Libnet.ro
UNICEF

12:30

Klaus Iohannis si Laura Codruta Kovesi, prima intalnire dupa revocare: Unde vor sta fata in fata presedintele si fosta sefa a DNA (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis si Laura Codruta Kovesi, prima intalnire dupa revocare: Unde vor sta fata in fata presedintele si fosta sefa a DNA (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis si fosta sefa a DNA Laura Codruta Kovesi se vor intalni, sambata, pentru prima oara dupa revocarea acesteia de la conducerea Directiei Nationale Anticoruptie. Seful. continuă pe B1

Klaus Iohannis si Laura Codruta Kovesi, prima intalnire dupa revocare

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis si Laura Codruta Kovesi s-ar putea intalni pentru prima oara de la revocarea sefei DNA. Cei doi sunt invitati la Ambasada Frantei. in plin scandal, inainte ca.

Avem dovada! Laura Codruta Kovesi este ahtiata dupa privilegii

Laura Codruta Kovesi scrie in aceste zile o cerere care urmeaza sa fie dezbatuta in Consiliul Suprem de Aparare a Tarii. Se va decide daca fosta sefa a DNA va beneficia in continuare de.

Kovesi si Iohannis, prima intalnire dupa revocare

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis si Laura Codruta Kovesi s-ar putea intalni pentru prima oara de la revocarea sefei DNA. Cei doi sunt invitati la Ambasada Frantei. in plin scandal, inainte ca.

CSM decide unde isi va continua activitatea Laura Codruta Kovesi: Fosta sefa a DNA, prima intalnire cu Tudorel Toader de dupa revocare

Zi importanta pentru Laura Codruta Kovesi dupa ce a fost revocata de la sefia DNA. Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii va decide miercuri unde isi va continua activitatea de procuror,.

Horoscopul runelor pentru Laura Codruta Kovesi. A cazut usa, s-a daramat cotetul

Laura Codruta Kovesi a fost data afara de la sefia DNA. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat ce i-au rezervat runelor fostei sefe a DNA pentru perioada urmatoare. Se simte vant de schimbare si ru.

Laura Codruta Kovesi, prezenta la DNA la instalarea Ancai Jurma in fruntea institutiei: Aceasta a refuzat, insa, sa apara in fata presei (FOTO)

Fostul procuror-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a fost prezenta joi la sediul institutiei unde a avut loc instalarea interimara la conducere a Ancai Jurma. Desi fotografiile oficiale o arata in capul.

Laura Codruta Kovesi si-a inceput noul serviciu cu un concediu: Fosta sefa a DNA trebuie sa predea, joi, stafeta noului procuror-sef interimar (VIDEO)

Laura Codruta Kovesi si-a inceput noul serviciu cu un concediu. Cu toate acestea, joi, fosta sefa a DNA ar trebui sa mearga la sediul Directiei pentru a semna de predare noii sefe a DNA, Anca.

Laura Codruta Kovesi nu mai pleaca la Sibiu. Ce functie va ocupa la Ministerul Public

Procurorul general Augustin Lazar a delegat-o pe Laura Codruta Kovesi in functia de procuror la Serviciul de indrumare si control din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, informeaza PICCJ.

De ce a fost delegata Laura Codruta Kovesi la Parchetul General

Fosta sefa a DNA Laura Codruta Kovesi a fost delegata, miercuri, de catre procurorul general Augustin Lazar, in functia de procuror la Serviciul de indrumare si control din cadrul Parchetului de pe langa.

Laura Codruta Kovesi, delegata la Parchetul General

Fosta sefa a Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, a fost delegata de procurorul general Augustin Lazar la Ministerul Public, unde va avea atributii in implementarea Strategiei Nationale Anticoruptie pentru perioada 2016-2020.

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )