Libnet.ro
UNICEF

21:47

Klaus Iohannis, la schi in Muntii Sureanu(FOTO)

B1 B1,
Klaus Iohannis, la schi in Muntii Sureanu(FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis se afla in acest weekend la schi in Muntii Sureanu. Seful statului a fost vazut pe partie de niste turisti care nu au ratat ocazia de a se fotografia cu acesta. Klaus. continuă pe B1

Presedintele Iohannis, din nou la schi n Muntii Sureanu

Presedintele Klaus Iohannis s-a aflat din nou la schi sambata, in Muntii Sureanu, el fiind fotografiat de mai multi turisti.

Presedintele Klaus Iohannis, din nou la schi in masivul Sureanu

Presedintele Klaus Iohannis a revenit pe partiile de schi din masivul Sureanu. Prezenta acestuia nu a fost ratata de turisti care au tinut sa se fotografieze cu seful statului.

Klaus Iohannis s-a intalnit cu liderii PNL la Vila Lac 2. Ce a discutat presedintele cu Ludovic Orban

Klaus Iohannis s-a intalnit, joi, cu liderii PNL la Vila Lac 2. Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat pentru Hotnews ca discutiile au vizat agenda europeana, in contextul presedintiei Consliului UE si.

Presedintele Klaus Iohannis, atac la adresa CNA: Cenzura este inacceptabila

Presedintele Romaniei,Klaus Iohannis, considera ca decizia adoptatade catre Consiliul National al Audiovizualului de a suspenda temporar emisia unui post de televiziune este fundamentata pe criterii.

Presedintele Klaus Iohannis sustine o declaratie de presa

Presedintele Klaus Iohannis sustine o declaratie de presa, astazi, la ora 11:00.

Klaus Iohannis s-a ntlnit cu liderii PNL la Vila Lac 2. Orban: Discutiile au fost strict legate de agenda europeana si importanta alegerilor europarlamentare

Presedintele Klaus Iohannis a avut miercuri o intalnire cu mai multi lideri PNL, intre care si presedintele partidului Ludovic Orban, care a declarat pentru HotNews. ro ca discutiile au vizat agenda europeana, in contextul presedintiei Consiliului UE si al alegerilor europarlamentare. Surse politice au precizat pentru HotNews. ro ca intalnirea a avut loc la Vila Lac 2 si au participat Raluca Turcan, Gheorghe Flutur, Dan Motreanu, Gheorghe Falca, Marian Petrache si Cristian Busoi.

Kelemen Hunor: Klaus Iohannis poate fi batut de Dacian Ciolos. in acest caz suntem intr-un mare necaz

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, joi, ca la alegerile prezidentiale s-ar putea spune sigur ca presedintele Klaus Iohannis va intra in turul doi, iar in aceasta situatie va castiga un al doilea mandat. insa, liderul UDMR a precizat ca Iohannis poate fi batut de Dacian Ciolos, dar in aces caz suntem intr-un mare necaz, potrivit publicatiei Maszol, citat de G4Media.

KLAUS IOHANNIS: Guvernul Marii Britianii trebuie sa isi clarifice pozitia

ACTUALIZARE Guvernul Marii Britianii trebuie sa-si clarifice pozitia ----- *ACTUALIZARE Solicit Guvernului o analiza profunda si sa prezinte solutii cu privire la recursul compensatoriu ----- Presedintele Klaus Iohannis sustine o declaratie de presa, astazi, la ora 11:00.

A fost stabilit PRIMUL TERMEN al procesului dintre Ministerul Apararii si Presedintie, deschis dupa ce Klaus Iohannis a prelungit mandatul sefului Statului Major al Apararii

Primul termen al procesului prin care Ministerul Apararii Nationale cere anularea decretului prin care presedintele Klaus Iohannis aprelungit mandatul sefului Statului major al Armatei, se va judeca pe 29 ianuarie,.

Klaus Iohannis ii respinge pentru a treia oara pe Olguta Vasilescu si pe Mircea Draghici: Documentatia depusa este incompleta

Presedintele Klaus Iohannis i-a trimis joi prim-ministrului Viorica Dancila o noua scrisoare prin intermediul careia o anunta pe aceasta ca respinge pentru a treia oara propunerile pentru Ministerul.

ştiri de la B1

actualitate, 21:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )