Libnet.ro
UNICEF

12:30

Klaus Iohannis trebuie sa promulge azi legea prin care i se reduc atributiile in procesul de a numi procurorii

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Klaus Iohannis trebuie sa promulge azi legea prin care i se reduc atributiile in procesul de a numi procurorii

Klaus Iohannis trebuie sa promulge vineri Statutul magistratilor, ultima dintre cele trei legi ale justitiei modificate de Parlament. Unul dintre principalele amendamente aduse actului normativ reduce atributiile sefului statului in domeniul numirii. continuă pe Wall-Street Ro

Klaus Iohannis e obligat sa promulge azi legea prin care PSD i-a taiat atributiile la numirea procurorilor-sefi de la Parchetul General, DNA si DIICOT

Presedintele Klaus Iohannis urmeaza sa promulge vineri Statutul magistratilor, ultima dintre cele trei legi ale justitiei modificate de majoritatea PSD-ALDE. Proiectul a trecut de CCR, astfel incat presedintele este nevoit sa semneze decretul de promulgare. Legea, in noua sa forma, reduce atributiile sefului statului in procedura de numire a procurorilor-sefi de la Parchetul General, DNA si DIICOT.

Legea prin care suspectii interceptati trebuie informati in 60 de zile ca sunt monitorizati a fost adoptata

Un proiect de lege care restrictioneaza si ingreuneaza interceptarile din dosarele penale, invocand directiva europeana privind protectia datelor personale, a fost adoptat miercuri de Camera Deputatilor, ca for decizional. Initiativa legislativa a fost.

Iohannis a promulgat legea prin care PSD i-a taiat atributiile la numirea sefilor DNA si DIICOT. E un regres pentru democratie. Afecteaza sistemul judiciar

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat vineri Statutul magistratilor, ultima dintre cele trei legi ale justitiei modificate de majoritatea PSD-ALDE. Proiectul a trecut de CCR, astfel incat presedintele este nevoit sa semneze decretul de promulgare. Legea, in noua sa forma, reduce atributiile sefului statului in procedura de numire a procurorilor-sefi de la Parchetul General, DNA si DIICOT.

Legea promulgata de Klaus Iohannis, efecte asupra Laurei Codruta Kovesi. Augustin Lazar, nevoit sa o trimita la Sibiu pe fosta sefa a DNA

Klaus Iohannis a promulgat, vineri, legea Statutului magistratilor. Aceasta insa il obliga pe Augustin Lazar sa o trimita la Sibiu pe Laura Codruta Kovesi. Desi a fost procuror general timp de optani,.

Klaus Iohannis a promulgat STATUTUL MAGISTRATILOR: Reprezinta un regres pentru democratie. Presedintele solicita coalitiei PSD-ALDE reluarea de urgenta a procesului legislativ cu privire la toate cele trei legi ale justitiei

Klaus Iohannis a promulgat, vineri, Legea privind Statutul Magistratilor, ultimul act normativ din pachetul celor trei legi ale Justitiei. Administratia Prezidentiala anunta ca presedintele a semnat decretul.

Klaus Iohannis va efectua prima vizita de stat dupa 45 de ani in tara in care se afla cei mai multi romani

Presedintele Klaus Iohannis, va efectua, in perioada 14-17 octombrie, o vizita de stat in Italia, prima dupa 45 de ani, el urmand sa participe si la inaugurarea unei expozitii dedicate comemorarii a 2000 de.

Maia Morgenstern, decorata de Klaus Iohannis. Iata pentru ce!

Actrita Maia Morgenstern a fost decorata ieri de presedintele Klaus Iohannis in cadrul unei ceremonii derulate la Palatul Cotroceni. Iata pentru ce a primit vedeta respectiva distinctie.

Klaus Iohannis, prima reactie dupa referendum

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat in urma rezultatului de la referendumul pentru familie, care a avut loc in zilele de 6 si 7 octombrie 2018. Seful statului sustine ca desi diferiti, suntem toti rom.

Klaus Iohannis pleaca la Bruxelles, dupa dezbaterile din Parlamentul European privind statul de drept in Romania

Presedintele Klaus Iohannis va participa la Bruxelles, in perioada 17-19 octombrie, la reuniunea Consiliului European, precum si la cel de-al 12-lea Summit Asia - Europe Meeting ASEM). De asemenea, in marja.

Klaus Iohannis, vizita de stat in Italia

Presedintele Klaus Iohannis va efectua, in perioada 14 - 17 octombrie, o vizita de stat in Republica Italiana, in contextul sarbatoririi Centenarului Marii Uniri si al aniversarii a zece ani de la ridicarea relatiei bilaterale dintre Romania si Italia la nivel de Parteneriat strategic consolidat, relateaza Agerpres.

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2193 seconds )