Libnet.ro
UNICEF

07:45

Klaus Iohannis: Mesajul meu e simplu - PNL si USR vor guverna impreuna. Nu accept PSD (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis: Mesajul meu e simplu - PNL si USR vor guverna impreuna. Nu accept PSD (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a reiterat, miercuri, faptul ca nu va accepta PSD la guvernare. De altfel, seful statului a adus mai multe critici social-democratilor, pe care ii considera vinovati de neajunsurile. continuă pe B1

Iohannis: PNL si USR vor guverna impreuna. Ce spune despre atacurile reciproce

Presedintele Klaus Iohannis a fost intrebat miercuri seara despre modul in care PNL si USR vor guverna impreuna daca liderii celor doua partide au inceput deja cu atacurile reciproce. Mesajul meu e simplu. Vor guverna impreuna, a explicat seful Statului, adaugand ca tensiunile din prezent sunt datorate campaniei electorale.

Mesajul lui Iohannis pentru PNL si USR: Vor guverna impreuna

PNL si USR vor guverna impreuna, este mesajul lui Klaus Iohannis pentru cele doua partide. Presedintele a sustinut, raspunzand unei intrebari legate de contrele dintre cele doua formatiuni, ca este vorba despre o sensibilitate tipica pentru campania electorala.

Iohannis, mesaj despre PNL si USR: Vor guverna impreuna

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, miercuri seara, un mesaj despre PNL si USR: Vor guverna imp.

Marcel Ciolacu, dupa declaratia presedintelui Klaus Iohannis: Este o mare rusine ca un presedinte de tara coboara atat de jos incat isi asuma pe fata campania nesimtita pentru PNL

Marcel Ciolacua reactionat la mesajul transmis marti seara de presedintele Klaus Iohannis, care a criticat in termeni duri PSD. in replica, liderul social-democrat l-a acuzat pe seful statului ca este.

Urmeaza negocieri dure pentru PNL: USR PLUS se va lasa greu

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit marti seara, la Vila Lac 1, cu liderii liberali in frunte c.

Klaus Iohannis, despre mastile neconforme: Ele pur si simplu trebuie retrase din comert (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis, a declarat, miercuri seara, intr-o conferinta de presa organizata la Palatul Cotroceni, ca mastile neconforme trebuie retrase din comert, iar comerciantii trebuie.

Klaus Iohannis a discutat cu liberalii despre intrarea la guvernare alaturi de USR PLUS

Presedintele Klaus Iohannis a avut marti o intalnire la Vila Lac 1 cu Ludovic Orban si mai multi lid.

Klaus Iohannis: Dragi romani, pe 6 decembrie indepartarea PSD de la butoanele puterii poate sa fie, in sfarsit, definitiva Voi lucra alaturi de viitorul guvern, pe care il vad constituit in jurul PNL, pentru a transforma Romania Normala in realitate

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, sustine ca tara noastra a fost puternic afectata ani la rand de coruptia si incompetenta guvernelor PSD, care au blocat dezvoltarea, nu au investit in.

VIDEO Klaus Iohannis, atac in rafala la PSD: Trebuie sa lansam definitiv in urma acest cosmar. Nicio reforma nu a scapat fara sa fie sabotata de PSD

Presedintele Klaus Iohannis a lansat marti un nou atac la adresa PSD, despre care spune ca este principalul vinovat pentru faptul ca Romania a fost prinsa nepregatita de pandemia de COVID-19. Ne putem imagina catastrofa daca am fi ajuns cu o guvernare pesedista care a esuat lamentabil pe toate planurile, a afirmat Iohannis. Totodata, seful Statului a lansat ode pentru PNL, subliniind ca a fost singurul partid care si-a asumat guvernarea.

LUDOVIC ORBAN: Somam PSD sa inceteze atacurile mizerabile impotriva presedintelui Klaus Iohannis

PNL someaza PSD sa inceteze atacurile la adresa presedintelui Klaus Iohannis, a declarat, astazi, liderul liberalilor, premierul Ludovic Orban.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2388 seconds )