Libnet.ro
UNICEF

19:30

KLAUS IOHANNIS: Mi-am asumat un parteneriat cu CSM, ca sustinator ferm al justitiei independente

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS: Mi-am asumat un parteneriat cu CSM, ca sustinator ferm al justitiei independente

In cadrulul sedintei CSM de astazi, Preseintele Klaus Iohannis, a declarat faptul ca anul 2019 a fost anul in care cetatenii au aparat independenta justitiei. Desi anul a inceput in nota tensionata, cu un sistem judiciar aflat in defensiva, rezultatul referendumului din mai a obligat decidentii politici sa-si reconsidere actiunile. continuă pe Ziarul Bursa

CSM isi alege noua conducere. Presedintele Klaus Iohannis participa la sedinta

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii se reuneste, marti, pentru a-si alege noua conducere - presedintele si vicepresedintele. Presedintele Klaus Iohannis participa la sedinta CSM.

Klaus Iohannis isi prezinta propriile realizari la CSM: Acea etapa s-a incheiat si voi veghea sa nu mai revinaniciodata

Presedintele Klaus Iohannis participa marti la sedinta plenului CSM in care are loc alegerea noii conduceri, respectiv presedintele si vicepresedintele. Seful statului si-a inceput discursul de la CSM printr-o prezentare a propriilor realizari, in frunte cu referendumul pe Justitie din luna mai.

Klaus Iohannis la CSM:Fac apel sa sustineti efectiv recomandarile Comisiei de la Venetia, MCV si GRECO

Presedintele Klaus Iohannis a dat asigurari, marti, in sedinta Plenului Consiliului Superior al Magistraturii, ca va veghea sa nu se revina nici la sistemul protocoalelor din justitie, dar nici la interventia politicului in activitatea magistratilor.

KLAUS IOHANNIS: Protocoalele secrete pe justitie s-au incheiat demult

Intrebat in cadrul sedintei despre protocoalele secrete de membrul CSM, Gabriela Baltac, presedintele Klaus Iohannis a declarat: ,,Acea etapa cu protocoale secrete pe justitie s-a incheiat demult si voi veghea sa nu mai revina niciodata.

Klaus Iohannis: imi doresc ca primarii sa fie alesi in doua tururi

Presedintele Klaus Iohannis a precizat ca primarii trebuie sa fie alesi in doua tururi de scrutin si a subliniat ca este necesar un parteneriat real intre administratia publica centrala si cea locala.

Presedintele Romaniei vrea primari alesi in doua tururi. Klaus Iohannis: Capitala nu este un oras bine pus la punct (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a reiterat, luni, ca isi doreste ca primarii din Romania sa fie alesi in doua tururi de scrutin, si nu intr-unul singur cum se intampla in prezent. Eu am un mesaj pentru.

Presedintele Klaus Iohannis: Imi doresc ca primarii sa fie alesi in doua tururi de scrutin

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat luni ca isi doreste ca primarii sa fie alesi in doua tururi de scrutin si a subliniat ca este necesar un parteneriat real intre administratia publica centrala si cea locala, noteaza Agerpres.

Pensiile pe care Klaus Iohannis le vrea eliminate cu orice pret. PSD a exagerat cu aceste indemnizatii

Astazi Presedintele Klaus Iohannis a avut azi o zi plina de declaratii si, bineinteles, de atacuri la reprezentantii PSD. in plus fata de cele discutate pe marginea eliminarii pensiilor, domnul Iohannis a avut cateva lucruri de spus si despre motiunea simpla de cenzura inaintata in Parlament impotriva Ministrului Liberal de la Finante, Florin Citu. Pensiile .

Mircea Badea, un nou atac la PNL si la Klaus Iohannis. Cum isi jigneste si colegii din presa

Mircea Badea a lansat un nou atac la adresa presedintelui Klaus Iohannis si a celor din PNL. Atacurile au fost indreptate ulterior si in directia unor jurnalisti, dar nu au fost omisi nici romanii din diaspora. Totul dupa ce Iohannis a fost ironizat de o televiziune din SUA, iar lui Badea i s-a parut ca .

Reactia lui Adrian Nastase, dupa ce Klaus Iohannis a anuntat ca ii retrage decoratia. Asa construieste Romania normala!

Fostul premier a reactionat dur, dupa anuntul facut de catre presedintele Klaus Iohannis, in urma cu cateva zile, potrivit caruia va retrage toate decoratiile pentru cei care au condamnari penale. Adrian Nastase i-a transmis un mesaj liderului statului, facand declaratii pe acest subiect care a starnit foarte multe reactii, in ultima perioada. Reactia lui Adrian .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3622 seconds )