Libnet.ro
UNICEF

09:00

Klaus Iohannis si Ludovic Orban - premati la Gala Premiilor TNL

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Klaus Iohannis si Ludovic Orban - premati la Gala Premiilor TNL

Presedintele Klaus Iohannis si liderul PNL, Ludovic Orban, s-au numarat printre cei premiati, ieri seara, la Gala Premiilor TNL Mircea Ionescu Quintus, eveniment ce a avut ca scop recunoasterea si promovarea activitatii tinerilor liberali din intreaga tara. continuă pe Ziarul Bursa

Iohannis participa, astazi, la Gala Premiilor TNL Mircea Ionescu Quintus

Presedintele Klaus Iohannis participa, astazi, la Gala Premiilor TNL Mircea Ionescu Quintus, unde ii va fi acordat premiul Garantul democratiei, pentru ca prin activitatea sa ofera garantia ca respectarea statului de drept si apararea democratiei sunt valori esentiale.

Klaus Iohannis: PSD s-a apucat sa modifice legile justitiei pentru a-si apara propriii corupti si propriii condamnati penal. Din cauza PSD, Romania nu s-a dezvoltat mai mult (VIDEO)

Presdintele Klaus Iohannis a lansat un nou atac extrem de dur la adresa guvernarii PSD, in cadrul eveniment organizat, sambata, la Sinaia. Prezent la Gala Premiilor TNL Mircea Ionescu Quintus, unde a.

Ludovic Orban, catre tinerii PNL: Sa stiti ca nu imi vopsesc parul. Multi din adversari ma ataca ca imi vopsesc parul

Liderul PNL Ludovic Orban le-a transmis tinerilor liberali in discursul rostit la Gala TNL, ca, desi multi adversari il ataca acuzandu-l ca isi vopseste parul, nu este asa.

inca un pas spre Referendumul pe Justitie. Surse: Iohannis a discutat cu Ludovic Orban despre strategia electorala

Presedintele Klaus Iohannis si liderul PNL Ludovic Orban au stabilit, marti, la Cotroceni, strategia electorala pentru referendumul pe Justitie, sustin surse politice pentru Adevarul. Iohannis si Orban se vor intalni din nou saptamana viitoare pentru a discuta, concret, despre intrebarea de pe buletinul de vot.

inca un pas spre Referendumul pe Justitie. Surse: Iohannis a stabilit cu Ludovic Orban strategia electorala

Presedintele Klaus Iohannis si liderul PNL Ludovic Orban au stabilit, marti, la Cotroceni, strategia electorala pentru referendumul pe Justitie, sustin surse politice pentru Adevarul. Iohannis si Orban se vor intalni din nou saptamana viitoare pentru a discuta, concret, despre intrebarea de pe buletinul de vot.

Dan Bursuc, dupa scandalul de la gala premiilor Gopo: Lumea e libera sa fie pro sau contra

Dan Bursuc a facut declaratii despre controversa creata dupa ce trupa sa de manele a cantat la gala premiilor Gopo. Bursuc a marturisit, in cadrul unei interventii telefonice laAntena Stars, ca a.

LUDOVIC ORBAN, DESPRE ALEGERILE EUROPARLAMENTARE: Fiecare filiala PNL va avea obiectiv procentual si numeric

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, astazi, la Bacau, in cadrul unei conferinte de presa, ca va purta discutii cu fiecare presedinte a filialelor judetene PNL pentru a stabili obiectivele pentru alegerile europarlamentare.

LUDOVIC ORBAN, DESPRE ALEGERILE EUROPARLAMENTARE: Daca PSD pierde, poate fi un moment propice pentru o motiune de cenzura

PNL va depune o motiune de cenzura impotriva guvernului cand va considera ca exista sanse pentru a obtine si voturi din afara opozitiei, a declarat, astazi, la Bacau, presedintele partidului, Ludovic Orban.

Viorica Dancila: Ma astept la o noua plangere penala din partea lui Ludovic Orban

Premierul Viorica Dancila a spus ca se asteapta la o noua plangere penala din partea lui Ludovic Orban in urma declaratiilor sustinute la Washington privind mutareaAmbasadeiRomaniei din.

Ludovic Orban, catre tinerii liberali: Sa stiti ca nu imi vopsesc parul

Presedintele PNL, Ludovic Orban, le-a spus tinerilor liberali, ca, desi multi adversari il acuza ca-si vopseste parul, nu este asa. Asa mi-a ramas parul, iar parul meu arata de fapt sufletul meu. intotdeauna am avut un curaj nebun, a spus presedintele liberal, potrivit Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )