Libnet.ro
UNICEF

09:45

KLAUS IOHANNIS: Presedintia romana a avut rezultate mult mai bune decat se asteptau toti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS: Presedintia romana a avut rezultate mult mai bune decat se asteptau toti

Presedintele Klasu Iohannis a afirmat astazi, la Bruxelles, in cadrul unei declaratii comune cu presedintele Comisiei Europene Jean Claude Juncker si cu presedintele Consiliului European Donald Tusk, ca presedintia romana a UE a fost surprinzatoare pentru ca a avut rezultate mult mai bune decat se asteptau toti. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis: Presedintia romana a Consiliului UE a avut rezultate mult mai bune decat se asteptau toti

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri ca Presedintia romana a Consiliului Uniunii Europene a incheiat 90 de dosare legislative, aratand ca multi au fost surprinsi de acest lucru, deoarece se.

Iohannis: Presedintia romana a Consiliului UE a avut rezultate mult mai bune decat se asteptau toti Juncker: Rezultatele presedintiei romane sunt remarcabile

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri ca Presedintia romana a Consiliului Uniunii Europene a incheiat 90 de dosare legislative, aratand ca multi au fost surprinsi de acest lucru, deoarece se asteptau ca mandatul Romaniei sa fie unul mediocru, scrie Agerpres.

Klaus Iohannis: Presedintia romana a Consiliului UE a fost una foarte buna. Numarul mare de dosare finalizate cu succes arata ca avem oameni foarte buni la Bruxelles

Presedintele Klaus Iohannis a laudat, joi, performanta Romaniei in mandatul in fruntea Comisiei Uniunii Europene, aratand ca numeroasele dosare pe care am reusit sa le finalizam in acest 6 luni dovedesc.

KLAUS IOHANNIS: Presedintia Romaniei la Consiliul UE a fost una foarte buna

Presedintia Romaniei la Consiliul UE a fost una foarte buna, numarul de dosare finalizate cu succes fiind foarte mare, a declarat, joi, presedintele Klaus Iohannis inaintea reuniunii Consiliului European de la Bruxelles.

Klaus Iohannis: Presedintia Romaniei la Consiliul UE a fost una foarte buna

Presedintia Romaniei la Consiliul UE a fost una foarte buna, numarul de dosare finalizate cu succes fiind foarte mare, a declarat, joi, presedintele Klaus Iohannis inaintea reuniunii Consiliului European de la.

Tariceanu se dezlantuie la adresa lui Iohannis pe tema Presedintiei Consiliului UE: E frumos sa te dai cocos cu munca altora, nu-i asa

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu,a izbucnit la adresa presedintelui Klaus Ioahnnis carea declarat ca Presedintia romana a Consiliului UE a avut rezultate mult mai bune decat se.

Klaus Iohannis la Bruxelles: Am incheiat 90 de dosare, ceea ce arata intensitatea si calitatea muncii noastre

In ciuda asteptarilor mici, Romania a reusit sa incheie 90 de dosare, performante ce reflectaatat intensitatea muncii noastre, cat si calitatea, a declarat presedintele Klaus Iohannis, in cadrul.

Iohannis, despre Presedintia romana a Consiliului UE: ,, Multi se asteptau sa fim mediocri

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri ca Presedintia romana a Consiliului Uniunii Europene a.

Dancila: Presedintia romana a Consiliului UE se apropie de final

Premierul Viorica Dancila a declarat, joi, ca Presedintia romana a Consiliului Uniunii Europene se a.

Klaus Iohannis, favorit pentru o functie-cheie in Parlamentul European. Renunta presedintele la Cotroceni pentru Bruxelles?

Klaus Iohannis participa in aceste momente la Bruxelles, la sedinta Consiliului European. Este cea mai importanta sedinta dupa alegerile europarlamentare. La aceasta sedinta, dupa cum a spus si Iohannis,.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.208 seconds )