Libnet.ro
UNICEF

13:30

Klaus Iohannis se intalneste cu Donald Trump, la Adunarea Generala a ONU

Playtech Playtech,
Klaus Iohannis se intalneste cu Donald Trump, la Adunarea Generala a ONU

In aceasta saptamana, Klaus Iohannis se afla la New York pentru Consiliul General al ONU. Printre numeroasele evenimente, presedintele Romaniei se va intalni cu Donald Trump la receptia traditionala organizata de presedintele SUA impreuna cu sotia sa. in acest weekend, Klaus Iohannis a plecat spre New York, unde isi va petrece intreaga saptamana. Cu ocazia [] . continuă pe Playtech

Prim-ministrul Noii Zelande, primul lider mondial care isi aduce copilul la Adunarea Generala a ONU

Prim-ministrul Noii Zeelande, Jacinda Ardern, a devenit primul lider mondial care isi aduce copilul la Adunarea Generala a ONU, scrie BBC.

Donald Trump l-a laudat pe Kim Jong Un in discursul de la Adunarea Generala a ONU: Cum a reusit presedintele american sa-i faca pe liderii lumii sa rada in hohote (VIDEO)

Presedintele american Donald Trump a sustinut, marti, in discursul sau de la Adunarea Generala a ONU ca administratia de la Washington a facut, in cei aproape doi ani de la preluarea mandatului, mai mult.

Klaus Iohannis, la Adunarea Generala a ONU: Presedintele se va intalni cu un rege la New York

Presedintele Klaus Iohannis participa, marti, la deschiderea la nivel inalt al dezbaterilor din cadrul celei de a 73-a sesiuni a Adunarii Generale a ONU. La evenimentul de deschidere a noii sesiuni,.

Klaus Iohannis, la Adunarea Generala a ONU: Presedintele se va intalni cu un rege la New York (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis participa, marti, la deschiderea la nivel inalt al dezbaterilor din cadrul celei de a 73-a sesiuni a Adunarii Generale a ONU. La evenimentul de deschidere a noii sesiuni,.

Iohannis participa la Adunarea Generala a ONU

Presedintele Klaus Iohannis participa de luni pana vineri, la New York, la cea de a 73-a sesiune a Adunarii Generale a ONU.

Klaus Iohannis se intalneste luni cu Donald Trump

Presedintele Klaus Iohannis va participa luni la receptia traditionala oferita de Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, si Prima Doamna, Melania Trump, in onoarea sefilor de delegatii,.

Noi intalniri la nivel inalt: Klaus Iohannis, deplasare oficiala in Statele Unite (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis incepe o deplasare de aproximativ o saptamana in Statele Unite ale Americii, unde va participa la Adunarea Generala a ONU, care va avea loc la New York. Cu ocazia su.

Iohannis, la receptia oferita de Donald Trump cu ocazia Adunarii Generale ONU

Presedintele Klaus Iohannis va participa, luni, la receptia traditionala oferita de presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, si Prima Doamna in onoarea sefilor de delegatii lacea de-a 73-a sesiuni a Adunarii Generale a ONU.

Klaus Iohannis va avea o noua intalnire cu Donald Trump

Presedintele Klaus Iohannis participa de luni pana vineri, la New York, la cea de a 73-a sesiune a Adunarii Generale a ONU. Luni, seful statului va participa la receptia traditionala oferita de.

Iohannis, la aceeasi masa cu Donald Trump

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns, marti dupa-amiaza, la sediul Organizatiei Natiunilor Unite de la New York, unde participa la a 73-a sesiune a adunarii generale ONU. Acolo va tine un discurs liderul de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2421 seconds )