Libnet.ro
UNICEF

22:47

Klaus Iohannis participa la reuniunea informala a Consiliului European de la Salzburg

B1 B1,
Klaus Iohannis participa la reuniunea informala a Consiliului European de la Salzburg

Klaus Iohannis va participa, in perioada 19-20 septembrie, la reuniunea informala a Consiliului European de la Salzburg. Pe agenda discutiilor se afla teme privind migratia, securitatea interna a Uniunii. continuă pe B1

Klaus Iohannis, despre Summit-ul celor Trei Mari: A fost unul excelent in ciuda dificultatilor de politica interna

Summit-ul celor Trei Mari a fost unul excelent in ciuda dificultatilor de politica interna, a declarat, marti, presedintele Klaus Iohannis. El a calificat reuniunea de la Bucuresti ca fiind un succes. Iata ce spune si presedintele Croatiei despre summit.

Klaus Iohannis a discutat cu secretarul SUA pentru Energie despre resursele de gaz din Marea Neagra / Si Dragnea s-a ntlnit la Parlament cu Hans Klemm si Rick Perry

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit marti pe Secretarul pentru Energie al Statelor Unite ale Americii, Rick Perry, cei doi discutand despre parteneriatul strategic dintre Romania si SUA, dar si despre resursele de gaz din platoul continental romanesc al Marii Negre. Si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, i-a primit, marti, in biroul sau din Parlament, pe ambasadorul american Hans Klemm si pe secretarul pentru energie al SUA, Rick Perry. intalnirea a durat aproximativ 40 de minute si nu a figurat in programul oficial al lui Dragnea.

Donald Trump, mesaj pentru Klaus Iohannis: inalta consideratie pentru Presedintele Romaniei si aprecierea deosebita a partii americane pentru rezultatele Summitului Initiativei celor Trei Mari

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit marti pe Secretarul pentru Energie al Statelor Unite ale Americii, Rick Perry, cu prilejul participarii acestuia la Summitul Initiativei celor Trei Mari, gazduit la.

Klaus Iohannis, atac la Guvern: Un summit excelent in ciuda dificultatilor noastre de politica interna, spre beneficiul Romaniei si al dezvoltarii noastre economice (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut o conferinta de presa dupa intalnirea cu liderii de stat si de guvern care au venit in Romania pentru Summitul Initiativei celor Trei Mari. Cu aceasta ocazie, seful.

Klaus Iohannis: Avem nevoie ca UE si SUA sa fie cat mai apropiate posibil

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a vorbit marti, in deschiderea sesiunii plenare din cadrul summitului Initiativei celor 3 Mari de la Bucuresti, despre proiectele alese ce reprezinta un potential care trebuie exploatat la maxim si a specificat faptul ca Uniunea Europeana si Statele Unite trebuie sa fie mai apropiate ca niciodata.

Klaus Iohannis, la Summitul Initiativa celor Trei Mari: Viitorul Uniunii Europene este unul al unitatii si coeziunii

Romania este interesata sa mentina o relatie transatlantica operationala si robusta, vitala pentru sistemul de valori al civilizatiei occidentale, a declarat luni presedintele Klaus Iohannis cu prilejul.

Klaus Iohannis, la deschiderea Summitului Celor 3 Mari: Romania are potentialul de a fi o platforma energetica regionala

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni, in deschiderea summitului Celor 3 mari, organizat la Bucuresti, ca forumul international reprezinta un eveniment de anvergura care are ca obiectiv principal acordarea sprijinului politic in realizarea proiectelor economice ale tarilor implicate. Seful statului a mai spus ca Romania are potentialul de a fi o platforma energetica regionala si a incurajat oamenii de afaceri sa propuna proiecte.

Donald Trump, scrisoare pentru presedintele Klaus Iohannis: Astept cu interes sa aflu despre progresul nostru comun in noi proiecte de investitii si parteneriate de afaceri

Presedintele american Donald Trump a transmis luni un mesaj cu ocazia organizarii de catre Romania a sumitului Initiativa celor Trei Mari. in scrisoarea adresata presedintelui Klaus Iohannis, Donald Trump.

Donald Trump, mesaj important pentru Klaus Iohannis

Donald Trump a transmis Presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis, in calitate de gazda a Summitului Initiativa celor Trei Mari, un mesaj adresat participantilor la Summitul de la Bucuresti. Le transmit .

Cum l-a batut Klaus Iohannis pe Cristian Borcea

Andreea Sava a prezentat in emisiunea Descoperiti cum a reusit Klaus Iohannis sa-l bata pe Cristi Borcea. Saptamana aceasta a fost mare valva ca Valentina Pelinel a venit la nunta cu Cristi Borcea cu.

ştiri de la B1

actualitate, 22:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )