Libnet.ro
UNICEF

13:30

Klaus Iohannis, Ludovic Orban si Lucian Bode participa la inaugurarea magistralei de metrou Drumul Taberei. E poate cea mai grea lucrare de infrastructura din Romania din 1990 pana in prezent (VIDEO, FOTO)

B1 B1,
Klaus Iohannis, Ludovic Orban si Lucian Bode participa la inaugurarea magistralei de metrou Drumul Taberei. E poate cea mai grea lucrare de infrastructura din Romania din 1990 pana in prezent (VIDEO, FOTO)

Dupa noua ani, magistrala 5 de metrou care ajunge in Drumul Taberei e deschisa publicului. La inaugurarea care vine sase ani mai tarziu decat termenul initial stabilit sunt prezenti premierul Ludovic Orban si. continuă pe B1

Ludovic Orban, la inaugurarea magistralei de metrou Drumul Taberei: Investitiile in infrastructura sunt prioritatea absoluta a Guvernului pe care il conduc (VIDEO, FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis, premierul Ludovic Orban si ministrul Transporturilor, Lucian Bode, au inaugurat, marti, magistrala de metrou M5 Drumul Taberei - Eroilor. Cu aceasta ocazie, Orban a subliniat ca.

Iohannis si Orban, prezenti la inaugurarea metroului din Drumul Taberei

Presedintele Klaus Iohannis merge astazi, de la ora 12. 00, la ceremonia de inaugurare a noii magistrale de metrou din Drumul Taberei, potrivit unui anunt al Administratiei Prezidentiale. Alaturi de el vor merge si premierul Ludovic Orban si ministrul Transporturilor, Lucian Bode, conform g4media.

PSD: La inaugurarea metroului, Ludovic Orban ajunge un fel de Coana Leana a sefului suprem de la Cotroceni, iar Bode devine reincarnarea lui Emil Bobu

Social-democratii au transmis marti ca la inaugurarea metroului din Drumul Taberei, Ludovic Orban ajunge un fel de Coana Leana a sefului suprem de la Cotroceni, iar Bode devine reincarnarea lui Emil Bobu. Sursa citata mai spune ca PNL inaugureaza acum un proiect deblocat si realizat in proportie de 99% de catre guvernele PSD.

Cine este Oana Lovin, femeia care l-a jignit pe Klaus Iohannis, la deschiderea metroului din Drumul Taberei. Ce pedeapsa a primit

Oana Lovin a fost prezenta la inaugurarea metroului din Drumul Taberei. Mai multi oficiali, printre care presedintele Romaniei si prim-ministrul, au luat parte la dezvaluirea asteptatului proiect. Cu aceasta ocazie, Lovin l-a jignit pe Iohannis in vazut lumii. Oana Lovin, pedeapsa pentru jignirea presedintelui Romaniei Azi, 15 septembrie, a fost inaugurat Metroul din Drumul Taberei! .

Lucian Bode: Timpii de asteptare pe magistrala M5 sunt in prezent de 6 minute

Ministrul Transporturilor Lucian Bode a declarat, marti seara, ca timpii de asteptare in statii pe magistrala de metrou Drumul Taberei sunt in prezent de 6 minute. Totodata, acesta a adaugat se doreste.

Klaus Iohannis, despre Magistrala 5: Este o mare realizare. Trebuie sa recunoastem acest lucru

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti, la inaugurarea magistralei de metrou din Drumul Taberei, ca aceasta realizare contribuie cu certitudine la imbunatatirea vietii in Bucuresti.

Lucian Bode: Bucurestenii pot calatori gratuit pe magistrala de metrou Drumul Taberei, marti, pana la ora 23.00

Circulatia pe magistrala de metrou M5 Drumul Taberei - Eroilor va fi gratuita marti, ziua inaugurarii, pana la ora 23. Anuntul a fost facut de catre Lucian Bode, ministrul Transporturilor. Sunt bucuros.

Lucian Bode: Magistrala de metrou M5 Drumul Taberei - Eroilor va fi data in circulatie marti, 15 septembrie (VIDEO)

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a anuntat ca magistrala de metrou M5 Drumul Taberei - Eroilor va fi deschisa marti, 15 septembrie. Lucrarile la aceasta magistrala au inceput in 2011, iar primul.

Ludovic Orban, anuntul momentului despre starea de alerta. Vesti bune pentru romani!

Ludovic Orban, premierul Romaniei, a faut anuntul momentului despre starea de alerta. Astfel, Guvernul urmeaza sa discute luni, 14 septembrie, prelungirea acesteia, inclusiv masurile sanitare pentru alegerile locale si reducerea unor anumite restrictii. Ludovic Orban, anuntul momentului despre starea de alerta. Vesti bune pentru romani! Ludovic Orban a facut anuntul momentului depsre prelungirea starii de .

LUDOVIC ORBAN: Magistrala de metrou M5 est foarte importanta pentru Bucuresti; nu ne vom opri aici

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti, ca punerea in functiune a tronsonului de metrou Eroilor - Drumul Taberei este foarte importanta pentru Bucuresti si toate lucrarile ulterioare se vor derula cu o viteza mai mare, mentionand ca infrastructura de transport este prioritate zero pentru Guvern, scrie Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )