Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis va primi premiul Charlemagne pe anul 2020 Siegfried Muresan: Cea mai prestigioasa distinctie internationala pe care a primit-o vreodata un om politic roman

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis va primi premiul Charlemagne pe anul 2020 Siegfried Muresan: Cea mai prestigioasa distinctie internationala pe care a primit-o vreodata un om politic roman

Presedintele Klaus Iohannis va primi in 2020 premiul Charlemagne Carol cel Mare) din partea orasului german Aachen, un premiu acordat diverselor personalitati pentru eforturile depuse spre unificarea Europei. Pe lista castigatorilor din anii trecuti se regasesc nume precum Papa Ioan Paul al II-lea, Papa Francisc, Angela Merkel, Emmanuel Macron, Vaclav Havel, Henry Kissinger, Robert Schumann, Winston Churchill, Bill Clinton sau regele Juan Carlos I al Spaniei. continuă pe Hotnews

Iohannis va primi Premiul Charlemagne, cea mai prestigioasa distinctie oferita vreodata unui politician roman

Presedintele Klaus Iohannis va primi, in luna mai, Premiul Charlemagne, acordat in orasul german Aachen, aceasta fiind cea mai prestigioasa distinctie internationala pe care a primit-o vreodata un om politic roman, potrivit europarlamentarului Siegfried Muresan. Foarte mult a contat in ochii juriului implicarea presedintelui Iohannis pentru apararea valorilor europene si a statului de drept, afirma el.

Klaus Iohannis va primi Premiul Charlemagne pentru promovarea valorilor europene

Presedintele Klaus Iohannis va primi Premiul Charlemagne, decernat in fiecare an personalitatilor care se remarca in promovarea valorilor europene. Distinctia ii va fi acordata presedintelui roman in cadrul unei ceremonii care se va desfasura pe 21 mai 2020 in orasul german Aachen.

Premiu pentru Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis va primi Premiul Charlemagne, decernat in fiecare an personalitatilor ca.

KLAUS IOHANNIS DESPRE EVALUAREA AGENTIEI STANDARS POORS: Sunt convins ca vom avea un buget mult mai solid pentru anul 2020

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, referitor la evaluarea Agentiei Standard and Poor and s Global Ratings, ca se refera la derapajul bugetar care a aparut motivat de cheltuiala excesiva si bugetul prost facut de Guvernul anterior. Iohannis a spus ca aceasta evaluare este posibil sa se reflecte in decizia unor investitori de a veni in Romania, dar si intr-o mica influenta la dobanzi, informeaza News. ro.

Cine este Cristian Anghel, unul dintre cei 12 cavaleri condamnati penal si lasati fara decoratie de catre Klaus Iohannis

Cristian Anghel, fostul primar al municipiului Baia Mare, a fost lasat fara decoratie de catre presedintele Klaus Iohannis. Fostul edil a fost decorat in anul 2004, de presedintele de la acea vreme, Ion Iliescu, cu Ordinul National Pentru Merit in grad de Cavaler.

Klaus Iohannis a atras toate privirile la summit-ul PPE. Ce s-a intamplat cand s-a asezat langa Angela Merkel

Klaus Iohannis a atras toate privirile la summit-ul PPE, unde le-a facut sa rada in hohote pe Angela Merkel si Ursula von der Leyen. Presedintele Romaniei apare foarte relaxat si plin de voie buna in fotografiile publicate de PPE, alaturi de ceilalti sefi de stat si de guvern din familia popularilor. Klaus Iohannis, vesel si .

Ilie Nastase il ataca dur pe Klaus Iohannis: E un mut care nu spune nimic. De la ce a pornit scandalul

Ilie Nastase il critica dur pe Klaus Iohannis, dupa ce presedintele Romaniei a anuntat ca va retrage decoratiile acordate tuturor persoanelor care au fost condamnate penal. Fostul mare tenismen a parut deranjat de deciza presedintelui, desi a declarat ca nu are nicio problema. Ilie Nastase, dupa ce Iohannis a anuntat ca retrage decoratiile condamnatilor penal: .

KLAUS IOHANNIS, LA BRUXELLES: Ne indreptam spre un Brexit cu acord

Presedintele Klaus Iohannis face declaratii de presa, la Bruxelles, dupa Consiliul European, care a avut ca principale teme Green Deal, bugetul multianual si Brexitul.

KLAUS IOHANNIS, LA BRUXELLES: Ne indreptam spre un Brexit cu acord

Presedintele Klaus Iohannis face declaratii de presa, la Bruxelles, dupa Consiliul European, care a avut ca principale teme Green Deal, bugetul multianual si Brexitul.

KLAUS IOHANNIS, LA BRUXELLES: Nu voi agrea propunerea finlandeza privind cadrul financiar multianual

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, ca nu este de acord cu propunerea presedintiei finlandeze a Consiliului Uniunii Europene privitoare la viitorul cadru financiar multianual, aratand, printre altele, ca banii alocati pentru politica de coeziune ar fi insuficienti, informeaza Agerpres. ro.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2098 seconds )