Libnet.ro
UNICEF

21:45

Klaus Iohannis, mesaj de ultima ora despre Brexit. Ce ar trebui sa faca romanii

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, mesaj de ultima ora despre Brexit. Ce ar trebui sa faca romanii

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca drepturile cetatenilor romani vor fi protejate si in cazul unui Brexit cu acord, dar si fara. Noi suntem de parere ca, de departe, cea mai buna . continuă pe Antena3

Ludovic Orban, declaratii de ultima ora despre pensii! Anuntul mult asteptat de romani

Ludovic Orban a facut declaratii despre pensii, dupa ce Klaus Iohannis a castigat alegerile prezidentiale. Premierul Romaniei a sustinut ca urmeaza sa aiba o discutie cu toti ministrii, pentru a putea pune la punct toate detaliile rectificarii bugetare. Ludovic Orban, dclaratii despre pensii. Veste buna pentru romani Rectificarea bugetara ar putea sa fie adoptata la .

Klaus Iohannis, mesaj de condoleante pentru presedintele Albaniei dupa cutremurul devastator: Presedintele a exprimat intreaga solidaritate a Romaniei cu poporul albanez

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis, marti, un mesaj de condoleante lui Ilir Meta, omologul sau din Albania, tara afectata de de un cutremur de 6,4 magnitudine, in urma caruia cel putin 11 persoane au.

Klaus Iohannis, mesaj pentru romani: Voi insista ca bugetul pentru 2020 sa fie cat mai aproape de 3% deficit

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca va insista ca bugetul de stat pentru anul viitor sa fie cat mai aproape de un deficit de 3%, aratand ca actualul Guvern a informat Comisia Europeana cu.

VIDEO Klaus Iohannis, dupa rezultatele exit-poll: Romania a castigat Este cea mai categorica victorie obtinuta vreodata impotriva PSD

Presedintele Klaus Iohannis, creditat de exit-poll-uri cu peste 66% din voturi la turul doi al prezidentialelor, a salutat duminica seara cea mai categorica victorie obtinuta vreodata impotriva PSD, victorie a Romaniei normale in care insa vor trebui sa-si gaseasca locul alegatorii PNL, USR-PLUS, UDMR dar si cei ai PSD.

Klaus Iohannis, mesaj de condoleante pentru Emmanuel Macron si poporul francez dupa ce 13 militari au murit in timpul unei operatiuni impotriva jihanistilor din Mali

Presedintele Klaus Iohannis, a transmis marti un mesaj de condoleante presedintelui francez, Emmanuel Macorn, dupa ce 13 militari francezi au murit, luni seara, dupa ce elicopterul in care se aflau s-a.

Catalin Morosanu, selfie cu Klaus Iohannis. Ce mesaj ii transmite presedintelui

Catalin Morosanu i-a transmis felicitari presedintelui Klaus Iohannis pentru castigarea unui nou mandat la Cotroceni, intr-un mesaj postat pe Facebook in care a subliniat ca victoria vine cu o.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Viorica Dancila, mesaj de ultima ora pe pagina sa de Facebook: Astazi am votat pentru Romania

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale Viorica Dancila a postat un mesaj de ultima ora pe pagina sa de Facebook. Astazi am votat pentru.

Klaus Iohannis: Eu cred ca primarii ar trebui alesi in doua tururi, iar sefii de Consilii Judetene, dintre consilieri (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, la finalul sedintei CSAT, ca sustine alegerea primarilor in doua tururi, dar crede ca sefii Consiliilor Judetene ar trebui sa sa fie alesi dintre.

Victor Ponta, mesaj prompt dupa ce Klaus Iohannis a castigat alegerile prezidentiale: Traieste intr-o minciuna!

Victor Ponta a avut un mesaj transant dupa victoria lui Klaus Iohannis in fata Vioricai Dancila. Liderul Pro Romania a avut prima reactie dupa ora 21:00, cand au facute publice rezultatele exit-poll. Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a avut o prima reactie dupa aflarea noului presedinte al Romaniei la Romania TV. Nu pot sa spun .

Miscarea de ultima ora facuta de Klaus Iohannis. CSAT se reuneste miercuri

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii se reuneste miercuri, la Palatul Cotroceni, sub conducerea presedintelui Klaus Iohannis, pe ordinea de zi a sedintei figurand propunerile de rectificare a bugetului de stat al.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )