Libnet.ro
UNICEF

07:46

Klaus Iohannis: PSD a promis ca va curge numai lapte si miere. Suntem in razboi cu PSD pentru ca au atacat Romania (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis: PSD a promis ca va curge numai lapte si miere. Suntem in razboi cu PSD pentru ca au atacat Romania (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, la intalnirea cu membrii si simpatizantii PNL Vrancea, ca liberalii se afla in razboi cu PSD si ca isi propun sa ii invinga pe acestia in urmatoarele. continuă pe B1

Klaus Iohannis: PSD a atacat economia romaneasca, partenerii nostri si pe romani. Dar vom castiga acest razboi

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca PNL se afla in plin razboi cu PSD si le-a transmis liberalilor sa nu-i subevalueze pe pesedisti. in mod normal, despre reconstructia unei tari, a unui stat se.

Klaus Iohannis, intalnire cu Orban pentru o noua runda de consultari. Liderul PNL vine cu cinci propuneri pentru fiecare minister

Ludovic Orban ar putea ajunge luni la Cotroceni, pentru o noua runda de consultari cu presedintele Klaus Iohannis. PSD a anuntat deja ca nu va merge nici de aceasta data la discutiile cu presedintele.

Klaus Iohannis, intalnire cu Orban pentru o noua runda de consultari - SURSE

Ludovic Orban ar putea ajunge luni la Cotroceni, pentru o noua runda de consultari cu presedintele Klaus Iohannis. PSD a anuntat deja ca nu va merge nici de aceasta data la discutiile cu presedintele.

Serban Nicolae (PSD): Klaus Iohannis si-a pus in gand exterminarea PSD-istilor, pe un model de acum 70-80 de ani

Social-democratul Serban Nicoale, presedinte al Comisiei Juridice a Senatului, a lansat un atac dur la adresa presdintelui Klaus Iohannis, pe care l-a acuzat ca vrea exterminarea PSD-istilor, pe un model de acum.

Klaus Iohannis a dezvaluit noul Guvern al Romaniei. Pe cine va numi in functia de premier

Presedintele Klaus Iohannis a dezvaluit noul Guvern al Romaniei, in plin razboi cu PSD. Pe cine va numi seful statului in functia de premier. Klaus Iohannis a dezvaluit noul Guvern al Romaniei Guvernul Dancila a cazut, dar PSD si PNL tot mai au lucruri de impartit. Presedintele Romaniei a lansat un atac la adresa formatiunii .

Iohannis, despre PSD-isti: Ati vazut fetele lor la motiune? ingropaciune nu alta!

Klaus Iohannis a lansat atacuri in rafala la adresa PSD, in timpul Adunarii Regionale a organizatiilor PNL din vestul tarii. Seful statului a sustinut ca el si liberalii se afla in razboi cu PSD-istii,.

Iohannis, despre PSD: Gasca de penali a atacat justitia, economia, pe ROMANI. Suntem in RAZBOI cu PSD, pentru ca trebuie sa-i APARAM pe romani

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca el si liberalii sunt in razboi cu PSD pentru ca cineva trebuiesa-i apere pe romani. Dragii mei, dati-mi voie sa va spun cateva ganduri daca veni vorba.

Viorica Dancila vrea o confruntare cu Klaus Iohannis, dupa ce l-a desemnat pe Orban premier: Face rau Romaniei

Viorica Dancila a anuntat ca social-democratii nu vor vota in Parlament cabinetul propus, dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat premier pe Ludovic Orban. Presedintele PSD a plusat, cerandu-i lui Iohannis o confruntare unul la unul in fata romanilor. Viorica Dancila vrea o confruntare cu Klaus Iohannis Continua seria de reactii si replici dupa desemnarea .

KLAUS IOHANNIS: Este timpul sa aducem impreuna normalitatea in Romania

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca, dupa trei ani marcati de criza statului de drept in care PSD a aruncat Romania, dupa o guvernare care a esuat in toate domeniile esentiale, a venit momentul ca normalitatea sa revina in tara noastra.

Cum arata Romania normala a candidatului Klaus Iohannis: Administratie moderna si continuarea luptei anticoruptie (program prezidential)

Presedintele Klaus Iohannis isi propune, in cazul castigarii celui de-al doilea mandat la Palatul Cotroceni, continuarea luptei anticoruptie, consolidarea statului de drept si a parteneriatelor strategice ale Romaniei, dar si modernizarea administratiei publice locale. in programul electoral impreuna pentru o Romanie normala, Iohannis face o scurta radiografie a ultimilor ani in care persoane cu dosare penale, care aveau nevoie de legi si institutii slabite pentru a se salva, au ajuns sa guverneze Romania. in acest context dificil generat de majoritatea PSD, Iohannis spune ca cea mai mare reusita a mandatului sau a fost faptul ca Romania si-a pastrat cursul pro-european si democratic.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2681 seconds )