Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis, intalnire in campania electorala. Unde a fost surprins Presedintele cu o saptamana inainte de alegeri

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, intalnire in campania electorala. Unde a fost surprins Presedintele cu o saptamana inainte de alegeri

Klaus Iohannis se afla in Bistrita-Nasaud, alaturi de Rares Bogdan si Robert Sighiartau. La ora 15:00, presedintele Klaus Iohannis va fi prezent la un eveniment de campanie al. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, in prima zi de campanie electorala. Publicul nu are voie sa intre cu camere mobile

In prima zi de campanie electorala pentru turul al doilea al alegerilor prezidentiale, Klaus Iohannis este asteptat vineri dupa-amiaza la Baia Mare, potrivit ziarului loca 2mnews. ro La intalnirea cu.

SONDAJ Cum apreciati prestatia presedintelui in prima conferinta de presa din campania electorala?

Presedintele Klaus Iohannis a avut, miercuri seara, prima conferinta de presa din campania electorala. El a raspuns tuturor intrebarilor presei, dar continua sa refuze o dezbatere cu Viorica Dancila, rivala sa din al doilea tur al alegerilor prezidentiale, intrucat ar legitima comportamerntul mizerabil al PSD. Spune, in schimb, ca va mai avea, marti, o intalnire cu jurnalisti si formatori de opinie si se va mai intalni cu electoratul. Sondaj HotNews. ro: Cum apreciati prestatia presedintelui in conferinta de miercuri?.

AUTORITATEA ELECTORALA: Valoarea totala a contributiilor inregistrate de competitorii electorali pentru campania electorala din turul intai

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) anunta ca valoarea totala a contributiilor depuse de competitorii electorali pentru campania electorala din turul intai depaseste 70,2 milioane de lei, finantare publica si privata. Cea mai mare suma din fonduri private a fost cheltuita pentru campania electorala a lui Mircea Diaconu, respectiv 15,9 milioane de lei, urmat de Theodor Paleologu - 7 milioane de lei, Dan Barna - 6,9 milioane de lei si Viorica Dancila - 1,6 milioane de lei. Pentru campania lui Klaus Iohannis s-au cheltuit 18 milioane de lei, dar a fost in totalitate subventia publica acordata PNL. Doar candidatii care au obtinut peste 3% din voturi vor primi inapoi banii si doar cei din finantarea privata.

Klaus Iohannis: Eu nu sunt cu PSD in vreo competitie electorala, eu sunt cu PSD in razboi

Presedintele Klaus Iohannis, care candideaza pentru cel de-al doilea mandat, a declarat sambata dupa-masa, la o intalnire electorala organizata in municipiul Bistrita, ca el nu se afla in competitie.

Fake-uri folosite sau atribuite PSD in campania electorala pe Facebook: 5 exemple doar din ultimele doua zile

PSD apeleaza tot mai intens, de cateva zile, la distribuirea de informatii false, speculatii si acuzatii nefondate la adresa lui Klaus Iohannis si a guvernului PNL, in campania prezidentiala. Postari despre presupuse actiuni pe care guvernul PNL ar urma sa le faca dupa alegeri, precum taieri de salarii sau impozitarea banilor trimisi de diaspora acasa, se alatura reclamelor PSD ce ataca cele 17 dosare penale pe care le-ar avea Iohannis sau folosirea elementelor de identitate ale altor formatiuni politice.

Campania electorala pentru al doilea tur al alegerilor prezidentiale a inceput astazi

Campania electorala pentru al doilea tur al alegerilor prezidentiale a inceput la miezul noptii de joi spre vineri si se va incheia sambata viitoare, la ora 7. Candidatii care se infrunta in al doilea tur de scrutin sunt presedintele in functie, Klaus Iohannis, si liderul PSD, Viorica Dancila, transmite News. ro.

Campania electorala pentru al doilea tur al alegerilor prezidentiale a inceput

Campania electorala pentru al doilea tur al alegerilor prezidentiale a inceput la miezul noptii de joi spre vineri si se va incheia sambata viitoare, la ora 7. Candidatii care se infrunta in al doilea tur de scrutin sunt presedintele in functie, Klaus Iohannis, si liderul PSD, Viorica Dancila.

KLAUS IOHANNIS: Turul doi trebuie castigat cu o majoritate covarsitoare care sa arate PSD-ului foarte clar unde ii este locul

Presedintele Klaus Iohannis spune ca turul doi al alegerilor prezidentiale trebuie castigat cu o majoritate covarsitoare care sa arate PSD-ului unde ii este locul si anume in opozitie. Seful statului a spus ca el nu se afla intr-o competitie electorala cu PSD-ul, ci intr-un razboi cu social-democratii pentru ca acestia au fost rai cu romanii.

Anunt de ultima ora. Klaus Iohannis a stabilit unde face dezbatere

Dezbaterea electorala anuntata de Klaus Iohannis va avea loc marti, la Biblioteca Centrala Universitara. Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative SNSPA) anunta ca va asigura un spatiu.

Presedintele Klaus Iohannis participa la o intalnire cu alegatorii din Bistrita-Nasaud

Presedintele Klaus Iohannis participa astazi la Bistrita, la o intalnire cu alegatorii din judetul Bistrita-Nasaud, la care sunt asteptate aproximativ 2. 000 de persoane.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )