Libnet.ro
UNICEF

07:15

Klaus Iohannis, ironii acide la adresa social-democratilor: Au realizat mii de kilometri de autostrada cu creionul

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, ironii acide la adresa social-democratilor: Au realizat mii de kilometri de autostrada cu creionul

Presedinte Klaus Iohannis a tinut un discurs, sambata, laCentrul Multifunctional Craiova la Adunarea Regionala a organizatiilor PNL Sud-Vest). Acesta a criticat in termeni duriguvernarea. continuă pe Antena3

DANIEL BUDA: Peste 91 de mii de clujeni il sustin pe Klaus Iohannis la presedintie

Presedintele PNL Cluj, europarlamentarul Daniel Buda, a anuntat, miercuri, ca peste 91. 000 de clujeni au semnat pe listele de sustinere a candidaturii lui Klaus Iohannis pentru un nou mandat de presedinte al Romaniei.

Temerea pe care o are Klaus Iohannis pentru campania electorala. Rares Bogdan: incercam sa il suplinim

Klaus Iohannis are o temere in campania electorala pentru alegerile prezidentiale. Dezvaluirea a fost facuta de Rares Bogdan. Klaus Iohannis nu se teme decat de bunul Dumnezeu si de faptul ca nu.

Guvernul a castigat la CCR! Klaus Iohannis, obligat sa numeasca ministri interimari

A castigat Guvernul! CCR a decis: Iohannis este obligat sa numeasca ministri interimari. Dancila, obligata si ea sa vina in Parlament. Guvernul a castigat la CCR! Klaus Iohannis este obligat sa numeasca ministri interimari Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a discutat, miercuri, 18 septembrie, sesizarea privind conflictul juridic pe tema refuzului liderului de stat de .

Presedintele Klaus Iohannis: Voi lua deciziile privind numirea ministrilor interimari dupa publicarea motivarii CCR (LIVE TEXT si VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine o declaratie de presa, miercuri, de la ora 17:00, la Palatul Cotroceni. Cel mai probabil, Klaus Iohannis va avea o reactie in privinta deciziei CCR.

Presedintele Klaus Iohannis, declaratie de presa la Palatul Cotroceni, de la ora 17. (LIVE TEXT si VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine o declaratie de presa, miercuri, de la ora 17:00, la Palatul Cotroceni. Cel mai probabil, Klaus Iohannis va avea o reactie in privinta deciziei CCR. nbsp.

Klaus Iohannis: PSD, pentru Romania, a fost si este o catastrofa

Presedintele Klaus Iohannis a participat sambata la Adunarea Regionala a organizatiilor PNL Sud-Vest.

Klaus Iohannis: Dupa ce trece motiunea, discutam altfel!

Klaus Iohannis este informat in permanenta despre fiecare miscare pe care liderii PNL o fac. Seful statului a recunoscut ca stie totul despre stadiul motiunii de cenzura care se negociaza de cateva.

Klaus Iohannis citeaza din Florin Iordache: Alta intrebare! - VIDEO

Klaus Iohannis citeaza din Florin Iordache: Alta intrebare! - asta a raspuns seful statului atunci cand a fost intrebat daca a sunat-o pe Luminita Odobescu pentru a ii cere sa voteze in favoarea Laurei.

Klaus Iohannis, raspuns prompt la atacul lui Dan Barna: Am fost un fel de pompier atomic, am prevenit prabusirea Romaniei?

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, ca raspuns la afirmatiile candidatului USR-PLUS la alegerile prezidentiale, Dan Barna, ca a fost un fel de pompier atomic care a prevenit prabusirea.

Rares Bogdan a spus ADEVARUL: De ce nu a fost alaturi de Klaus Iohannis la BEC

Klaus Iohannis a declarat, vineri, la depunerea candidaturii pentru alegerile prezidentiale, ca a strans peste 2. 00 de semnaturi si ca isi doreste o Romanie normala pentru toti cetatenii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )