Libnet.ro
UNICEF

08:45

Klaus Iohannis si Ludovic Orban, prezenti la Iasi la manifestarile pentru Unirea Principatelor Romane

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis si Ludovic Orban, prezenti la Iasi la manifestarile pentru Unirea Principatelor Romane

Unirea Principatelor Romane va fi celebrata vineri, la Iasi, printr-o serie de manifestari la care sunt asteptati sa participe presedintele Klaus Iohannis, premierul Ludovic Orban, presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, ministrul Apararii Nationale, Nicolae Ciuca, ambasadori, parlamentari, reprezentanti ai administratiei locale. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis si Ludovic Orban participa la manifestarile dedicate Unirii Principatelor Romane

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Ludovic Orban participa, vineri, la manifestarile dedicate Unirii Principatelor, la Iasi, ambii urmand a se adresa participantilor. in Piata Unirii din Iasi vor fi prezenti si alti lideri politici, intre care presedintele Camerei Deputatilor, liderul PSD Marcel Ciolacu, si presedintele Pro Romania, Victor Ponta.

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Ludovic Orban participa la manifestarile Zilei Unirii

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Ludovic Orban participa, vineri, la manifestarile dedicate .

VIDEO Presedintele Klaus Iohannis, deopotriva huiduit si aplaudat la Iasi Vad ca parerile sunt impartite

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a fost primit astazi, 24 ianuarie, la Iasi atat cu aplauze, cat si cu huiduieli.

Klaus Iohannis, intre aplauze si huiduieli la Iasi de Ziua Unirii Principatelor Romane: Vad ca parerile sunt impartite

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns la Iasi, vineri, impreuna cu sotia sa, pentru a participa la manifestarile dedicate Micii Uniri. La eveniment participa si premierul Ludovic Orban si ambasadorul SUA, Adrian Zuckerman.

Klaus Iohannis si Ludovic Orban, in hora de ziua Unirii - VIDEO

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Ludovic Orban s-au prins in hora, la Iasi, de ziua Unirii Principatelor Romane.

Ludovic Orban, la Iasi: Moldova a fost nedreptatita in ultimii 20-25 de ani Premierul explica metoda prin care PSD a intarziat constructia Autostrazii Unirii (VIDEO)

Moldova a fost nedreptatita in ultimele doua decenii, pentru ca resursele alocate pentru aceasta regiune a Romaniei din bugetul central nu au fost niciodata suficiente, a declarat premierul Ludovic.

Cum au aparut Klaus Iohannis si sotia sa la Iasi, de Mica Unire. Ce i-au strigat romanii

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns la Iasi impreuna cu sotia sa, pentru a participa la manifestarile dedicate Micii Uniri, 24 noiembrie. La acest eveniment participa atat premierul Ludovic Orban, cat si ambasadorul SUA, Adrian Zuckerman, relateaza news. ro. Cum au aparut Klaus Iohannis si sotia sa la Iasi, de Mica Unire Klaus Iohannis si sotia sa .

Klaus Iohannis, huiduit si aplaudat in timpul aceluiasi discurs

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut, la Iasi, cu ocazia implinirii a 161 de ani de la Unirea Principatelor Romane, un discurs in care a fost huiduit, dar si aplaudat. De asemenea, huiduieli s-au auzit si in timpul discursului premierului Ludovic Orban.

VIDEO Premierul Ludovic Orban, luat la rost pentru pensiile speciale: De ce nu ati spus asta de dinainte de alegeri?

O pensionara din Iasi l-a luat la intrebari pe premierul Ludovic Orban imediat dupa ce acesta si ceilalti lideri politici au rostit discursuri pe scena din Piata Unirii din Iasi, cu ocazia Zilei Unirii Principatelor Romane.

Klaus Iohannis, intre aplauze si huiduieli la Iasi de Ziua Unirii Principatelor Romane: PSD vrea sa blocheze toate reformele din Parlament

Presedintele Klaus Iohannis s-a aflat intre aplauze si huduieli la Iasi,la evenimentele dedicate implinirii a 161 de la Unirea Principatelor Romane. Vad ca parerile sunt impartite, a declarat presedintele.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )