Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis a promulgat legea privind egalitatea de sanse intre femei si barbati

B1 B1,
Klaus Iohannis a promulgat legea privind egalitatea de sanse intre femei si barbati

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretul de promulgare a Legii pentru modificarea si completarea Legii nr. 202/2002 privind egalitatea de sanse si de tratament intre femei si barbati. Presedintele. continuă pe B1

Klaus Iohannis a promulgat legea prin care se sanctioneaza drastic hartuirea sexuala sau psihologica

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretul de promulgare a Legii pentru modificarea si completarea Legii nr. 202/2002 privind egalitatea de sanse si de tratament intre femei si barbati. Este interzis .

TVA de 9% la apa. Presedintele Iohannis a promulgat legea

Presedintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea si completarea art. 291, alin. 2) din Legea 227/2015 privind Codul fiscal, informeaza Administratia Prezidentiala,.

Klaus Iohannis, decizie de ULTIM MOMENT: A trimis legea la CCR

Presedintele Klaus Iohannis a trimis Curtii Constitutionale, vineri, o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii pentru modificarea si completarea Legii administratiei publice locale 215/2001 si pentru.

Klaus Iohannis: Opinia Comisiei de la Venetia arata impactul negativ al modificarilor la legile justitiei. Solicit Parlamentului sa nu ignore recomandarile

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat dupa ce Comisia de la Venetia a publicat o opinie preliminara privind modificarile la legile justitiei adoptate de PSD-ALDE. Seful statului subliniaza ca Parlamentul.

Klaus Iohannis, la receptia de Ziua Nationala a Frantei: Presedintele si-a incheiat discursul intr-un mod cu totul surprinzator(FOTO, VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a fost prezent sambata la festivitatile organizate la Ambasada Frantei, la Bucuresti, cu ocazia Zilei Nationale a Frantei. in discursul pe care l-a sustinut cu aceasta ocazie,.

Klaus Iohannis, la receptia de 14 iulie: Ultimii ani au cunoscut un elan remarcabil in relatie cu Franta

Ultimii ani au cunoscut 039;un elan remarcabil039; in relatia cu Franta, parteneriatul strategic al Romaniei cu aceasta tara urmand sa fie aprofundat, a declarat presedintele Klaus Iohannis, sambata, la receptia de 14 Iulie, de la Bucuresti, scrie Agerpres.

Klaus Iohannis si Laura Kovesi participa la receptia de la Ambasada Frantei. Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, absenti

Ambasada Frantei organizeaza o receptie, cu ocazia Zilei Nationale a Frantei, la care participa si presedintele Klaus Iohannis dar si Laura Codruta Kovesi, fosta sefa a DNA, si decorata, in trecut, de statul francez. Michele Ramis,Ambasadoarea Frantei in Romania: incurajam toate eforturile ce vizeaza pastrarea si apararea valorilor, printre care statul de drept si independenta justitiei.

Klaus Iohannis si Laura Kovesi participa la receptia de la Ambasada Frantei. Dragnea, Tariceanu si Dancila, absenti

Ambasada Frantei a organizat o receptie, cu ocazia Zilei Nationale a Frantei, la care participa si presedintele Klaus Iohannis dar si Laura Codruta Kovesi, fosta sefa a DNA, si decorata, in trecut, de statul francez.

Klaus Iohannis si Laura Codruta Kovesi, prima intalnire dupa revocare

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis si Laura Codruta Kovesi s-ar putea intalni pentru prima oara de la revocarea sefei DNA. Cei doi sunt invitati la Ambasada Frantei. in plin scandal, inainte ca.

Klaus Iohannis si Laura Codruta Kovesi, prima intalnire dupa revocare: Unde vor sta fata in fata presedintele si fosta sefa a DNA (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis si fosta sefa a DNA Laura Codruta Kovesi se vor intalni, sambata, pentru prima oara dupa revocarea acesteia de la conducerea Directiei Nationale Anticoruptie. Seful.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )