Libnet.ro
UNICEF

07:00

Kovesi a atacat la CEDO decizia de revocare din functia de procuror-sef al DNA. Reactia lui Tudorel Toader

Adevărul Adevărul,
Kovesi a atacat la CEDO decizia de revocare din functia de procuror-sef al DNA. Reactia lui Tudorel Toader

Laura Codruta Kovesi a atacat la CEDO decizia de revocare din functia de sef al DNA, potrivit publicatiei G4media. Kovesi sustine ca nu a avut calitatea de parte in conflictul constitutional solutionat la CCR, ca instanta constitutionala a hotarat revocarea sa dar ca nu a fost citata, nici n-a avut posibilitatea de a se apara. Tudorel Toader a transmis ca CCR nu judeca oameni, ci exceptii, obiectii sau conflicte juridice constitutionale. continuă pe Adevărul

Kovesi a atacat la CEDO decizia de revocare din functia de procuror-sef al DNA

Laura Codruta Kovesi a atacat la CEDO decizia de revocare din functia de sef al DNA, potrivit publicatiei G4media. Kovesi sustine ca nu a avut calitatea de parte in conflictul constitutional solutionat la CCR, ca instanta constitutionala a hotarat revocarea sa dar ca nu a fost citata, nici n-a avut posibilitatea de a se apara.

Kovesi a atacat la CEDO decizia de revocare din functia de sef al DNA

Laura Codruta Kovesi a atacat la CEDO decizia de revocare din functia de sef al DNA.

Ministrul Justitiei nu i da sanse lui Kovesi la CEDO: Nu este instanta de control al Curtii Constitutionale

Tudorel Toader a comentat pentru HotNews demersul Laurei Codruta Kovesi de a ataca la CEDO decizia Curtii Constitutionale in urma careia a fost revocata de la sefia DNA, ministrul Justitiei spunand ca deciziile CCR sunt definitive de la momentul publicarii in Monitorul Oficial, ceea ce inseamna ca acestea nu au cale de atac. Dar dansa este un om liber si se poate adresa oricarei instante din Romania sau europeana, a spus Tudorel Toader.

Kovesi a contestat la CEDO decizia prin care a fost revocata de la sefia DNA

Laura Codruta Kovesi a atacat la Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO) decizia prin care a fost revocata din functia de procuror-sef al DNA, plangerea fiind depusa in luna decembrie a anului trecut. Ea arata in plangerea depusa la CEDO ca i-au fost incalcate mai multe drepturi, potrivit Europa FM.

Laura Codruta Kovesi a atacat la CEDO revocarea din functia de sef al DNA

Laura Codruta Kovesi a atacat la CEDO decizia prin care a fost revocata din functia de procuror-sef al DNA, plangerea fiind depusa in luna decembrie a acestui an. in plangere se arata ca au fost atacate.

Laura Codruta Kovesi a facut plangere la CEDO in urma revocarii de la conducerea DNA

Laura Codruta Kovesi a atacat la CEDO decizia de revocare din functia de sef al DNA, potrivit unui raspuns al Parchetului general pentru G4media . Kovesi sustine ca nu a avut calitatea de parte in conflictul constitutional solutionat la CCR, ca.

Ministrul Justitiei, despre plangerea depusa de Kovesi la CEDO: CCR nu judeca oameni, ci obiectii sau conflicte juridice

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat, marti, referindu-se laplangerea depusa de fostul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, la CEDO, ca CCR nu judeca oameni, ci exceptii, obiectii sau conflicte.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )