Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis: PNL e motorul schimbarii, iar PSD este promotorul politicii toxice pe care o vedem si in Parlament. Colaborarile intre ele sunt excluse (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis: PNL e motorul schimbarii, iar PSD este promotorul politicii toxice pe care o vedem si in Parlament. Colaborarile intre ele sunt excluse (VIDEO)

Colaborarile intre PNL si PSD sunt excluse, a subliniat presedintele Klaus Iohannis, miercuri, intr-o conferinta de presa, in care a declarat ca liberalii sunt motorul schimbarii, in timp ce. continuă pe B1

Klaus Iohannis: PNL e motorul schimbarii, iar PSD este promotorul politicii toxice pe care o vedem si in Parlament. Colaborarile intre ele sunt exlcuse

Colaborarile intre PNL si PSD sunt excluse, a subliniat presedintele Klaus Iohannis, miercuri, intr-o conferinta de presa, in care a declarat ca liberalii sunt motorul schimbarii, in timp ce.

Klaus Iohannis: PNL a obtinut un scor istoric. Felicitari! Sunteti azi cel mai mare partid din Romania! (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, ca rezultatul PNL la alegerile locale este unul istoric. Seful statului a precizat ca numarul mare de primarii si consilii castigate de liberali demonstreaza ca ro.

Klaus Iohannis a votat la alegerile locale: Este foarte important sa mergem la vot, sa nu lasam pe altii sa decida in locul nostru (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a votat duminica, la alegerile locale, la Liceul Jean Monnet din Capitala. Seful statului s-a prezentat la urne in jurul orei 9. 30, iar dupa ce si-a exprimat optiunea electorala a.

VIDEO Klaus Iohannis: PNL si USR devin fortele schimbarii in bine iar PSD trece in opozitie cu unul dintre cele mai slabe rezultate

Votul la alegerile locale a conturat o noua realitate politica, in care PNL si USR devin fortele schimbarii in bine iar PSD trece in opozitie cu unul dintre cele mai slabe rezultate din istoria sa, a declarat luni presedintele Klaus Iohannis, intr-o declaratie de presa.

Klaus Iohannis, anunt categoric. Ce se intampla acum cu PSD

Luni seara, presedintele Romaniei Klaus Iohannis a vorbit despre alegerile locale si a proclamat victoria PNL, pe care il numeste cel mai rapid partid din Romania. Ce se intampla acum cu PSD. Anuntul categoric facut de Klaus Iohannis Klaus Iohannis a cerut eliminarea PSD din politica pentru ca Romania sa se modernizeze. Potrivit presedintelui, ultima .

Klaus Iohannis: S-a conturat o noua realitate politica, cea in care PNL si USR devin fortele schimbarii in bine, iar PSD trece in opozitie (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut ca alegerile locale de duminica au marcat o victorie majora a Dreptei. PNL si USR sunt acum principalele forte, cele care vor aduce schimbarea in bine, pe cand PSD, care a .

KLAUS IOHANNIS Rezultatul alegerilor locale - un vot de blam la adresa PSD

Rezultatul alegerilor locale contureaza o noua realitate politica, in care PNL si USR-PLUS devin fortele schimbarii in bine, iar PSD trece in opozitie cu unul dintre cele mai slabe rezultate, a declarat, ieri, presedintele Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis: Alegerile locale, o victorie pentru democratie si pentru Dreapta din Romania. PNL, la cea mai buna performanta electorala din ultimii 30 de ani. PSD a pierdut inclusiv acolo unde baronii se credeau invincibili

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a sustinut luni o prima declaratie de presa dupa alegerile locale din 2020. Seful statului este de parere ca scrutinul a conturat o noua realitate politica, cea in.

PSD, mesaj ironic pentru Klaus Iohannis: Mult succes in lupta cu USR

Social-democratii sustin ca seful PNL, Klaus Iohannis, a iesit la televizor ca sa justifice esecul major al partidului sau la locale: Mult succes, domnule Iohannis, in lupta cu USR! PSD va merge pe drumul sau, au transmis reprezentantii PSD, prin intermediul unui mesaj postat pe Facebook.

Klaus Iohannis: Victoria de la locale trebuie confirmata la alegerile din decembrie, cand majoritatea toxica ce a acaparat Parlamentul va putea fi oprita prin votul cetatenilor sa mai produca daune ireparabile (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, este de parere ca alegerile locale au fost o victorie majora a Dreptei din Romania si ca, astfel, s-a conturat o noua realitate politica, cea in care PNL si.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )