Libnet.ro
UNICEF

22:00

Klaus Iohannis ar fi obligat sa o revoce pe Laura Codruta Kovesi. Ce i-a transmis judecatoarea Dana Garbovan

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis ar fi obligat sa o revoce pe Laura Codruta Kovesi. Ce i-a transmis judecatoarea Dana Garbovan

Presedintele Uniunii Nationale a Judecatorilor din Romania, Dana Garbovan, declara ca presedintele Klaus Iohannis nu avea dreptul sa refuze revocarea din fruntea DNA a Laurei Codruta. continuă pe Antena3

Traian Basescu, despre decizia lui Klaus Iohannis privind-o pe Laura Codruta Kovesi: Mentinerea are argumentele sale

Senatorul Traian Basescu, presedinte PMP, considera ca decizia sefului statului privind mentinerea in functie a procurorului-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, are argumente politice si de interes.

Documentul prin care Klaus Iohannis isi motiveaza decizia de a nu o revoca pe Laura Codruta Kovesi

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, luni, ca nu o revoca pe Laura Codruta Kovesi din functia de procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie. Motivele de revocare prezentate de ministrul.

Inspectia Judiciara o mai sanctioneaza o data pe Laura Codruta Kovesi

Inspectia Judiciara a exercitat o noua actiune disciplinara, respectiv a treia, fata de Laura Codruta Kovesi, procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), pentru ca a incalcat dispozitiile.

Inspectia Judiciara: Laura Codruta Kovesi a avut manifestari care aduc atingere onoarei profesionale si prestigiului justitiei si a ncalcat dispozitii ale CCR

Inspectia Judiciara considera ca procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a avut manifestari care aduc atingere onoarei profesionale si prestigiului justitiei si a incalcat dispozitiile explicite ale deciziei Curtii Constitutionale nr. 611 din 3 noiembrie 2017 prin refuzul de a se prezenta in fata Parlamentului Romaniei - Comisia speciala de ancheta a Senatului si Camerei Deputatilor pentru aspecte ce tin de organizarea alegerilor din anul 2009 si de scrutinul prezidential. Concluziile Inspectiei Judiciare au fost inaintate Consiliului Superior al Magistraturii.

Laura Codruta Kovesi este din nou verificata de Inspectia Judiciara

Laura Codruta Kovesi este din nou verificata de Inspectia Judiciara. Luni dupa-amiaza inspectorii se afla in sediul DNA si vor sa afle daca neregulile descoperite la ultima ancheta au fost.

Klaus Iohannis: Nu o voi revoca din functie pe Laura Codruta Kovesi! Tudorel Toader ataca decizia la CCR

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannissustine la ora 18:00, o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni. Iohannis va anunta daca o revoca sau nu din functie pe sefa DNA Laura Codruta.

Reactia ministrului Justitiei dupa refuzul presedintelui Iohannis de revocare din functie a sefei DNA. Ce-i raspunde Augustin Zegrean

Reactiile privind anuntul presedintelui Klaus Iohannis, care nu o va revoca din functie pe procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, nu au intarziat sa apara. in timp ce ministrul Justitiei spune ca sesizeaza CCR despre refuzul presedintelui, Augustin Zegrean, fost judecator CCR, ii atrage atentia ca greseste.

Pro si contra Laura Codruta Kovesi

Ziua buna se cunoaste de dimineata. Prima dimineata a Laurei Codruta Kovesi este chiar familia dansei, numita Lascu, tatal dansei, recent decedat, fiind procuror. Asadar a invatat meseria in familie, iar scoala a dus-o spre maxima performanta. Este vorba de o performanta profesionala, ca jurist, dar si de una morala, caracteriala.

Klaus Iohannis ar fi obligat sa o revoce pe Kovesi. Ce mesaj i-a transmis sefa UNJR, Dana Girbovan

Scandalul privind dreptul presedintelui de a respinge propunerea de revocare a sefei DNA este departe de a se incheia. Dupa ce Tudorel Toader a anuntat ca va contesta decizia lui Klaus Iohannis la Curtea.

Reactia ministrului Justitiei dupa refuzul lui Iohannis de a o revoca din functie pe Kovesi. Ce-i raspunde Augustin Zegrean

Reactiile privind anuntul presedintelui Klaus Iohannis, care nu o va revoca din functie pe procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, nu au intarziat sa apara. in timp ce ministrul Justitiei spune ca sesizeaza CCR despre refuzul presedintelui, Augustin Zegrean, fost presedinte CCR, ii atrage atentia ca greseste.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )