Libnet.ro
UNICEF

10:00

KLM: Pasagerilor romani care calatoresc in Olanda nu li se impune intrarea in izolare la domiciliu

Adevărul Adevărul,
KLM: Pasagerilor romani care calatoresc in Olanda nu li se impune intrarea in izolare la domiciliu

Pe fondul ultimelor informatii aparute in spatiul public, conform carora se impune izolarea timp de 14 zile pentru persoanele cetateni straini sau olandezi) care sosesc in Olanda din Romania, compania aeriana KLM Royal Dutch Airlines doreste sa precizeze ca in acest moment nu exista obligativitatea ferma a acestei masuri. continuă pe Adevărul

KLM: Pasagerii romani care calatoresc in Olanda nu trebuie sa stea in izolare la domiciliu!

Compania aeriana KLM Royal Dutch Airlines le transmite cetatenilor romani care vor sa calatoreasca in Olanda ca in acest moment nu exista obligativitatea ferma a masurii izolarii la domiciliu. Precizarea companiei KLM vine dupa ce in spatiul public au aparut informatii conform carora s-ar impune izolarea timp de 14 zile pentru persoanele cetateni straini sau olandezi) care sosesc in Olanda din Romania.

CORONAVIRUS |MAE, precizari privind restrictiile impuse cetatenilor romani care merg in Austria: Cei care nu prezinta un test negativ la COVID-19 si nu intra in izolare risca amenzi usturatoare. in ce cazuri nu se impune izolarea

Toti cetatenii care calatoresc din Romania cu destinatie Austria vor putea intra in aceasta tara doar daca prezinta un certificat de test negativ pentru COVID-19 facut cu 4 zile inaintea intrarii in.

Cea mai buna veste de astazi. Se dau bani de la stat pentru acesti romani care indeplinesc aceasta conditie

O veste buna pentru iulie e ca Guvernul a vorbit despre schema de ajutor de stat. Acum e de peste 1 miliard de lei si sunt vizati mii de romani care ar putea profita. Ce vrea Guvernul e sa.

CORONAVIRUS |MAE, noi precizari privind restrictiile impuse cetatenilor romani care merg in Austria

Ministerul Afacerilor Externe au transmis, vineri, printr-un comunicat de presa, ca autoritatile austriece au emis, la data de 10 iulie, ordonanta prin care au fost actualizate conditiile de intrare pe teritoriul.

CORONAVIRUS |Panica si ingrijorare in randul turistilor romani care intentionau sa mearga in Grecia, dupa ce autoritatile elene au impus noi restrictii de calatorie

Autoritatile din Grecia au decis ca, incepand de marti, 14 iulie, toti turistii care intra in tara prin vama Kulata-Promachonas trebuie sa prezinte un test negativ pentruCOVID-19. Este vorba despre un.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2382 seconds )