Libnet.ro
UNICEF

15:15

Kovesi, atac la Dragnea in presa internationala: Nu exclud varianta de OUG pe codurile penale(VIDEO)

B1 B1,
Kovesi, atac la Dragnea in presa internationala: Nu exclud varianta de OUG pe codurile penale(VIDEO)

Sefa DNA il ataca pe Liviu Dragnea in presa internationala, dupa ultimele declaratii ale acestuia despre modul in care legile sunt adoptate in Parlament. intr-un inteviu acordat jurnalistilor de la Emerging. continuă pe B1

Presa internationala despre protestele din Romania: PSD a declansat un Blitzkrieg legal impotriva statului paralel

Protestele de miercuri seara din Piata Victoriei impotriva modificarilor aduse de PSD codului de procedura penala nu au ramas fara rasunet in presa internationala. Publicatii precum Washington Post, Associated Press, Reuters sau France 24 titreaza ca.

Condamnarea lui Dragnea, vazuta de straini: Decizia ii va slabi puterea

Pe 21 iunie, Liviu Dragnea si-a asteptat si aflat sentinta. Seful PSD este condamnat la trei ani si sase luni de inchisoare. Iata cum a fost descris momentul in presa internationala. Liviu Dragnea a fostcondamnat la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare. Sentinta nu este definitiva, ceea ce inseamna ca va face [].

Presa internationala despre condamnarea lui Dragnea, przentat ca cel mai puternic om din Romania: O lovitura puternica la adresa ambitiilor lui de a ramane stapanul jocului pe scena politica

Cel mai puternic om al stangii aflate la putere in Romania, Liviu Dragnea, a fost condamnat joi la trei ani si jumatate de inchisoare - cu executare -, in prima instanta, intr-un caz de angajari fictive, scriu principalele agentii de presa si posturi internationale, preluate in toata lumea.

Presa internationala, despre condamnarea lui Dragnea, prezentat ca cel mai puternic om din Romania: O lovitura puternica la adresa ambitiilor lui

Cel mai puternic om al stangii aflate la putere in Romania, Liviu Dragnea, a fost condamnat joi la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare, in prima instanta, intr-un caz de angajari fictive, scriu principalele agentii de presa si posturi internationale, preluate in toata lumea.

PRESA INTERNATIONALA, despre condamnarea lui Liviu Dragnea la inchisoare: O lovitura puternica la adresa ambitiilor liderului PSD de a ramane stapanul jocului pe scena politica

Este o solutie inexplicabila si poate fi considerata o decizie gresita. Sunt primele declaratii ale avocatului lui Liviu Dragnea dupa ce ce seful PSD a fost condamnat la trei ani si sase luni de inchisoare cu.

Presa internationala, despre protestele din Romania: Un varf al crizei, un blitzkrieg al partidului de guvernamant

Protestele de miercuri seara fata de modificarile aduse Codului de procedura penala au fost relatate pe larg de agentiile internationale de presa si preluate de diverse publicatii, intre care Fox News, The Washington Post sau Tribune de Geneve. Reuters scrie despre un razboi-fulger impotriva sistemului judiciar sub motivul contracararii unui stat paralel.

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.216 seconds )