Libnet.ro
UNICEF

22:15

KOVESI, LA ICCJ: CSM a stabilit ca nu am comis nicio abatere disciplinara

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KOVESI, LA ICCJ: CSM a stabilit ca nu am comis nicio abatere disciplinara

Fostul procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura Codruta Kovesi, s-a prezentat, astazi, la inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), unde s-a judecat contestatia Inspectiei Judiciare la una dintre actiunile disciplinare formulate si respinse de Consiliul Superior al Magistraturii. continuă pe Ziarul Bursa

Kovesi, dupa audierea de la iCCJ: Nu am comis nicio abatere

Laura Codruta Kovesi, candidata pentru functia de procuror-sef european, a intrat la audieri, la inalta Curte de Casatie si Justitie. Fosta sefa a DNA nu a facut nicio declaratie inainte de audieri, .

VIDEO Laura Codruta Kovesi, audiata la iCCJ:CSM a stabilit ca nu am comis nicio abatere disciplinara

Laura Codruta Kovesi a intrat la audieri, la inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ). Fosta sefa a DNA nu a facut nicio declaratie inainte de audieri. Este vorba de un dosar in careInspectia Judiciara a contestat respingerea de catre CSM a abaterii disciplinare legate de desemnarea unei judecatoare pentru exercitarea unui control la DNA. La iesirea de la audieri, Kovesi a respins acuzatiile aduse de Inspectia Judiciara.

Laura Codruta Kovesi, audiata la Curtea Suprema: Inspectia Judiciara cere sanctionarea fostei sefe a DNA (VIDEO)

UPDATE:La iesirea de la inalta Curte, Laura Codruta Kovesi a declarat ca actiunea Inspectiei Judiciare este total netemeinica. CSM a stabilit ca nu am comis nicio abatere disciplinara.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )