Directorul Spitalului Judetean Tulcea, arestat preventiv dupa ce a fost prins luand mita 300 de lei

Tribunalul Tulcea a decis, miercuri, arestarea preventiva pentru 30 de zile a medicului ginecolog Deniz-Taniure Dumitrache, director medical al Spitalului Judetean de Urgenta SJU) din Tulcea, care a fost prinsa marti in timp ce lua 300 de lei mita de la sotul unei paciente, transmite Agerpres. Directia Generala Anticoruptie s-ar fi autosesizat in urma unor informatii publicate pe Facebook.

ştiri de la B1

actualitate, 15:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2724 seconds )