Libnet.ro
UNICEF

00:07

Klaus Iohannis si Opozitia au sesizat din nou CCR pe tema codurilor penale. Sedinta cu repetitie

Playtech Playtech,
Klaus Iohannis si Opozitia au sesizat din nou CCR pe tema codurilor penale. Sedinta cu repetitie

Curtea Constitutionala a Romanie urmeaza sa dezbata, in cursul zilei de joi, sesizarile presedintelui Klaus Iohannis si ale Opozitiei in privinta modificarilor aduse de catre Parlament Codului penal si Codului de procedura penala. CCR, din nou sesizata de Iohannis si Opozitie pe tema codurilor penale Curtea Constitutionala a Romanie a fost sesizata din nou de . continuă pe Playtech

CCR respinge sesizarea lui Klaus Iohannis, cu privire la legea pentru persoanele ce nu pot avea calitatea de fondator al unei societati

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a respins, miercuri, sesizarea presedintelui Klaus Iohannis asupra legii referitoare la persoanele care nu pot avea calitatea de fondator al unei societati.

Sesizarile PNL, USR si ale lui Klaus Iohannis cu privire la modificarile aduse codurilor penale, pe ordinea de zi a Curtii Constitutionale

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) discuta, joi, sesizarile depuse de catre PNL, USR si de catre presedintele Klaus Iohannis la legile prin care au fost modificate Codul Penal si Codul de Procedura Penala. CCR a amanat dezbaterile de patru ori ori pana acum.

CCR a amanat din nou sa se pronunte asupra sesizarilor PNL, USR si ale lui Iohannis

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a amanat din nou, joi, sa se pronunte asupra sesizarilor dep.

Klaus Iohannis a lansat inca un atac la adresa PSD. Mesajul transmis la receptia oferita de Ambasada SUA

Klaus Iohannis, prezent la receptia oferita de Ambasada SUA, a lansat un atac deschis la PSD. Totul s-a petrecut de fata cu Vorica Dancila, proaspatul lider al formatiunii. Iohannis, atac deschis la PSD Presedintele Klaus Iohannis a fost prezent astazi la receptia oferita de catre Ambasada Statelor Unite ale Americii, cu ocazia zilei nationale. Seful .

Rares Bogdan a rabufnit la adresa lui Ion Cristoiu. Care e relatia sa cu presedintele Klaus Iohannis

Europarlamentarul Rares Bogan a rabufnit la adresa lui Ion Cristoiu. Acum, intrebarea de pe buzele tuturor este: care e, totusi, relatia sa cu presedintele Klaus Iohannis?. Europarlamentarul Rares Bogdan a rabufnit la adresa jurnalistului Ion Cristoiu Politicianul a scris, pe pagina sa de Facebook, ca nu s-a certat cu Klaus Iohannis, ci dimpotriva, se inteleg .

KLAUS IOHANNIS: Romania, cel mai dedicat sustinator al Republicii Moldova

Romania a fost, este si va fi cel mai constant si dedicat sustinator al Republicii Moldova, a declarat, astazi, presedintele Klaus Iohannis.

KLAUS IOHANNIS: Sustinem asistenta financiara a UE pentru Republica Moldova

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, la Cotroceni, dupa discutiile cu premierul Republicii Moldova, Maia Sandu, ca, la initiativa sa, Romania a constituit un grup de experti pentru a acorda asistenta Chisinaului pentru consolidarea institutiilor si a anuntat ca Romania va sustine deblocarea asistentei financiare a Uniunii Europene pentru Republica Moldova.

Tariceanu, despre participarea lui Klaus Iohannis la reuniunea extraordinara a CE: Este inacceptabil ca romanii sa nu stie cu ce mandat merge presedintele

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a scris, joi seara, pe Facebook, ca este inacceptabil ca romanii sa nu stie cu ce mandat a fost presedintele Klaus Iohannis la reuniunea extraordinara a Consiliului European, unde s-au purtat negocieri pentru ocuparea principalelor posturi de la nivel european.

Klaus Iohannis si Viorica Dancila, la ambasada SUA

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Viorica Dancila se intalnesc pentru prima data dupa Congresul PSD, in care prim-ministrul a fost ales si presedinte de partid. Cei doi vor participa la receptia.

Klaus Iohannis, numire surpriza la DNA. Cine este noul sef al Sectiei judiciare penale

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretul pentru numirea Madalinei Scarlat in functia de procuror-sef al Sectiei judiciare penale din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie, pe o perioada de 3 .

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2603 seconds )