Libnet.ro
UNICEF

14:30

Klaus Iohannis: Victoria PNL-ului la alegerile locale este si una simbolica. Este pentru prima data in istoria post-decembrista cand PSD-ul pierde

B1 B1,
Klaus Iohannis: Victoria PNL-ului la alegerile locale este si una simbolica. Este pentru prima data in istoria post-decembrista cand PSD-ul pierde

Klaus Iohannisa vorbit, miercuri seara, in cadrul conferintei de presa, despre victoriaPartidului National Liberal la alegerile locale, in defavoarea PSD-ului. Presedintele Romaniei a sustinut ca vi. continuă pe B1

Klaus Iohannis: Victoria de la locale trebuie confirmata la alegerile din decembrie, cand majoritatea toxica ce a acaparat Parlamentul va putea fi oprita prin votul cetatenilor sa mai produca daune ireparabile (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, este de parere ca alegerile locale au fost o victorie majora a Dreptei din Romania si ca, astfel, s-a conturat o noua realitate politica, cea in care PNL si.

Klaus Iohannis a votat la alegerile locale: Este foarte important sa mergem la vot, sa nu lasam pe altii sa decida in locul nostru (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a votat duminica, la alegerile locale, la Liceul Jean Monnet din Capitala. Seful statului s-a prezentat la urne in jurul orei 9. 30, iar dupa ce si-a exprimat optiunea electorala a.

Mihai Chirica, despre victoria in alegerile locale: A contat si faptul ca m-am inscris in PNL. Cei de la PSD au fost resanctionati de catre ieseni pentru ca nu au putut sa se desprinda de metehnele fostului lider (VIDEO)

Actualul primar al Iasiului, Mihai Chirica, candidat PNL, a obtinut un nou mandat, potrivit rezultatelor partiale de la alegerile locale din 27 septembrie. Mihai Chirica a afirmat dupa inchiderea sectiilor de vot.

Klaus Iohannis: PNL a obtinut un scor istoric. Felicitari! Sunteti azi cel mai mare partid din Romania! (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, ca rezultatul PNL la alegerile locale este unul istoric. Seful statului a precizat ca numarul mare de primarii si consilii castigate de liberali demonstreaza ca ro.

CASTIGATORI SAU PERDANTI Victoria nationala la alegerile locale - tema noii dispute intre PSD si PNL

Rezultatele alegerilor locale au iscat reactii patimase din partea liderilor politici. Liberalii isi revendica victoria in alegerile locale, la fel cum o fac si cei din PSD care le arata membrilor partidului condus de Ludovic Orban scorul inregistrat de PNL la Consiliul General al Municipiului Bucuresti.

Premierul Ludovic Orban, despre victoria PNL la alegerile locale: Nu ma hazardez sa va dau datele pana nu suntem siguri 100%

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a oferit noi detalii despre cele mai importante victorii ale PNL la alegerile locale, potrivit rezultatelor partiale. Printre acestea s-ar numara si Oltenita, municipiul lui Ion.

Liberalii anunta un procent istoric la alegerile locale. Sighiartau: PNL are peste 34% si peste 1.300 de primari Nu vom face nicio alianta cu PSD

Liberalii isi revendica victoria in alegerile locale. PNL este primul partid din Romania, PNL are un scor de peste 34%, un procent istoric pentru partidul nostru, a declarat luni secretarul general al PNL, Robert Sighiartau.

ANALIZA Cine a castigat, de fapt, alegerile locale

Toate cele trei mari partide - PSD, PNL si USR PLUS - si-au revendicat victoria la alegerile locale. De fapt, au decupat doar bucata de adevar convenabila. Cum stau lucrurile in realitate? Adevarul pune rezultatele scrutinului in context: de unde au plecat partidele si incotro se indreapta politic, matematic si emotional.

Klaus Iohannis, anunt categoric. Ce se intampla acum cu PSD

Luni seara, presedintele Romaniei Klaus Iohannis a vorbit despre alegerile locale si a proclamat victoria PNL, pe care il numeste cel mai rapid partid din Romania. Ce se intampla acum cu PSD. Anuntul categoric facut de Klaus Iohannis Klaus Iohannis a cerut eliminarea PSD din politica pentru ca Romania sa se modernizeze. Potrivit presedintelui, ultima .

Klaus Iohannis: Alegerile locale, o victorie pentru democratie si pentru Dreapta din Romania. PNL, la cea mai buna performanta electorala din ultimii 30 de ani. PSD a pierdut inclusiv acolo unde baronii se credeau invincibili

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a sustinut luni o prima declaratie de presa dupa alegerile locale din 2020. Seful statului este de parere ca scrutinul a conturat o noua realitate politica, cea in.

ştiri din Politica

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )