Libnet.ro
UNICEF

19:15

Klaus Iohannis a primit delegatia Bancii Mondiale condusa de Cyril Muller

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Klaus Iohannis a primit delegatia Bancii Mondiale condusa de Cyril Muller

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a primit astazi, la Palatul Cotroceni, o delegatie a Bancii Mondiale, condusa de vicepresedintele regional pentru Europa si Asia Centrala, Cyril Muller. continuă pe Ziarul Bursa

Petitie a agentiilor de turism, trimisa lui Klaus Iohannis: Se modifica legea, fara clarificari, ni se cer bani si vom suporta taxe noi. Pe noi ne intreaba cineva?

Agentiile de turism din Romania au demarat o petitie pe care au adresat-o presedintelui Klaus Iohannis, nemultumiti de initiativa parlamentara de modificare a comercializarii pachetelor de servicii turistice.

Sedinta solemna a Parlamentului. Klaus Iohannis, atac voalat la Iliescu, in mesajul adresat ca omagiu memoriei Regelui Mihai (FOTO, VIDEO)

Luni, incepand cu ora 15, a avut loc o sedinta solemna a camerelor comune ale Parlamentului dedicata omagierii personalitatii Regelui Mihai. La sedinta a participat presedintele Klaus Iohannis,.

Klaus Iohannis merge luni in Parlament: Presedintele va participa la sedinta solemna in memoria Regelui Mihai

Presedintele Klaus Iohannis va fi prezent luni la sedinta solemna care va avea loc in Parlament in memoria Regelui Mihai, a anuntat duminica Administratia Prezidentiala. Ivitata la.

Vocea lui Klaus Iohannis, intr-un film la Hollywood

Vocea presedintelui Klaus Iohannis a fost folosita intr-un film de la Hollywood. An Inconvenient Sequel: Truth to Power este un film documentar al carui scenariu este scris de Al.

Klaus Iohannis retrimite la Parlament o lege esentiala pentru padurile din Romania

Klaus Iohannis, Presedintele Romaniei, a trimis vineri, 8 decembrie a. c. , Parlamentului, spre reexaminare, Legea pentru aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 32/2015 cu privire.

Ce spune Tariceanu despre o eventuala suspendare a lui Klaus Iohannis

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a afirmat ca in arcul guvernamental si la nivelul majoritatii parlamentare nu s-a discutat despre suspendarea presedintelui Klaus.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )