Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis a sesizat CCR pentru legea care obliga Politia sa monteze radare doar pe masini marcate si semnalizate

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Klaus Iohannis a sesizat CCR pentru legea care obliga Politia sa monteze radare doar pe masini marcate si semnalizate

Presedintele Klaus Iohannis a contestat la Curtea Constitutionala legea care prevede ca radarele Politiei Rutiere sa fie amplasate doar pe masini marcate, pozitionate vizibil si semnalizate cu panouri afisate cu 500 - 1. 000 de metri inainte, noteaza. continuă pe Wall-Street Ro

Klaus Iohannis a sesizat Curtea Constitutionala pentru legea care obliga Politia sa monteze radare doar pe masini marcate si semnalizate

Presedintele Klaus Iohannis a contestat la Curtea Constitutionala legea care prevede radarele Politiei Rutiere sa fie amplasate doar pe masini marcate, pozitionate vizibil si semnalizate cu panouri afisate cu 500 - 1. 000 de metri inainte. Seful statului afirma, in sesizarea de neconstitutionalitate, ca daca legea va intra in vigoare Politia se va afla in imposibilitatea de a-si indeplini obligatiile si atributiile prevazute de lege.

Iohannis a sesizat CCR asupra Legii pentru prevenirea, descoperirea si sanctionarea faptelor de coruptie

Presedintele Klaus Iohannis a sesizat, joi, Curtea Constitutionala asupra Legii pentru modificarea articolului 12 din Legea 78/2000 pentru prevenirea, descoperirea si sanctionarea faptelor de coruptie, relateaza Agerpres, care citeaza Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis a contestat la CCR modificarile legii privind Statutul deputatilor si al senatorilor

Klaus Iohannis a sesizat joi Curtea Constitutionala asupra modificarilor aduse de Parlament Legii nr. 96/2006 privind Statutul deputatilor si al senatorilor, aratand ca prin acesta lege va exista posibilitatea ca deputatii sau senatorii sa obtina foloase nemateriale, prin intermedierea realizata intre cetateni si autoritatile administratiei publice centrale sau locale.

Klaus Iohannis a sesizat CCR cu privire la modificarea Codului Penal

Presedintele Klaus Iohannis a trimis Curtii Constitutionale a Romaniei, miercuri, o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii pentru modificarea si completarea Legii nr. 286/2009 privind Codul penal, precum s.

Curtea Constitutionala a DECIS: Raspuns de ULTIMA ora pentru KLAUS IOHANNIS

Presedintele Klaus Iohannis a sesizat, joi, Curtea Constitutionala cu doua legi extrem de importante. Presedintele a contestat Legea 78/2000 pentru prevenirea, descoperirea si sanctionarea faptelor de coruptie,.

Klaus Iohannis a semnat: Noile modificari la Legea pensiilor au fost promulgate

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea care cuprinde o serie de modificari la legea pensiilor, potrivit unui comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale. Este vorba despre Legea pentru modificarea.

Un lider PSD il lauda pe Klaus Iohannis: Este un act de responsabilitate

Social-democratul Robert Cazanciuc, presedintele Comisiei juridice a Senatului, a laudat promulgarea de catre presedintele Klaus Iohannis a modificarilor la Legea contenciosului administrativ. Cazanciuc sustine .

Klaus Iohannis a contestat Codul penal la CCR

Presedintele Klaus Iohannis a sesizat miercuri Curtea Constitutionala a Romaniei pentru legea privind modificarea Codului penal. Modificarile aduse Codului penal au fost deja contestate de PNL, USR si PMP, termenul fixat de CCR pentru dezbatere fiind de 17 septembrie.

Iohannis a atacat la CCR legea care modifica regulile de circulatie

Presedintele Klaus Iohannis a atacat la Curtea Constitutionala legea care aduce o serie de modificari regulilor de circulatie. De altfel, politistii au atras atentia ca o intrare in vigoare a acestor.

CCR amana pentru luna septembrie sesizarea lui Klaus Iohannis privind modificarile la Codul Penal

Magistratii de la Curtea Constitutionala au amanat pana pe data de 17 septembrie sesizarea presedintelui Klaus Iohannis privind modificarile de la Codul Penal. in aceeasi zi, judecatorii de la CCR.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )