Libnet.ro
UNICEF

13:30

Klaus Iohannis, in vizita in SUA. Presedintele participa la cea de-a 72-a reuniune a Adunarii Generale a ONU si se intalneste cu omologii din Estonia si Egipt

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis, in vizita in SUA. Presedintele participa la cea de-a 72-a reuniune a Adunarii Generale a ONU si se intalneste cu omologii din Estonia si Egipt

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, marti, la New York, cu presedintele Adunarii Generale a Organizatiei Natiunilor Unite, Miroslav Lajcak si va avea intrevederi bilaterale si cu omologii sai din Estonia, Kersti Kaljulaid, si din Egipt, Abdel Fattah al-Sisi, potrivit programului oficial al presedintelui, publicat de Administratia Prezidentiala. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis pleaca in SUA. Cu cine se va intalni

Presedintele Klaus Iohannis se va afla in SUA incepand de luni, pentru a participa la Adunarea Generala ONU. Seful statului va participa la receptia organizata de catre presedintele SUA Donald Trump, va avea intrevederi bilaterale cu secretarul general ONU si cu omologi din alte state. De asemenea, Iohannis se va intalni cu cu reprezentantii comunitatii romanesti din zona Philadelphia.

De ce merge Klaus Iohannis in SUA

Presedintele Klaus Iohannis se va afla in SUA incepand de luni, pentru a participa la Adunarea Generala ONU, in calitate de sef al delegatiei romane. Seful statului va rosti un discurs, va participa la receptia organizata de catre presedintele SUA.

Iohannis, vizita OFICIALA in Statele Unite: Presedintele va participa la cea mai importanta intalnire ONU

In perioada 18-22 septembriem Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, se va deplasa la New York pentru a conduce delegatia romana participanta la segmentul la nivel inalt al celei de-a 72-a.

Klaus Iohannis pleaca din nou in SUA. Presedintele va participa la Adunarea Generala ONU

Klaus Iohannis se va afla in SUA, incepand de luni, pentru a participa la Adunarea Generala ONU, in calitate de sef al delegatiei romane. Presedintele va rosti un discurs, va participa.

Klaus Iohannis se va afla in SUA incepand de luni, pentru a participa la Adunarea Generala ONU

Presedintele Klaus Iohannis se va afla in SUA incepand de luni, pentru a participa la Adunarea Generala ONU, in calitate de sef al delegatiei romane, potrivit unui comunicat de presa.

Radu Tudor: Mesaj ciudat postat de Klaus Iohannis

Radu Tudor a comentat, pe blogul sau, mesajul postat, luni, de presedintele Romaniei, Klaus Iohannis pe Facebook. Presedintele Klaus Iohannis a postat pe Facebook un mesaj ciudat. Domnia sa vorbeste de.

Pavel Filip si Klaus Iohannis vor avea o intrevedere la New York

Premierul Republicii Moldova, Pavel Filip, va avea o intrevedere cu presedintele Romaniei, Klaus Iohannis. intalnirea celor doi oficiali este programata pentru ziua de miercuri, 20 septembrie, la New York, acolo unde are loc cea de-a 72-a reuniune a Adunarii Generale a ONU la care va participa si prim-ministrul moldovean.

Klaus Iohannis, intalnire cu Donald Tusk si Jens Stoltenberg. Discutii cu presedintii Estoniei, Serbiei si Egiptului

Presedintele Klaus Iohannis a avut intrevederi marti cu Donald Tusk, Presedintele Consiliului European, pentru a discuta teme curente ale agendei europene, respectiv cu Jens Stoltenberg, Secretarul General NATO, care urmeaza a vizita Romania in luna octombrie, pentru convorbiri cu autoritatile romane si participare la Adunarea Parlamentara NATO.

Corespondenta din SUA. Klaus Iohannis, intrevedere cu Donald Tusk

Presedintele Klaus Iohannis, prezent la sesiunea Adunarii Generale a ONU, a avut marti o intrevedere cu Donald Tusk, presedintele Consiliului European.

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, marti, cu preseditii Estoniei si Egiptului, la New York

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, marti, la New York, cu presedintele Adunarii Generale a Organizatiei Natiunilor Unite, Miroslav Lajcak, dar si cu omologii sai din Estonia, Kersti Kaljulaid, si din Egipt, Abdel Fattah al-Sisi.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )