Libnet.ro
UNICEF

10:46

Klaus Iohannis: Romania trimite medici si asistenti medicali in Italia, pentru a ajuta in lupta cu noul coronavirus

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis: Romania trimite medici si asistenti medicali in Italia, pentru a ajuta in lupta cu noul coronavirus

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, luni, ca Romania va trimite mai multi medici si asistente in Italia, pentru a ajuta aceasta tara in lupta cu epidemia de coronavirus. continuă pe Antena3

Romania trimite in Italia o echipa de 11 medici si sase asistenti medicali

Romania va trimite in Italia, in zona Milano, o echipa formata din 11 medici si sase asistenti medicali pentru a sustine autoritatile din aceasta tara, cea mai afectata din Europa, in lupta impotriva pandemiei de coronavirus.

VIDEO Klaus Iohannis: Starea de urgenta se prelungeste, nu este momentul sa ne relaxam

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat luni ca starea de urgenta, impusa pentru combaterea pandemiei de coronavirus, se va prelungi cu o luna. Seful statului a precizat ca Romania nu a ajuns inca la varful epidemiei si nu este acum momentul sa ne relaxam.

Klaus Iohannis, apel catre romanii din diaspora: Nu veniti anul acesta acasa de sarbatori! Urmeaza saptamani critice pentru sistemul de sanatate din Romania

Presedintele Klaus Iohannis a avertizat, vineri, ca urmeaza saptamani critice pentru Romania in cadrul pandemiei de coronavirus. Astfel, seful statului a facut un apel la romanii din afara tarii, sa nu se.

Klaus Iohannis: Am ajuns la concluzia ca va fi nevoie de prelungirea starii de urgenta cu inca o luna. Decretul, emis saptamana viitoare (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, ca va fi nevoie deprelungirea starii de urgenta in Romania. Aceasta a fost instituita pe 16 martie, prin decret semnat de seful statului. Un nou decret va fi.

Klaus Iohannis le cere romanilor sa stea in case: Nu va imbratisati cu prietenii, nu dati mana, evitati orice contact direct!

Respectand cu strictete, riguros, regulile ii ocrotim pe cei apropiati si le protejam sanatatea concetatenilor nostri, a spus presedintele Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis, apel catre romanii din diaspora: Nu veniti anul acesta acasa de sarbatori! Urmeaza saptamani critice pentru sistemul de sanatate din Romania (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a avertizat, vineri, ca urmeaza saptamani critice pentru Romania in contextul pandemiei de coronavirus. Astfel, seful statului a facut un apel la romanii din afara tarii, sa nu.

Presedintele Klaus Iohannis: Urmeaza saptamani critice. Trebuie sa castigam aceasta batalie

Presedintele Klaus Iohannis declara ca epidemia de coronavirus va aduce saptamani critice in Romania.

KLAUS IOHANNIS, CU OCAZIA ZILEI NATO: Alianta Nord-Atlantica a facut posibila consolidarea securitatii la nivel regional si global

Alianta Nord-Atlantica a facut posibila consolidarea securitatii la nivel regional si global si a creat conditiile pentru complementaritatea activitatilor desfasurate impreuna cu Uniunea Europeana in domenii de interes comun pentru cele doua organizatii internationale, se arata intr-un mesaj transmis, duminica, de presedintele Klaus Iohannis, cu ocazia Zilei NATO.

Klaus Iohannis anunta reevaluarea tuturor cheltuielilor facute din bani publici

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat luni o reevaluare a tuturor cheltuielilor facute din bani publici, la rectificarea bugetara pe care o analizeaza Guvernul, in conditiile in care epidemia de coronavirus va genera o situatie complicata a bugetului din acest an.

Klaus Iohannis: Va fi nevoie de prelungirea starii de urgenta cu o luna. Saptamana viitoarea emit decretul

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a anuntat, ca saptamana viitoare va emite un decret prin care va prelungi starea de urgenta cu o luna. De asemenea, a cerut nu doar o rectificare bugetara, ci analize clare privind veniturile si cheltuielile.

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1969 seconds )