Libnet.ro
UNICEF

13:30

Klaus Iohannis l-a decorat pe ambasadorul SUA si a salutat numarul mare de trupe americane din Romania

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis l-a decorat pe ambasadorul SUA si a salutat numarul mare de trupe americane din Romania

Ultima zi de mandat a lui Donald Trump la Casa Alba coincide si cu ultima zi ca ambasador SUA in Romania a lui Adrian Zuckerman. Presedintele Klaus Iohannis l-a decorat pe inaltul oficial cu Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Mare Cruce si, in discursul de multumire a activitatii lui Zuckerman la Bucuresti, a salutat prezenta crescuta a trupelor americane in Romania. continuă pe Antena3

KLAUS IOHANNIS: Strategia care sa fructifice patrimoniul national si creativitatea trebuie dusa la bun sfarsit de actuala guvernare

Presedintele Klaus Iohannis a decorat astazi, la Palatul Cotroceni, mai multi actanti din domeniul cultural si a sustinut un discurs in care a afirmat ca strategia care sa fructifice patrimoniul national cultural trebuie dusa la bun sfarsit de actuala guvernare.

Klaus Iohannis, la decorarea unor personalitati din cultura: in razboiul impotriva virusului, prin eforturile si daruirea dumneavoastra, muzele nu au tacut Reafirm preocuparea mea pentru sprijinirea sectorului (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a decorat mai multe personalitati din domeniul culturii, vineri,de Ziua Culturii Nationale, in Sala Unirii din Palatul Cotroceni, context in care si-a reafirmat.

Presedintele Klaus Iohannis il va decora pe Adrian Zuckerman, ambasadorul SUA la Bucuresti, luni, la ora 18

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, il va decora pe ambasadorul SUA in Romania, Adrian Zuckerman, cu Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Mare Cruce, intr-o ceremonie care va avea loc luni, la Pa.

Klaus Iohannis il va decora pe Adrian Zuckerman

Presedintele Klaus Iohannis il va decora pe ambasadorul SUA in Romania Adrian Zuckerman cu Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Mare Cruce, intr-o ceremonie care va avea loc la Palatul Cotroceni, de la ora 18.

Ambasadorul SUA, dupa intalnirea cu ministrul Justitiei: A luat sfarsit vechea domnie a coruptiei, nepotismului si criminalitatii organizate

Ambasadorul SUA la Bucuresti Adrian Zuckerman afirma, dupa intalnirea cu ministrul Justitiei Stelian Ion, ca Romania isi continua drumul pe o cale stralucita si optimista, concluzia sa fiind ca a luat sfarsit vechea domnie a coruptiei, nepotismului si criminalitatii organizate, care incerca sa fure speranta si viitorul generatiilor de romani, iar statul de drept a fost consolidat in Romania.

Ambasadorul SUA in Romania, din nou la Timisoara. Zuckerman sprijina deschiderea unei filialeAmChamin Timis

Alin Nica, presedintele CJ Timis a discutat cu Ambasadorul SUA despre deschiderea unei filialeAmChamin Timis. Se doreste si o sectie dedicata Revolutiei din Timisoara in viitorul Muzeu al Victimelor Comunismului din Washington.

Secretul muschilor lui Klaus Iohannis. Ce face, de fapt, pentru a se mentine in forma

In urma cu cateva zile, Klaus Iohannis spunea ca se va imuniza impotriva COVID-19 odata cu a doua faza a campaniei de vaccinare. Iata ca presedintele Romaniei s-a tinut de cuvant si astazi s-a vaccinat impotriva coronavirusului, la Spitalul Militar din Capitala. Secretul muschilor lui Klaus Iohannis Dupa ce au aparut imagini cu presedintele Iohannis .

Klaus Iohannis s-a vaccinat anti-covid-19. Ce a declarat imediat dupa inoculare

Momentul asteptat de toata Romania a sosit! Presedintele tarii urmeaza a fi un exemplu pentru toti cetatenii dupa ce se va alatura presedintilor altor state care deja s-au vaccinat. Klaus Iohannis s-a vaccinat in fata romanilor UPDATE: Imediat dupa vaccinare, Klaus Iohannis a transmis un mesaj catre cetateni. Acesta a explicat ca vaccinarea este o .

Ce eficacitate are vaccinul ales de Klaus Iohannis impotriva COVID-19

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, s-a vaccinat astazi la ora 10:00 impotriva COVID-19. Iohannis s-a vaccinat la Centrul de vaccinare din cadrul Spitalului Universitar de Urgenta Militar Central Dr. Carol Davila.

Postarea ironica facuta de Ambasada Suediei dupa ce toata tara a vorbit despre bicepsii lui Klaus Iohannis - FOTO

Ambasada Suediei la Bucuresti s-a alaturat valului de ironii referitoare la vaccinarea presedintelui Klaus Iohannis. Mai exact, ambasada a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie in care apare un culturist intr-o sala de forta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2679 seconds )