Libnet.ro
UNICEF

11:02

Klaus Iohannis a semnat numirea vicepremierului Viorel Stefan n functia de ministru interimar al Cercetarii

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis a semnat numirea vicepremierului Viorel Stefan n functia de ministru interimar al Cercetarii

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretul privind desemnarea vicepremierului Viorel Stefan in functia de ministru interimar al Cercetarii si Inovarii, relateaza Agerpres. Administratia Prezidentiala precizeaza ca Iohannis a semnat si decretul pentru constatarea vacantarii functiei de membru al Guvernului prin demisia lui Nicolae Burnete de la Ministerul Cercetarii si Inovarii. continuă pe Hotnews

Iohannis a semnat decretul privind numirea vicepremierului Viorel Stefan ca interimar la Ministerul Cercetarii

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretele privind vacantarea postului de ministru al Cercetarii si Inovarii prin demisia lui Nicolae Burnete si numirea vicepremierului Viorel Stefan ca interimar.

Vicepremierului Viorel Stefan, numit in functia de ministru interimar al Cercetarii

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretul privind desemnarea vicepremierului Viorel Stefan in functia de ministru interimar al Cercetarii si Inovarii. Stire in curs de.

Viorel Stefan, noul ministru interimar al Cercetarii

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, astazi, decretul privind desemnarea vicepremierului Viorel Stefan in functia de ministru interimar al Cercetarii si Inovarii.

Klaus Iohannis l-a desemnat pe Viorel Stefan interimar la Ministerul Cercetarii dupa demisia lui Nicolae Burnete

Presedintele Klaus Iohannis a semnat miercuri decretele prin care se constata demisia lui Nicoale Burnete din functia de ministru al Cercetarii si Inovarii, in locul sau fiind numit, interimar, vicepremierul.

Klaus Iohannis, despre acuzatiile ca protestele din 10 august au avut finantare externa: Nu am astfel de date

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca nu are date despre finantarea din strainatate a protestelor antiguvernamentale de la Bucuresti. Nu am astfel de date, a raspus Iohannis la intrebarea daca.

Daniel Funeriu, reactie la discursul lui Klaus Iohannis: Ma simt jignit de discursul prin care bagati toate schimbarile din educatie sub umbrela reformitei

Fostul ministru al Educatiei Daniel Funeriu reactioneaza la discursul presedintelui Klaus Iohannis despre reformita din educatie. Domnule presedinte Iohannis: ma simt jignit de discursul dumneavoastra prin care bagati toate schimbarile din educatie sub umbrela bolii pe care o numiti reformita, spune Daniel Funeriu. Acesta aminteste Legea educatiei din 2011, aplicata in mandatul sau, dupa o analiza si un raport al Comisiei prezidentiale conduse de Mircea Miclea. Modernizarea aceea, fara precedent, a fost masacrata de PSD din 2012 incoace, avertizeaza Funeriu, care ii cere presedintelui sa nu puna semnal egal intre mine si mafiile pesediste.

Klaus Iohannis, despre aderarea Romaniei la Schengen

Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi in legatura cu aderarea Romaniei la Schengen, ca este moderat optimist in privinta legilor justitiei, conform News. ro.

Klaus Iohannis critica PSD-ALDE pentru ca prin schimbarile din justitie indeparteaza Romania de aderarea la spatiul Schengen

Presedintele Klaus Iohannis a subliniat miercuri in dicutiile avute cu premierul olandez Mark Rutte dorinta Romaniei de a adera cat mai curand posibil la spatiul Schengen. intrebat insa in conferinta de.

Klaus Iohannis, despre criticile puterii la adresa recomandarilor tarilor occidentale: O abordare populista pe care o refuz clar (VIDEO)

Klaus Iohannis a criticat miercuri in cadrul unei conferinte de presa comuna sustinuta alaturi de premierul olandez Mark Rutte Aceasta abordare si evaluarea este fundamental gresit in virtutea.

Klaus Iohannis: Evaluarea ca partenerii externi se amesteca in treburile interne - fundamental gresita

Klaus Iohannis l-a primit, miercuri, la Cotroceni, pe prim-ministrul Regatului Tarilor de Jos, Mark Rutte, care efectueaza o vizita oficiala in Romania. Subiectele abordate au tinut de relatiile bilaterale,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )