Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis, reactie la scandalul din PSD: Mesaj subtil din partea presedintelui

B1 B1,
Klaus Iohannis, reactie la scandalul din PSD: Mesaj subtil din partea presedintelui

Presedintele Klaus Iohannis are o prima reactie privind scandalul din PSD. Prezent la un eveniment dedicat Zilei Culturii Nationale, la Palatul Coroceni, seful statului a avut un schimb de replici cu ministrul. continuă pe B1

Gabriela Firea, noua reactie in scandalul din PSD: Au gresit amandoi. Acum trebuie sa indrepte lucrurile. Amandoi

Gabriela Firea vine cu o noua reactie la scandalul din PSD. Edilul Capitalei sustine, intr-o postare pe Facebook, ca cei doi au obligatia de a inceta imediat disputele politice. In familia.

Fostul premier al Romaniei, reactie in scandalul din PSD: Ambele tabere din partid au gresit

Sorin Grindeanu, fostul premier al Romaniei, a venit cu o prima reactie cu privire la scandalul din PSD. Trebuie sa asiguram in acest moment stabilitate in tara noastra. Sa nu uitam c?.

Trebuia sa plece si Carmen Dan. Sorin Grindeanu INTERVINE in scandalul din PSD

Fostul premier Sorin Grindeanu intervine in scandalul din PSD, acesta incercand sa aiba o pozitie echilibrata. insa, acesta afirma ca ministrul Carmen Dan trebuia sa plece.

Victor Ponta, reactie DURA in scandalul din PSD. Cum ii desfiinteaza fostul premier pe Dragnea si pe traseistii impostori din partid

Fostul premier Victor Ponta reactioneaza in scandalul care zguduie PSD, lansand un atac extrem de virulent la adresa actualei conduceri a partidului. El spune ca a ajuns sa se uite cu mare.

Reactia lui Victor Ponta cu privire la scandalul din PSD: Ma uit cu mare tristete la un PSD condus de traseisti impostori

Fostul premier Victor Ponta a postat un mesaj pe contul personal de Facebook, unde se declara dezamagit de conducerea PSD. 'Am intrat in PSD-ul condus de Adrian Nastase si in Guvernul.

Conflict intern in PSD. Presedintele Klaus Iohannis nu intervine

Conflictul intern din PSD nu a avut pana in acest moment o reactie din partea presedintelui Romaniei Klaus Iohannis. De mai bine de o saptamana, de cand focul conflictului din PSD a.

Lider PSD, ipoteza inedita: Tensiunile din PSD, cauzate de Klaus Iohannis

Presedintele PSD Alba, deputatul Ioan Dirzu, a lasat sa se inteleaga ca presedintele Klaus Iohannis ar fi vinovat pentru tensiunile din PSD. Cauza? Este foarte limpede ca anul viitor se.

USR ii cere presedintelui Klaus Iohannis sa refuze desemnarea unui nou prim-ministru

Uniunea Salvati Romania USR) ii cere presedintelui Klaus Iohannis sa refuze desemnarea unui nou prim-ministru din partea PSD-ALDE si sustine solutia alegerilor anticipate, deoarece coalitia PSD-ALDE si-a pierdut orice fel de legitimitate de a mai guverna Romania.

Olguta Vasilescu vorbeste de suspendarea lui Klaus Iohannis din functie

Ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, admite ca Partidul Social Democrat PSD) ar putea recurge la suspendarea presedintelui Klaus Iohannis, in cazul in care acesta va refuza sa nominalizeze un nou.

Presedintele Klaus Iohannis trebuie sa desemneze un premier interimar, dintre membrii guvernului, dupa ce Mihai Tudose a anuntat ca nu asigura interimatul (Constitutie)

Premierul Mihai Tudose a anuntat luni seara, dupa demisia din functie, ca nu va asigura interimatul la conducerea guvernului, astfel incat, potrivit prevederilor din Constitutie, presedintele Klaus Iohannis trebuie acum sa desemneze un alt membru al guvernului ca prim ministru interimar.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )