Libnet.ro
UNICEF

23:00

Klaus Iohannis, reactie dura dupa propunerea amanarii alegerilor parlamentare pentru 2021: Va dati seama ce catastrofa ar fi!

B1 B1,
Klaus Iohannis, reactie dura dupa propunerea amanarii alegerilor parlamentare pentru 2021: Va dati seama ce catastrofa ar fi!

Liderii mai multor formatiuni politice nu sunt de acord cu organizarea alegerilor parlamentare in luna decembrie 2020. Printre acestia, Calin Popescu Tariceanu, care a propus ca scrutinul sa se desfasoare in. continuă pe B1

VIDEO Klaus Iohannis: PNL si USR devin fortele schimbarii in bine iar PSD trece in opozitie cu unul dintre cele mai slabe rezultate

Votul la alegerile locale a conturat o noua realitate politica, in care PNL si USR devin fortele schimbarii in bine iar PSD trece in opozitie cu unul dintre cele mai slabe rezultate din istoria sa, a declarat luni presedintele Klaus Iohannis, intr-o declaratie de presa.

Klaus Iohannis: Este inadmisibil ca in 2020 sa avem discutii aprinse despre fraudarea votului. Politicieni retrograzi continua sa foloseasca practici toxice. Alegerile parlamentare pot trimite in istorie acest mod nociv de a face politica (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, este de parere ca rezultatele alegerilor locale de duminicaau aratat ca romanii isi doresc administratii eficiente, care sa serveasca interesul public, iar.

Klaus Iohannis: Romanii au dat un vot de blam la adresa minciunii, dezinformarii, stagnarii si incompetentei ridicate timp de decenii la nivelul de politici de stat de catre PSD (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, ca rezultatele alegerilor locale marcheaza o victorie a Dreptei politice. Votul dat duminica de romani a mai fost unul pentru seriozitate si pentru o directie.

KLAUS IOHANNIS Rezultatul alegerilor locale - un vot de blam la adresa PSD

Rezultatul alegerilor locale contureaza o noua realitate politica, in care PNL si USR-PLUS devin fortele schimbarii in bine, iar PSD trece in opozitie cu unul dintre cele mai slabe rezultate, a declarat, ieri, presedintele Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis, dupa alegeri: PSD a pierdut inclusiv acolo unde baronii se credeau invincibili. Epoca PSD trebuie sa se incheie definitiv

Presedintele Klaus Iohannis a tinut prima conferinta de presa, dupa terminarea alegerilor locale. Seful statului a felicitat partidele de dreapta pentru scorul obtinut si s-a folosit de ocazie pentru a critica din nou PSD.

Klaus Iohannis, despre discutiile privind o amanarea a parlamentarilor: O incercarea jalnica a unor politicieni ca sa mai ia o luna de diurna

Presedintele Klaus Iohannis afirma ca nu este oportuna amanarea alegerilor parlamentare care ar duce la imposibilitatea de a se adopta legi necesare, in acest context dificil. Iohannis catalogheaza propunerile de amanare a alegerilor ca fiind incercarea jalnica a unor politicieni care nu mai prind mandat in Parlament sa mai prinda cateva luni de diurna.

Ce restrictii se vor impune daca cifrele pandemiei vor continua trendul ascendent. Reactia lui Klaus Iohannis

Romania a inregistrat un nou record de infectari cu SARS-COV-2 in ultimele 24 de ore. Klaus Iohannis a oferit o reactie pe marginea acestui subiect miercuri, 30 septembrie. Klaus Iohannis nu crede ca este.

Lovitura pentru Klaus Iohannis. Curtea Constitutionala a respins sesizarea presedintelui

Judecatorii Curtii Constitutionale au respins, marti, sesizarea presedintelui Klaus Iohannis si au decis ca Parlamentul stabileste data alegerilor parlamentare din acest an.

Klaus Iohannis, declaratie de presa la ora 18.00

Presedintele Klaus Iohannis urmeaza sa sustina luni de la ora 18. 00 o declaratie de presa la Palatul Victoria. Seful Statului este asteptat sa vorbeasca cel mai probabil despre rezultatul alegerilor locale in tara.

Klaus Iohannis, dupa alegerile locale 2020: Ma bucura foarte mult participarea in numar mare a tinerilor la vot. Indiferent de culoarea politica, cei care au castigat sunt obligati sa livreze ce se asteapta de la ei (VIDEO)

Presedintele Klaus iohannis a declarat, luni, la o zi dupa alegerile locale 2020, ca romanii au aratat inca o data ca sunt tot mai implicati in viata comunitatilor. Presedintele s-a aratat multumit.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )