Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis participa la sedinta consacrata Revolutiei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Klaus Iohannis participa la sedinta consacrata Revolutiei

Presedintele Klaus Iohannis participa, luni, la sedinta solemna a Parlamentului consacrata aniversarii a 30 de ani de la Revolutie si la mai multe evenimente organizate la Timisoara, potrivit Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis participa joi si vineri la reuniunea Consiliului European la Bruxelles

Presedintele Klaus Iohannis participa, in perioada 12-13 decembrie, la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles, urmand sa discute despre viitorul buget multianual al Uniunii Europene pentru perioada 2021-2027, combaterea schimbarilor climatice, precum si despre relatiile externe ale Uniunii Europene, relateaza News. ro.

Klaus Iohannis participa, joi si vineri, la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles

PresedinteleKlaus Iohannisva participa, in perioada 12-13 decembrie a. c. , la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles, Regatul Belgiei. Subiectele aflate pe agenda de discutii a reuniunii Consiliului.

Iohannis va participa la sedinta solemna a Parlamentului consacrata Revolutiei si la evenimente organizate la Timisoara

Presedintele Klaus Iohannis va participa, luni, la o sedinta solemna a Parlamentului consacrata aniversarii a 30 de ani de la Revolutie, dar si la mai multe evenimente organizate la.

Klaus Iohannis va participa la reuniunea Consiliului European la Bruxelles

Presedintele Klaus Iohannis, va participa, in perioada 12-13 decembrie, la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles, urmand a discuta despre viitorul buget multianual al Uniunii Europene pentru perioada 2021-2027, combaterea schimbarilor climatice, precum si relatiile externe ale Uniunii Europene, potrivit Agerpres. ro.

Klaus Iohannis, intalnire de urgenta cu Ludovic Orban si ministrul Finantelor

Presedintele Klaus Iohannis a convocat o noua sedinta la Cotroceni cu premierul Ludovic Orban si ministrul Finantelor Florin Citu.

Klaus Iohannis a atras toate privirile la summit-ul PPE. Ce s-a intamplat cand s-a asezat langa Angela Merkel

Klaus Iohannis a atras toate privirile la summit-ul PPE, unde le-a facut sa rada in hohote pe Angela Merkel si Ursula von der Leyen. Presedintele Romaniei apare foarte relaxat si plin de voie buna in fotografiile publicate de PPE, alaturi de ceilalti sefi de stat si de guvern din familia popularilor. Klaus Iohannis, vesel si .

KLAUS IOHANNIS DESPRE EVALUAREA AGENTIEI STANDARS POORS: Sunt convins ca vom avea un buget mult mai solid pentru anul 2020

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, referitor la evaluarea Agentiei Standard and Poor and s Global Ratings, ca se refera la derapajul bugetar care a aparut motivat de cheltuiala excesiva si bugetul prost facut de Guvernul anterior. Iohannis a spus ca aceasta evaluare este posibil sa se reflecte in decizia unor investitori de a veni in Romania, dar si intr-o mica influenta la dobanzi, informeaza News. ro.

Cine este Cristian Anghel, unul dintre cei 12 cavaleri condamnati penal si lasati fara decoratie de catre Klaus Iohannis

Cristian Anghel, fostul primar al municipiului Baia Mare, a fost lasat fara decoratie de catre presedintele Klaus Iohannis. Fostul edil a fost decorat in anul 2004, de presedintele de la acea vreme, Ion Iliescu, cu Ordinul National Pentru Merit in grad de Cavaler.

Ilie Nastase il ataca dur pe Klaus Iohannis: E un mut care nu spune nimic. De la ce a pornit scandalul

Ilie Nastase il critica dur pe Klaus Iohannis, dupa ce presedintele Romaniei a anuntat ca va retrage decoratiile acordate tuturor persoanelor care au fost condamnate penal. Fostul mare tenismen a parut deranjat de deciza presedintelui, desi a declarat ca nu are nicio problema. Ilie Nastase, dupa ce Iohannis a anuntat ca retrage decoratiile condamnatilor penal: .

KLAUS IOHANNIS, LA BRUXELLES: Ne indreptam spre un Brexit cu acord

Presedintele Klaus Iohannis face declaratii de presa, la Bruxelles, dupa Consiliul European, care a avut ca principale teme Green Deal, bugetul multianual si Brexitul.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )