Libnet.ro
UNICEF

18:00

Klaus Iohannis a subliniat la reuniunea Consiliului European rezultatele pozitive ale Presedintiei romane de la Bruxelles

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis a subliniat la reuniunea Consiliului European rezultatele pozitive ale Presedintiei romane de la Bruxelles

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a participat joi si vineri la reuniunea Consiliului European de primavara de la Bruxelles, unde seful statului a scos in evidenta rezultatele pozitive ale Presedintiei romane la Bruxelles si si-a reiterat pozitia privind integritatea teritoriala a Ucrainei. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis, la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles

Presedintele Klaus Iohannis participa, joi si vineri, la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles. Potrivit agendei, seful statului va participa joi si la Conferinta anuala transatlantica organizata de.

Presedintele Iohannis participa la Bruxelles la reuniunea Consiliului European. Temele importante pentru Romania ce vor fi abordate

Joi si vineri, Presedintele Klaus Iohannis va participa la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles, precum si la summitul Partidului Popular European PPE), se arata in agenda Administratiei.

Iohannis participa la Bruxelles la reuniunea Consiliului European

Presedintele Klaus Iohannis participa, joi si vineri, la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles.

KLAUS IOHANNIS, INAINTEA PARTICIPARII LA REUNIUNEA CONSILIULUI EUROPEAN: Pe noi toti ne avantajeaza un Brexit ordonat

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, ca un Brexit ordonat ar fi cel mai avantajos pentru toate statele membre ale Uniunii Europene.

KLAUS IOHANNIS: Avem o sansa reala sa obtinem o iesire ordonata a Marii Britanii

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, la Bruxelles, la sosirea la reuniunea Consiliului european, ca exista o sansa reala de a obtine o iesire ordonata a Marii Britanii din UE si a precizat ca, oricum, drepturile cetatenilor romani din regat sunt foarte bine asigurate.

Klaus Iohannis, despre Brexit: Am purtat discutii bilaterale cu May pentru a obtine un bill bun pentru cetatenii romani

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri dimineata, inainte de reuniunea Consiliului European la Bruxelles, ca in ambele variante ale iesirii Marii Britanii din Uniunea Europeana, cu sau fara acord, drepturile romanilor sunt foarte bine asigurate.

Klaus Iohannis anunta trei variante pentru Brexit: Mingea este in curtea Marii Britanii

Prezent la Bruxelles pentru reuniunea Consiliului European, Klaus Iohannis a anuntat ca in urma discutiile dinre sefii de stat sunt trei variante pentru Brexit: cea din 22 mai, inainte de alegerile.

Klaus Iohannis evidentiaza, la Bruxelles, rezultatele foarte importante ale Presedintiei Romaniei la Consiliul UE

Presedintele Klaus Iohannis a evidentiat in summitul de la Bruxelles rezultatele foarte importante realizate pana acum de Presedintia Romaniei la Consiliul UE, care s-au materializat prin finalizarea unui numar considerabil de dosare.

Referendum pentru Justitie. Klaus Iohannis, aproape hotarat sa il convoace. Cand ar putea avea loc

Presedintele Klaus Iohannis declara ca este aproape hotarat sa convoace referendum privind probleme din Justitie in data de 26 mai, cand sunt organizate si alegerile pentru Parlamentul European. Seful statului a facut declaratia in timpul unei dezbateri organizate in cadrul Festivalului international de film documentar si drepturile omului One World Romania. Sub motto-ul Presedinte sau [] .

Liderii statelor UE se reunesc astazi la Bruxelles in cadrul Consiliului European de primavara

Liderii statelor membre ale Uniunii Europene se reunesc joi, la Bruxelles, in cadrul Consiliului European de primavara, care se va concentra pe consolidarea bazei economice europene, alte teme de pe agenda reuniunii fiind schimbarile climatice, viitorul summit cu China si modalitatile de combatere a dezinformarii, transmite Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )