Libnet.ro
UNICEF

06:45

Klaus Iohannis participa la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Klaus Iohannis participa la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles

Presedintele Klaus Iohannis participa, astazi si maine, la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles, pe a carei agenda se afla subiecte precum Piata Unica a Uniunii Europene, politica industriala si politica digitala ale Uniunii, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis participa la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles. Piata Unica si politica digitala a Uniunii, principalele subiecte pe ordinea de zi

Presedintele Klaus Iohannis participa in curzul zilelor de joi si vineri la Consiliul European de la Bruxelles. Pe agenda evenimentului se afla subiecte precum Piata Unica a Uniunii Europene, politica.

Klaus Iohannis va participa la reuniunea Consiliului European, in perioada 1-2 octombrie: Presedintele va pleda pentru o Piata Unica puternica si consolidata

Presedintele Klaus Iohannis va participa la reuniunea Consiliului European, la Bruxelles, in perioada 1-2 octombrie, anunta Administratia Prezidentiala. Summitul, planificat initial pentru 24 si 25.

Iohannis, la reuniunea Consiliului European. Agenda discutiilor

Presedintele Klaus Iohannis participa, joi si vineri, la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles, pe a carei agenda se afla subiecte precum Piata Unica a Uniunii Europene, politica industriala si politica digitala ale Uniunii.

Klaus Iohannis: Va fi un an universitar altfel, foarte complicat, dar deja am putut sa constat ca se asteapta cu entuziasm (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis participa, joi, la ceremonia de deschidere a anului universitar la Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica I. Caragiale, organizata la Ateneul.

Klaus Iohannis va sustine o conferinta de presa la ora 18.00

Presedintele Klaus Iohannis va sustine miercuri, incepand cu ora 18. 00, o conferinta de presa la Palatul Cotroceni.

Klaus Iohannis, declaratie de presa, la ora 18,00

Presedintele Klaus Iohannis va sustine luni, la ora 18:00, la Palatul Cotroceni, o declaratie de presa, dupa alegerile locale care au avut loc duminica.

VIDEO Klaus Iohannis: E inadmisibil ca in 2020 sa avem inca discutii aprinse despre fraudarea votului Va fi nevoie de o alta majoritate parlamentara care sa-si asume legile justitiei

Presedintele Klaus Iohannis a calificat drept inadmisibil faptul ca in Romania anului 2020 mai avem inca discutii aprinse despre fraudarea votului si ca astfel de practici toxice continua sa fie folosite de politicieni retrograzi, care nu inteleg ca minciuna si dezinformarea nu mai sunt tolerate.

PRESEDINTELE CONSILIULUI EUROPEAN: Brexit-ul reprezinta un arc de instabilitate pentru Europa

Iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana este parte a unui arc de instabilitate pentru UE, a afirmat luni presedintele Consiliului European, Charles Michel, referindu-se la Brexit ca si la amenintarile constituite de Turcia, Rusia, Libia si Siria, transmite Reuters.

De cate ori s-a testat presedintele Klaus Iohannis pentru COVID-19. Ce a raspuns seful statului (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a sustinut o conferinta de presa, miercuri, la Palatul Cotroceni, ocazie cu care a fost intrebat, printre altele, de cate ori s-a testat pentru.

Klaus Iohannis, anunt categoric. Ce se intampla acum cu PSD

Luni seara, presedintele Romaniei Klaus Iohannis a vorbit despre alegerile locale si a proclamat victoria PNL, pe care il numeste cel mai rapid partid din Romania. Ce se intampla acum cu PSD. Anuntul categoric facut de Klaus Iohannis Klaus Iohannis a cerut eliminarea PSD din politica pentru ca Romania sa se modernizeze. Potrivit presedintelui, ultima .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )