Libnet.ro
UNICEF

08:00

Klaus Iohannis: Restrictiile sunt in vigoare si pentru statiunile de la munte (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis: Restrictiile sunt in vigoare si pentru statiunile de la munte (VIDEO)

Dupa ce mai multe state membre ale Uniunii Europene UE)au anuntat ca iau in calcul inchiderea statiunilor de schi, presedintele Klaus Iohannis a explicat ce se va intampla cu statiunile de la munte din. continuă pe B1

Klaus Iohannis, mesaj de ultima ora pentru milioane de romani. Ce se intampla acum in tara

Presedintele Klaus Iohannis a avut luni, 23 noiembrie, o sedinta la Palatul Cotroceni. Tema acestei sedinte a fost campania nationala de vaccinare impotriva COVID-19, problema de siguranta nationala. Mesaj de ultima ora pentru milioane de romani. Ce se intampla acum in Romania La intalnire au participat si Nicolae Ciuca, ministrul Apararii Nationale, Marcel Vela, ministrul .

Presedintele Klaus Iohannis, sedinta la Palatul Cotroceni pentru clarificarea tuturor aspectelor legate de vaccinarea anti-COVID. Vor participa ministrii Apararii, Sanatatii si de Interne

Luni, presedintele Klaus Iohannis urmeaza sa se intalneasca la Palatul Cotroceni, cu ministrii Sanatatii, Apararii si de Interne. Tema sedintei priveste stabilirea tuturor aspectelor cu privire la.

Klaus Iohannis, despre restrictiile din perioada sarbatorilor de iarna: Nu putem vorbi de o relaxare, e putin probabil ca pana la finalul lui decembrie sa se renunte la restrictii

Klaus Iohannis a declarat, miercuri seara, in cadrul unei conferinte de presa, ca in perioada sarbatorilor de iarna, restrictiile impuse din cauza pandemiei nu vor fi ridicate, dar nici nu se vor.

Klaus Iohannis a semnat decretul. Ce se intampla cu gospodariile taranilor din Romania

Conform unei legi abia promulgate de presedintele Klaus Iohannis, ce va intra in vigoare la momentul publicarii ei in Monitorul Oficial, gospodaria taraneasca va putea fi scutita de la plata impozitului pe terenuri si cladiri. Ce se intampla cu gospodariile taranilor din Romania Conform legii,gospodaria taraneasca poate deveni membru cooperator asociat in cooperative agricole. Definirea .

Klaus Iohannis, despre plangerea PSD la CNA: Presedintele Romaniei nu poate fi cenzurat

Presedintele Klaus Iohannis a venit cu o replica miercuri, dupa ce PSD a facut o plangere la CNA ca urmare a declaratie de presa pe care seful Statului a avut-o marti seara. Sunt convins ca PSD s-a suparat foarte tare pentru ca aseara am spus lucrurilor pe nume, a afirmat Iohannis.

Klaus Iohannis: Evreii din Romania sunt o valoroasa fila de a istoriei si patrimoniului nostru

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj cu prilejul celei de-al IV-lea Congres al Federatiei.

VIDEO Klaus Iohannis: Vaccinurile, odata aprobate, sunt sigure, eficiente si reprezinta singura solutie viabila de a pune capat pandemiei

Vaccinurile, odata aprobate de organismele internationale de profil, sunt sigure, sunt eficiente si reprezinta singura solutie viabila de a pune capat acestei pandemii, a afirmat luni presedintele Klaus Iohannis, dupa o sedinta la Palatul Cotroceni cu ministrii Apararii, Sanatatii si de Interne si care a avut ca subiect central campania de vaccinare anti-coronavirus.

Klaus Iohannis: Compartimentele modulare sunt o solutie in pandemia COVID

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, duminica, ca solutia de moment in aceasta criza din sanatate sunt compartimentele modulare. Declaratia a fost facuta dupa ce seful statului a vizitat Instititul Fundeni din Capitala.

Ce va face Klaus Iohannis in public, pentru romanii sai. Ce vrea sa ii convinga

Atat Romania, cat si celelalte state, afectate de pandemie, nu au un vaccin viabil si demonstrat functional. Dar, in ultimele zile, Presedintele Iohannis si Guvernul fac planuri de vacccinare in masa a populatiei. Cand vine vorba de vaccin, si-asa existau sceptici, dar mai ales acum numarul lor creste. in ideea de a convinge populatia sa .

Klaus Iohannis: Statul roman face tot timpul demersuri pentru a creste numarul de paturi si la UPU, si la ATI (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat, miercuri seara, intr-o conferinta de presa organizata la Palatul Cotroceni, ca statul roman face tot timpul demersuri pentru a creste numarul de paturi.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2582 seconds )