Libnet.ro
UNICEF

12:01

Klaus Iohannis, SOMAT: CSAT ar trebui sa sesizeze Parchetul General

B1 B1,
Klaus Iohannis, SOMAT: CSAT ar trebui sa sesizeze Parchetul General

Klaus Iohannis este somat in scandalul protocoalelor. Presedintele Comisiei juridice din Camera Deputatilor, Eugen Nicolicea, a declarat ca CSAT este obligat sa sesizeze Parchetul General in legatura cu. continuă pe B1

Nicolicea: CSAT este obligat sa sesizeze Parchetul in legatura cu existenta protocoalelor dintre institutii

CSAT este obligat sa sesizeze Parchetul General in legatura cu existenta unor protocoale, cel putin deocamdata, presupus-abuzive, incheiate de catre institutii .

FOTO Klaus Iohannis a iesit la plimbare cu bicicleta n Parcul Herastrau: Traficul din Capitala este infernal. Se impun masuri de mbunatatire a infrastructurii

Presedintele Klaus Iohannis a iesit luni seara la o plimbare cu bicicleta prin Parcul Herastrau, el spunand ca traficul din Capitala este infernal, indiferent de vreme si ca se impun masuri serioase, relateaza News. ro. Aceasta vine in contextul unor tensiuni in crestere intre el si PSD pe seama revocarii lui Kovesi si a mutarii ambasadei la Ierusalim.

Klaus Iohannis reactioneaza: Nu am emotii privind sesizarea la CCR

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, ca nu are emotii in ceea ce priveste sesizarea facuta la Curtea Constitutionala privind decizia sa de a respinge cererea de revocare a procurorului sef al DNA,.

Presedintele Klaus Iohannis, acuzatii grave la adresa PSD: Politicile discutabile ale guvernelor PSD au dus la cresterea dobanzilor

Presedintele Klaus Iohannis aduce acuzatii grave la adresa PSD si afirma ca politicile discutabile ale partidului au dus la cresterea inflatiei si a dobanzilor in Romania. Mi-e fundamental gresit sa.

Klaus Iohannis: Romania are nevoie de o ARMATA PUTERNICA. Mesaj de ULTIM MOMENT al presedintelui

Presedintele Klaus Iohannis, a transmis luni un mesaj cu ocazia Zilei Fortelor Terestre. Va prezentam in continuare textul mesajului: Sarbatorirea Zilei Fortelor Terestre, al caror patron spiritual.

Politikix. Profesorul de drept versus profesorul de fizica. Razboiul dintre Klaus Iohannis si Tudorel Toader

Doua luni i-au fost necesare presedintelui Klaus Iohannis sa vina cu anuntul anului. Nu o revoca pe Laura Codruta Kovesi. Desi a asteptat atat, in doar 13 minute, relaxat si bronzat, seful statului si a.

Unde era telefonul Vioricai Dancila cand o suna presedintele Klaus Iohannis. Fotografiile o dau de gol (FOTO)

Premierul Viorica Dancila a sustinut ca nu a vazut ca presedintele Klaus Iohannis o suna, pentru a discuta despre decizia Guvernului anuntata de Liviu Dragnea ca ambasada Romaniei din Israel sa fie mutata de.

Studentii vor merge gratis cu trenul, indiferent de varsta. Klaus Iohannis a promulgat legea

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, legea care prevede, printre altele, ca si studentii trecusi de 26 de ani pot calatori gratuit cu trenul, pe rute interne. Studentii inmatriculati la.

Studentii au liber pe tren, indiferent de varsta. Legea a fost promulgata de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretul pentru promulgarea Legii privind adoptarea unor masuri in domeniul finantarii invatamantului, scrie Agerpres.

Legea ANI care scapa alesii de incompatibilitati, contestata la CCR de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a sesizat, vineri, CCR in legatura cu modificarile adoptate de Parlament la Legea ANI, prin care inceteaza unele interdictii pentru parlamentari si ar scapa de situatii de incompatibilitate si conflicte de interese 675 de.

ştiri din Politica

actualitate, 12:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )