Libnet.ro
UNICEF

12:30

KLAUS IOHANNIS: Pe scurt - PSD pentru Romania a fost si este o catastrofa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS: Pe scurt - PSD pentru Romania a fost si este o catastrofa

ACTUALIZARE - Viorica Dancila: Daca pentru domnul presedinte catastrofa inseamna sa cresti pensii si salarii, sa investesti in comunitatile locale, . ) sa iei masuri pentru crestere economica, . ) sa ai a doua cea mai mare crestere economica din Europa este o catastrofa, cred ca la dansul aprecierile sunt inversate. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis: PSD, pentru Romania, a fost si este o catastrofa

Presedintele Klaus Iohannis a participat sambata la Adunarea Regionala a organizatiilor PNL Sud-Vest.

Klaus Iohannis, atacuri in lant la guvernare: PSD pentru Romania a fost si este o catastrofa. Trebuie sa construim ce a distrus PSD, sa modernizam Romania, sa ajungem la o tara normala (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a lansat mai multe atacuri in lant la adresa PSD cu ocazia discursului tinut la adunarea liberalilor din Craiova. Acesta a criticat partidul de guvernamant pentru ca au venit la putere.

Guvernul a castigat la CCR! Klaus Iohannis, obligat sa numeasca ministri interimari

A castigat Guvernul! CCR a decis: Iohannis este obligat sa numeasca ministri interimari. Dancila, obligata si ea sa vina in Parlament. Guvernul a castigat la CCR! Klaus Iohannis este obligat sa numeasca ministri interimari Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a discutat, miercuri, 18 septembrie, sesizarea privind conflictul juridic pe tema refuzului liderului de stat de .

Klaus Iohannis: Dupa ce trece motiunea, discutam altfel!

Klaus Iohannis este informat in permanenta despre fiecare miscare pe care liderii PNL o fac. Seful statului a recunoscut ca stie totul despre stadiul motiunii de cenzura care se negociaza de cateva.

Klaus Iohannis si-a depus cadidatura pentru un nou mandat: Am fost un pompier atomic. Fara mine, PSD ar fi reusit sa distruga Justitia VIDEO

Presedintele Klaus Iohannis a intrat oficial in cursa pentru al doilea mandat, dupa ce a depus la BEC peste 2 milioane de semnaturi. Seful statului a facut o baie de multime printre sustinatorii PNL si i-a raspuns iderului USR Dan Barna, care -l numise presedinte-pompier: Un pompier atomic, care a prevenit sa nu se prabuseasca Romania. Fara mine, PSD chiar ar fi reusit sa distruga Justitia si sa acapareze intreaga Romanie.

Klaus Iohannis: Fara mine si prezenta mea, PSD chiar ar fi reusit sa distruga justitia, sa acapareze intreaga Romanie, o catastrofa pentru multe generatii (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis si-a depus vineri oficial la Biroul Electoral Central candidatura pentru alegerile prezidentiale. Acesta a anuntat ca a strans nu mai putin de 2,2 milioane de semnaturi de.

Klaus Iohannis, despre desemnarea lui Kovesi: ,,O victorie importanta pentru Romania

Presedintele Klaus Iohannis afirma ca votul in COREPER privind candidatura Laurei Codruta Kovesi pen.

LUDOVIC ORBAN, DESPRE VOTUL PENTRU KOVESI: Este o victorie imensa pentru Romania

Liderul PNL, Ludovic Orban, spune ca votul din COREPER pentru Laura Codruta Kovesi este o victorie imensa pentru Romania, la care a contribuit decisiv presedintele Klaus Iohannis, alaturi de liderii si europarlamentarii PNL.

Temerea pe care o are Klaus Iohannis pentru campania electorala. Rares Bogdan: incercam sa il suplinim

Klaus Iohannis are o temere in campania electorala pentru alegerile prezidentiale. Dezvaluirea a fost facuta de Rares Bogdan. Klaus Iohannis nu se teme decat de bunul Dumnezeu si de faptul ca nu.

Klaus Iohannis: Decizia CCR nu schimba cu nimic situatia politica Guvernul e obligat sa mearga in fata Parlamentului pentru un vot de incredere

Klaus Iohannis a declarat miercuri seara ca decizia Curtii Constitutionale, care a stabilit ca presedintele este obligat sa numeasca ministrii interimari propusi de premier, dar nu si sa numeasca ministri plini, nu schimba cu nimic situatia politica actuala iar Viorica Dancila este obligata sa mearga in fata Parlamentului pentru un vot de incredere.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2863 seconds )