Libnet.ro
UNICEF

13:30

Klaus Iohannis, mesaj pentru romani, dupa tragedia din Italia

B1 B1,
Klaus Iohannis, mesaj pentru romani, dupa tragedia din Italia

Klaus Iohannis s-a aratat profund indurerat de tragedia din Italia, in care si-ai pierdut viata si doi romani. Presedintele a transmis ca este alaturi de familiile celor decedati si le ureaza. continuă pe B1

Klaus Iohannis, declaratii de presa dupa violentele din Piata Victoriei: Atitudinea civica a fost aspru pedepsita. E impresionanta mobilizarea romanilor din tara si de pretutindeni

Presedintele Klaus Iohannis face declaratii de presa la Palatul Cotroceni in legatura cu violentele care au avut loc in ultimele zile in Piata.

Presedintele KlausIohannis, mesaj dupa tragedia din Genova

Presedintele Klaus Iohannis este profund indurerat de tragicul eveniment care s-a produs marti, in apropiere de Genova, in urma caruia s-au inregistrat zeci de victime, printre care doi cetateni romani, se.

Klaus Iohannis, mesaj pe tema protestelor din ultimele zile

Presedintele Klaus Iohannis va adresa un mesaj in aceasta seara, de la ora 18. 00, dupa protestele soldate cu violente de vineri. Anuntul a fost dat publicitatii de Administratia Prezidentiala. Reactia.

Reactia Vioricai Dancila dupa tragedia din Italia. Ce le transmite premierul roman familiilor victimelor

Viorica Dancila reactioneaza dupa tragedia care a zguduit Italia. Premierul a transmis, miercuri, condoleante familiilor celor care si-au pierdut viata, intre care si cetateni romani, in urma prabusirii.

Klaus Iohannis, prima aparitie publica dupa protestele violente din Piata Victoriei (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a avut prima aparitie dupa violentele de vineri noapte din Piata Victoriei. Seful statului a participat alaturi de sotia sa, Carmen, la slujba de duminica de la Biserica.

Iohannis, prima aparitie publica dupa violentele din Piata Victoriei - VIDEO

Prima aparitie publica a presedintelui Klaus Iohannis, dupa violentele din Piata Victoriei. Cu toate ca a trimis presei nu mai putin de trei comunicate, prin care condamna violentele si Guvernul, astazi,.

Ion Cristoiu: Ce-a urmarit Klaus Iohannis punind Serviciile sa orchestreze tulburarile din 10 august 2018?

Jurnalistul Ion Cristoiu acuza ca tulburarile de pe 10 august au fost orchestrate de presedintele Iohannis, cu ajutorul Serviciilor. Ce-a urmarit Klaus Iohannis punind Serviciile sa orchestreze.

VIDEO Iohannis, un nou mesaj dupa violentele din Piata Victoriei: Dupa ce a compromis actul de guvernare, PSD a venit si cu o componenta represiva / Apelul presedintelui la membrii PSD, societatea civila si opozitie

Intr-o a treia interventie dupa actiunea brutala a Jandarmeriei la protestul de vineri, Presedintele Klaus Iohannis a acuzat PSD ca, dupa ce a compromis actul de guvernare si legiferare a venit acum si cu o componenta represiva. Nu cumva cei care vor sa ingenuncheze justitia si-au dorit o diversiune pentru a construi o tensiune nejustificata si falsa in societate?, a intrebat retoric seful statului, adaugand caPSD a castigat alegerile, insa actuala sa conducere abuzeaza de acest lucru pentru a ataca populatia, justitia. Iohannis a facut un apel la membrii PSD sa ia in serios protestele si a cerut, totodata, societatii civile sa ramana mobilizata, iar opozitiei sa creeze o alternativa la actuala putere.

Presedintele Iohannis, mesaj public dupa violentele din Piata Victoriei, la ora 18.00

Presedintele Klaus Iohannis va aresa astazi un mesaj public ca urmare a evenimentelor din ultimele zile, anunta Administratia Prezidentiala. Declaratiile vor fi sustinute la ora 18.

VIDEO Presedintele Iohannis, mesaj public dupa violentele din Piata Victoriei, la ora 18.00

Presedintele Klaus Iohannis va adresa astazi un mesaj public ca urmare a evenimentelor din ultimele zile, anunta Administratia Prezidentiala. Declaratiile vor fi sustinute la ora 18.

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )