Libnet.ro
UNICEF

17:01

Klaus Iohannis, intervine in scandalul legat de Pilonul II de pensii: Abordarea este la limita unei guvernari diletante, foarte toxice (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis, intervine in scandalul legat de Pilonul II de pensii: Abordarea este la limita unei guvernari diletante, foarte toxice (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis intervine in scandalul legat de viitorul Pilonului II de pensii si ii someaza pe guvernanti sa clarifice intentiile pe care le au in acest sens pentru ca, sustine seful statului,. continuă pe B1

Klaus Iohannis intervine in scandalul legat de Pilonul II de pensii: Abordarea este la limita unei guvernari diletante, foarte toxice (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis intervine in scandalul legat de viitorul Pilonului II de pensii si ii someaza pe guvernanti sa clarifice intentiile pe care le au in acest sens pentru ca, sustine seful statului,.

ALDE intervine in scandalul privind Pilonul II de pensii:Sunt iMPOTRIVA! Banii sunt ai romanilor

Pilonul II de pensii creaza tensiuni in coalitie. Deputatul ALDE Varujan Vosganian, fost ministru al Finantelor in 2008, a declarat, luni, ca partidul din care face parte nu este de acord cu PSD in privinta.

Klaus Iohannis, despre Pilonul II de pensii: ii somez pe guvernanti sa-si revina

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, ca Guvernul trebuie sa clarifice ce intentioneaza sa faca cu Pilonul II de pensii deoarece in joc sunt banii romanilor care au contribuit cu bani in acest.

Klaus Iohannis, despre Pilonul II de pensii: Aceasta abordare e deja la limita unei guvernari diletante foarte toxice / Somez Guvernul sa-si revina

Presedintele Klaus Iohannis a somat guvernul sa-si revina, dupa aparitia unui proiect de lege care vorbea despre suspendarea pentru sase luni a platilor la Pilonul II de pensii, afirmand ca avem de-a face cu o abordare care este deja la limita unei guvernari diletante foarte toxice.

Iohannis, despre modificarile la Pilonul II de pensii: ii somez pe guvernanti sa isi revina.Sunt banii romanilor, nu banii statului. PSD sa nu se atinga de ei!

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni seara, intrebat despre proiectul privind suspendarea contributiilor la Pilonul II de pensii, ca aceasta abordare este la limita unei guvernari diletante foarte toxice si i-a somat pe guvernanti sa isi revina si sa clarifice odata pentru totdeauna care este intentia lor legata de Pilonul II.

Iohannis cere clarificari privind Pilonul II

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni seara, ca ii someaza pe guvernanti sa clarifice o data pentru totdeauna care este intentia lor legata de pilonul II de pensii, avand in vedere ping-pongul de declaratii facute pe acest subiect. , informeaza Agerpres.

Reactii in scandalul privind Pilonul II de pensii: Daca aveti o problema cu deficitul la pilonul 1, taiati pensiile speciale

PNL, USR si Platforma Romania 100 critica intentia Guvernului de a suspenda contributiile la Pilonul II de pensie de la 1 iulie 2018 si pana la finalul anului. Informatia a fost confirmata duminica intr-un proiect de lege al Executivului, insa aceasta.

Klaus Iohannis, prima reactie in scandalul momentului: Am decis sa nu comentez in niciun fel!

Presedintele Klaus Iohannis participa in luni seara, la un eveniment organizat la Teatrul National I. Caragiale din Bucuresti. Este prima aparitie publica a Presedintelui, dupa ce Ludovic Orban i-a.

Klaus Iohannis ii cere Guvernului sa ia masuri urgente: Trebuie sa ne asumam aceste schimbari

Presedintele Klaus Iohannis a cerut luni Guvernului sa ia masuri urgente in ceea ce priveste digitalizarea economiei si a administratiei publice. Prezent la evenimentului Innovation Labs Demo Day,.

Klaus Iohannis, prima reactie dupa plangerea penala depusa de Ludovic Orban impotriva Vioricai Dancila: Nu vreau sa apara impresia ca as vrea sa influentez ancheta (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni seara ca, cel putin pentru o perioada, nu va comenta in niciun fel subiectul plangerii penale depuse de liderul PNL Ludovic Orban impotriva premierului Viorica.

ştiri din Economie

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )