Libnet.ro
UNICEF

05:00

Klaus Iohannis, miscare de ultima ora in plin scandal. A retrimis in Parlament legea referitoare la munca part-time

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, miscare de ultima ora in plin scandal. A retrimis in Parlament legea referitoare la munca part-time

Miscare de ultima ora a presedintelui Iohnnis in scandalul zilei. in timp ce a blocat total Guvernul prin refuzuri si amanari repetate de a numi ministri, Klaus Iohannis retrimite in Parlament legea. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, MESAJ DE ULTIMA ORA: Amintirea grea a secolelor de suferinte sa ne uneasca in combaterea marginalizarii, discriminarii si rasismului

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj, miercuri, cu ocazia Zilei Dezrobirii Romilor. Seful statului precizeaza, potrivit unui comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale, ca aceasta zi evoca.

Manevra lui Klaus Iohannis a esuat. Decizie de ultima ora a instantei

Manevra lui Klaus Iohannis si a prietenei sale din Florida, Rodica Bastea, a esuat. Instanta s-a pronuntat si a spus ca Rodica Bastea nu este mostenitoarea defunctilor Maria si Eliseu Ghenea, cei care au.

INAUGURAREA ANULUI BURSIER 2019 / MESAJ AL PRESEDINTELUI KLAUS IOHANNIS: Trebuie sa iesim din cercul vicios al experimentelor unor economisti autoproclamati vizionari

Avem nevoie de abordari responsabile, nu de pseudo-solutii Tara noastra trebuie sa iasa din cercul vicios al experimentelor promovate de unii economisti autoproclamati vizionari, dar ale caror viziuni se pot dovedi falimentare in cele din urma, a fost unul dintre mesajele presedintelui Klaus Iohannis transmis marti seara de consilierul prezidential Cosmin Marinescu, in cadrul evenimentului ce a marcat inaugurarea anului bursier 2019, organizat de Bursa de Valori Bucuresti BVB).

KLAUS IOHANNIS: PSD a actionat astazi din nou impotriva Justitiei

Presedintele Klaus Iohannis spune ca Guvernul PSD vrea sa creeze prin ordonante de urgenta un statut special pentru cei care au probleme in justitie si ca PSD a actionat astazi, din nou, impotriva Romaniei si a cetatenilor sai.

Klaus Iohannis a acceptat noile propuneri venite de la Guvern: Daniel Suciu si Razvan Cuc devin ministri la Dezvoltare Regionala si Transporturi. Presedintele a semnat decretele de numire

Presedintele Klaus Iohannis a semnat joi decretele de numire a lui Daniel Suciu in functia de vicepremier si ministru al Dezvoltarii, si a lui Razvan Cuc la conducerea Ministerului Transporturilor, potrivit unui.

Klaus Iohannis accepta noii ministri PSD

Presedintele Klaus Iohannis i-a numit pe Daniel Suciu si Razvan Cuc in functiile de ministri.

Klaus Iohannis ii spune NU lui Liviu Dragnea si ii trimite spre reexaminare o LEGE privind CODUL FISCAL

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, joi, Parlamentului, spre reexaminare, Legea privind aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 4/2017 pentru modificarea si completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal. Va.

Klaus Iohannis, intrevedere cu presedintele Egiptului

Presedintele Klaus Iohannis va avea, sambata, o intrevedere cu presedintele Republicii Arabe Egipt, Abdel Fattah El-Sisi, in marja participarii la Summitul UE - Liga Statelor Arabe.

Prima reactie din PSD dupa atacul lui Klaus Iohannis

Klaus Iohannis primeste un raspuns acid din partea ministrului Finantelor. in exclusivitate la Antena 3, Eugen Teodorovici afirma ca declaratia de la Cotroceni arata ca la Presedintie nici macar nu s-a citit.

Surse: Viorica Dancila l-a sunat pe Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Viorica Dancila au avut, miercuri, o discutie telefonica, potrivit unor surse oficiale. Sursele mentionate au precizat ca premierul l-a sunat pe seful.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )