Libnet.ro
UNICEF

06:45

Klaus Iohannis si Ludovic Orban participa la manifestarile dedicate Unirii Principatelor Romane

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Klaus Iohannis si Ludovic Orban participa la manifestarile dedicate Unirii Principatelor Romane

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Ludovic Orban participa, vineri, la manifestarile dedicate Unirii Principatelor, la Iasi, ambii urmand a se adresa participantilor. in Piata Unirii din Iasi vor fi prezenti si alti lideri politici, intre care presedintele Camerei Deputatilor, liderul PSD Marcel Ciolacu, si presedintele Pro Romania, Victor Ponta. continuă pe Ziarul Bursa

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Ludovic Orban participa la manifestarile Zilei Unirii

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Ludovic Orban participa, vineri, la manifestarile dedicate .

Iohannis si Orban, la manifestarile dedicate Unirii Principatelor de la Iasi. Ciolacu si-a anulat participarea

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Ludovic Orban participa, vineri, la manifestarile dedicate Unirii Principatelor, la Iasi, ambii urmand a se adresa participantilor. in Piata Unirii din Iasi va fi prezent si presedintele Pro Romania, Victor Ponta. Liderul PSD Marcel Ciolacu, a carui prezenta fusese anuntata initial, si-a anulat participarea vineri dimineata.

Klaus Iohannis si Ludovic Orban, prezenti la Iasi la manifestarile pentru Unirea Principatelor Romane

Unirea Principatelor Romane va fi celebrata vineri, la Iasi, printr-o serie de manifestari la care sunt asteptati sa participe presedintele Klaus Iohannis, premierul Ludovic Orban, presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, ministrul Apararii Nationale, Nicolae Ciuca, ambasadori, parlamentari, reprezentanti ai administratiei locale.

Klaus Iohannis, prima reactie dupa ce a fost huiduit la Iasi: Nu m-am suparat deloc

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri, la Iasi, la plecarea de la manifestarile dedicate Unirii Principatelor, ca nu l-a deranjat caa fost huiduit si fluierat in timpul discursului de la Iasi, adaugand ca va rezolva o mare parte din problemele Moldovei.

Klaus Iohannis si Ludovic Orban, in hora de ziua Unirii - VIDEO

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Ludovic Orban s-au prins in hora, la Iasi, de ziua Unirii Principatelor Romane.

Klaus Iohannis, intre aplauze si huiduieli la Iasi de Ziua Unirii Principatelor Romane: Vad ca parerile sunt impartite

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns la Iasi, vineri, impreuna cu sotia sa, pentru a participa la manifestarile dedicate Micii Uniri. La eveniment participa si premierul Ludovic Orban si ambasadorul SUA, Adrian Zuckerman.

Cum au aparut Klaus Iohannis si sotia sa la Iasi, de Mica Unire. Ce i-au strigat romanii

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns la Iasi impreuna cu sotia sa, pentru a participa la manifestarile dedicate Micii Uniri, 24 noiembrie. La acest eveniment participa atat premierul Ludovic Orban, cat si ambasadorul SUA, Adrian Zuckerman, relateaza news. ro. Cum au aparut Klaus Iohannis si sotia sa la Iasi, de Mica Unire Klaus Iohannis si sotia sa .

Klaus Iohannis, intre aplauze si huiduieli la Iasi de Ziua Unirii Principatelor Romane: PSD vrea sa blocheze toate reformele din Parlament

Presedintele Klaus Iohannis s-a aflat intre aplauze si huduieli la Iasi,la evenimentele dedicate implinirii a 161 de la Unirea Principatelor Romane. Vad ca parerile sunt impartite, a declarat presedintele.

VIDEO Presedintele si premierul au promis la Iasi realizarea Autostrazii Moldovei. Orban: Obiectivul nostru e sa fie finantata din fonduri europene Circula pe piata fake news-uri - UPDATE

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Ludovic Orban au promis in fata multimii adunate la Iasi pentru a celebra Unirea Principatelor Romane ca autostrada A8 va fi realizata. Iohannis a transmis un semnal ferm catre guvernanti: romanii si Romania au nevoie de Autostrada Unirii, iar Orban a spus ca obiectivul Guvernului este ca autostrada sa fie facuta din bani europeni, chiar daca pe piata circula tot felul de fake news-uri. in timpul discursurilor oficiale, cateva zeci de ieseni au strigat Nu mai vrem parada, vrem autostrada!, atat presedintele, cat si premierul fiind huiduiti.

LUDOVIC ORBAN: Sarbatoarea Unirii este un bun prilej de reflectie pentru ceea ce ne dorim ca popor

Premierul Ludovic Orban afirma, in mesajul transmis cu ocazia zilei de 24 Ianuarie, ca sarbatoarea Unirii Principatelor Romane este un bun prilej de reflectie pentru ceea ce ne dorim ca popor pentru viitor, lasand deoparte diferentele de opinie sau rivalitatile politice.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )