Libnet.ro
UNICEF

22:32

Klaus Iohannis respinge numirile Olgutei Vasilescu si a lui Ilan Laufer in noul guvern Dancila: Nu le consider potrivite!

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis respinge numirile Olgutei Vasilescu si a lui Ilan Laufer in noul guvern Dancila: Nu le consider potrivite!

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut, marti, o declaratie de presa, la Cotroceni. Este prima reactie a presedintelui dupa ce PSD a a decis remanierea Guvernului Dancila si inlocuirea a opt. continuă pe Antena3

Cu ce solutie ar putea veni PSD dupa decizia lui Iohannis de a ii respinge pe Olguta Vasilescu si Ilan Laufer

Codrin Stefanescu, proaspat numit secretar general al PSD, a avut marti o reactie rapida dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca accepta remanierea Executivului, insa nu si solutiile propuse pentru Ministerul Transporturilor si cel al.

De ce a refuzat Klaus Iohannis desemnarea Olgutei Vasilescu si a lui Ilan Laufer in noua varianta de guvern Dancila

Presedintele Klaus Iohannis a refuzat marti desemnarea Olgutei Vasilescu in functia de ministru al Transporturilor si a lui Ilan Laufer la Ministerul Economiei. Presedintele Iohannis a explicat ca nu consider?.

Presedintele a respins numirea Olgutei Vasilescu si a lui Ilan Laufer: Remanierea, o solutie slaba. Cea corecta era inlocuirea acestui Guvern (VIDEO)

Klaus Iohannis criticat intr-o declaratie de presa remanierea guvernamentala facuta de PSD in urma Comitetului Executiv si a anuntat public respingerea numirii lui Ilan Laufer in fruntea Ministerului.

Reactie dura din PSD, dupa ce Klaus Iohannis i-a refuzat pe Vasilescu si Laufer

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca nu accepta numirea Olgutei Vasilescu la Ministerul Transporturilor si pe cea a lui Ilan Laufer la Ministerul Dezvoltarii. Secretarul general al PSD, Codrin.

Deputatul PSD Eugen Nicolicea, despre anuntul facut de Klaus Iohannis: Doamna premier a facut niste propuneri de care nu s-a tinut cont

Deputatul PSD Eugen Nicolicea a vorbit, marti, despreanuntul facut de Klaus Iohannis. Presedintele a anuntat ca nu este de acord cu propunerile Olgutei Vasilescu la Transporturi si Ilan Laufer la.

Ce se intampla cu greva de la metrou, dupa ce Klaus Iohannis a refuzat nominalizarea lui Vasilescu la Ministerul Transporturilor

Decizia lui Klaus Iohannis ar putea de peste cap situatia de la metrou. Sindicalistii anuntau ca suspenda greva generala, anuntata pentru maine, ca urmare a discutiei pe care au avut-o cu Lia Olguta.

Augustin Zegrean explica situatia Olgutei Vasilescu, refuzata de presedinte pentru Ministerul Transporturilor si propusa din nou pentru alt portofoliu, care nu este nsa vacant

Fostul presedinte al Curtii Constitutionale Augustin Zegrean explica pentru HotNews situatia Olgutei Vasilescu, respinsa de presedintele Klaus Iohannis pentru functia de ministru al Transporturilor, dar propusa de PSD in sedinta de marti seara pentru portofoliul de la Dezvoltare. El spune ca seful statului poate refuza sa o numeasca, pentru ca, desi este vorba despre aceeasi persoana, este prima propunere, fiind vorba despre un alt portofoliu. Postul nu este vacant insa, tot Iohannis fiind cel care a refuzat sa il revoce din functie pe Paul Stanescu. Zegrean mai afirma ca iesirea din situatie ar fi dialogul presedinte - premier, in baza Constitutiei, care arata ca presedintele nu are drept de veto, dar poate cere prim-ministrului sa renunte la propunerea facuta, atunci cand constata ca persoana propusa nu indeplineste conditiile legale pentru exercitarea functiei de membru al Guvernului.

Apel catre Iohannis, pentru a nu lasa Ministerul Transporturilor pe mana Olgutei Vasilescu: Nimic nu o recomanda

Asociatiile civice iesene care militeaza pentru construirea Autostrazii Iasi - Targu Mures sustin ca nimic nu o recomanda pe Olguta Vasilescu sa preia Ministerul Transporturilor, cerandu-i presedintelui Klaus Iohannis sa analizeze cu mare.

Klaus Iohannis a refuzat numirea Liei Olguta Vasilescu la Ministerul Transporturilor si a lui Ilan Laufer la Ministerul Dezvoltarii

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut o declaratie de presa, marti, fiind prima iesire a sefului statului dupa ce social democratii au votat luni in sedinta Comitetului Executiv National remanierea Guvernului. Seful statului a anuntat ca accepta.

SONDAJ Ce credeti despre situatia produsa de decizia presedintelui Iohannis n privinta Olgutei Vasilescu?

Olguta Vasilescu s-a trezit marti dupa-amiaza fara portofoliu in Guvern, dupa ce presedintele Iohannis a acceptat revocarea ei din functia de ministru al Muncii, dar a respins numirea ei la Transporturi. Ce crezi despre situatia produsa de decizia presedintelui?Participa la sondajul HotNews. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2407 seconds )