Libnet.ro
UNICEF

12:15

Kovesi despre modificarile la Codul Penal: Daca un astfel de text intra in vigoare, DNA-ul se inchide

Antena3 Antena3,
Kovesi despre modificarile la Codul Penal: Daca un astfel de text intra in vigoare, DNA-ul se inchide

Intr-un comunicat de presa, Directia Nationala Anticoruptie DNA) spune ca modificarile aduse Codului de procedura penala vor avea un efect devastator asupra anchetelor penale, pentru ca. continuă pe Antena3

Florin Iordache amana atacul asupra Justitiei - discutiie din Comisia speciala pe Codul penal si de procedura penala au loc luni/ USR: Daca se adopta modificarile, intreg Parlamentul se curata de dosare. Nu vor mai fi infractiuni in Romania

Deputatul PSD Florin Iordache a anuntat joi dimineata, la inceputul sedintei comisiei speciale parlamentare pentru legile din sfera justitiei, in care ar fi trebuit dezbatute modificarile propuse la un proiect de transpunere a Directivei privind prezumtia de nevinovatie, ca a convocat sedinta doar pentru informare, ca sa nu dialogheze cu colegii prin SMS-uri, si ca dezbaterile se amana pentru ziua de luni. Convocarea sedintei de astazi a fost o surpriza, avand in vedere ca saptamana trecuta s-a votat sa nu se lucreze in perioada de doliu national.

Cristian Busoi sesizeaza Bruxelles-ul dupa ce PSD si ALDE au pus pumnul in gura Opozitiei: Voi informa despre modificarile banditesti si totalitare, care pun lacatul pe Parlament

PSD si ALDE pun pumnul in gura adversarilor politici! Coalitia de guvernare a reusit sa se impuna si in plenul Camerei Deputatilor, astfel incat a fost aprobata modificarea.

Iohannis, despre modificarile Codurilor Penale in Parlament: Mi se par prea ample si facute in prea mare viteza

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi, de la Bruxelles, ca modificarile Codurilor Penale care sunt discutate in aceste zile in Parlament sunt prea ample si facute in prea mare viteza.

DNA, despre modificarile aduse Codului de procedura penala: Vor avea un efect devastator asupra anchetelor penale

Directia Nationala Anticoruptie DNA) spune ca modificarile aduse Codului de procedura penala vor avea un efect devastator asupra anchetelor penale. DNA spune ca modificarea art. 307 alin. 2 Cod.

DNA, despre modificarile aduse Codului de procedura penala: Vor avea un efect devastator asupra anchetelor penale

Directia Nationala Anticoruptie spune ca modificarile aduse Codului de procedura penala vor avea un efect devastator asupra anchetelor penale, pentru ca elimina instrumentele legale indispensabile prin care organele de ancheta pot investiga infractiuni, iar Directiva 2016/343 a Parlamentului European privind prezumtia de vinovatie este deja prevazuta in legislatia interna.

Kovesi, despre modificarea Codurilor penale: Lupta cu coruptia nu va mai fi aceeasi

Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, sustine ca, in cazul in care vor fi adoptate propunerile de modificare si completare a Codurilor penale, in unele situatii orice ancheta va fi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )